yurt dişindan gelin gelenler buraya lutfen.....

Ben kÖlne yakın kalıyordum ve Şuan erzıncandayım dÜĞÜnÜmÜz burda olcak 18.07.da kımset olursa ve ıstanbulda gelın gıdıyorum canım pekı sen???

Ben kÖlne yakın kalıyordum ve Şuan erzİncandayım dÜĞÜnÜmÜz burda olcak 18.07.da kımset olursa ve İstanbulda gelİn gİdİyorum canım pekİ sen???

bende duisburgta yasiyorum, kocaeliye gelin gidecegim insallah.26.07.09 da bizim dügünümüz varturkbayragi

AYNI DUYGULARI YAŞIYORUZ DEMEK SENıNDE BENıM GıBı AZ KALMIŞ VALLA BENDEN BıR HAFTA SONRA EVLENıYORSUN NE GÜZEL UMARIM ÖMÜR BOYU MUTLU OLURSUNUZ CANIM NAZAR DEGEMZ ıNŞALLAH..........PEKı BıR SORUM OLACAK TAM KESıN DÖNÜŞMÜ YAPIYORSUN YOKSA GıDıP GELCENMı ALMANYAYA!!!!!!!!!

saol canim allah hepimizi nazarlardan korusun

ben alman vatandasiyim, türkiyeye yerlesiyoum ama arada giris cikis yapacam insallah

güzelyerimseniben
ben tamamen ayrıldım yani tc vatandaşıydım zaten bakalım herşeyin hayırlısıa.s

Merhaba kizlar,

bende almanyadan gelin geldim Istanbul´a ve cok SÜKÜR hicbir sikayetim yok...Gecen ay evlendik ve yavas yavas alisiyorum...istedigim yerlere artik yalniz gidip gelebiliyorum..! Acikcasi evliligin ve Istanbulun tadini cikartiyorum...Türkiye´yi ve bilhassa Istanbul´u seven herkese tavsiye ederim..!

Ailem yurtdisinda yasamasa, orasi hic aklima bile gelmeyecek inanin..!

Akliniza gelen hertürlü soruya acigim...vereliniortak

HAKKIMIZDA HAYIRLISI!

hoşgeldin !!!!!!!!!!

BUARADA TEBRİK EDERİM VE MUTLULUKLAR DİLERİMalkisalkisalkis
ALMANYANIN NERESİNDEN GELİN CANIM VE İSTANBULDA NERDE KALIYORSUN YANİ SEMT OLARAK???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…