Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende isvicreden geldim tr ye ve buda hep hayalimdi bigün tekrar tr ye dönmek......
ben alıstım fazlada zor gelmedi ilk baslarda tabi biraz saskınlık oluyo bürokrasiyle ilgili özellikle ama eger esinle mutluysan bi problem olmaz
arkadasında dedigi gibi bencede kadınlar daha rahat uyum saglayabiliyo esimi oraya götürüp psikolojisini bozmaktansa ben yerlestim tr ye zaten istiyodumda hep dedigim gibi
aradada gidip ailemi görüyorum ben tr de rahatım yani....
merhaba canim,
bide istemek önemli tabi, ben nisanlimi tanimazdan öncede hep birgün türkiyede yasama hayali ile yasiyordum.
allah herkesin gönlüne göre versin..
türkiyenin neresine gelin gittin?
ßende 1 bucuk ay sonra turkieye gidicem evlenicem ve orda yasicam istiorum aslinda ama kendimi yanliz hissederim die korkuorum annemden babamdan uzak arkadaslarimdan bilemiorum ins iyi olur
canim almanyanin neresindensin? ve nereye gelin gidiyosun? bende 1 ay sonra temelli dönüyorum tr ye
Cnm ben Mannheimda kaliorum ve hataya gidiorum Sen ?? :))
a.s SLM ARKADAŞLAR
BUARADA GÜNAYDIN DEMEK DAHA İYİDİR.....
AYNI DUYUGLARI BENDE SİZLERLE YAŞIYORUM VE PAYLAŞMAK İSTERİM ....
BENİDE ARANIZA ALIRSINIZ SANIRIM:uhm:
BENDE ALMANYADA DOGDUM BÜYÜDÜM 25YIL ALMANYADA YAŞADIM VE BENDE SİZLER GİBİ HEP HAYAL EDERDİM TÜRKİYEDE OLSAM DİYE VE ODA OLDU.
GECEN YIL NİSAN AYINDA TEMELİ DÖNÜŞ YAPTIM AŞKIMMMDA TÜRKİYEDE YAŞIYOR
8.Cİ AYDA NİŞANLANDIM VE BİR DAHAKİ AYDA DÜĞÜNÜM VAR KISMETSE.
KONUYA GELİNCE ELBET ALMANYA İLE TÜRKİYE İLE FARK VARDIR.FARKIDA ŞARTLARI YOKSA HİC BİR FARKIDA YOK,ASLINA BAKARSAN TÜRKİYEDEKİLER YURTDIŞINI İSTER AMA YURTDIŞI HICDE BİLDİGİNİZ GİBİ DEGİL.BEN GELDİM TÜRKİYEDEYİM BİR YILDIR VE GAYETDE MUTLUYUM:asigim:.ZORLUK YAŞARIM DERSENİZ EVET ZORLUK DÜNYANIN HER TARAFINDA VARDIR SADECE TÜRKİYEDE DEGİL CANLARIM.VE SAYGI SEVGİ OLDUNMU HUZUR OLDUNMU DAHA NE İSTERSİN.EŞİNİN İŞİ SAGLAM İSE DAHA NE İSTERSİN KENDİNDE BİR İŞE GİRERSİN OLAY TAMAMDIR.HEM ALMANYAYA DAMAT GÖTÜRMEK HİCDE KOLAY DEGİL BENCE GERCİ BİZ BU KARARI ZATEN VERMEMİŞTİK CÜNKÜ DİL YOK BİRŞEY YOK TÜRKİYEDE İŞİ GÜCÜ OLCAK MESLEK SAHİBİ OLCAK ALMANYAYA DAMAT GİDECEK İNSAN DELİ :bbo: OLMAZI GEREK GERCEKTEN.....BENCE EGER TÜRKİYEYE GELİN GELİYORSANIZ MUTLU İSENİZ HİC KORKMAYIN ÖYLE GÜZEL BİR YAŞAMINIZ OLURKİ .....alkisalkisalkis