Olamaz. Sonsuz bir evrenin içinde kuru ekmege sükretmek allaha hakaret. Allah fazla fazla vermiş. Neden biz ufacık şeylerle yetinelim ki. Sonsuz bir varligin icinde emek verdigim her şeyi fazlasiyla istiyorum. Hak ediyorum. Hak ediyoruz. Ülkemiz dünyanin en en en güzel ülkelerinden burada mutlu degiliz huzur yok yatirim yok eşitlik yok... 5 sene okuyup issiz kaldım. İşsizlikten kastım sağda solda iş buldum. Başkasinin girmesi gerektigi işe ben girdim. Bklenim işime alakasız meslekten birileri girdi. Adil bir düzen yok. Liyakatsizlik almis basini gidiyor. Ülkemden gitmek için mücadele veriyorum. Ülkeme döneceğim ama daha fazla psikolojimi burada bozmayacagim. Kendi işimi kurdum ama kurarken 4 senem gitti. O kadar üzüntü çektim ki. Ülkem bana koskoca bir mide ağrısı ciddi yaşlılar gibi abuk sabuk yerlerime agrilar sokturdu...
Katılıyorum.
Ek olarak Sonsuz bir evren var. İçinde sonsuz mutluluk imkan ve emek var neden az olanı isteyeyim ki .
5 sene egitim aldım. Ülkemde işsiz kaldım mükemmel bir ailem olmasa şuan sağlıklı biri olamazdim. İşimi kurdum ama 3 senem çöp oldu hatirladigim kendim icin mutlu bir anı yok. O kadar takmisim ki o anı kaçırmışım.
Şimdi evlendim ama yurt disina dil okuluna kayit oldum. Ülkemden gitmek istiyorum ama burası evim geri gelecegim ama benden giden her anı fazlasiyla geri almaliyim.
Kuru ekmekle yetinmemi beni yaratan da istemez. Çünkü evrenin bütününe bakarsak kuru ekmekten fazlası var.
Zeka verdiği için emekte veriyorum karsiligini zekasini kullanamayan göremeyen etrafinda olan biteni anlamayanlara kurban etmeyeceğim.
Her türlü kaçış planı işe yarar bende dil okuluna kayit oldum dublin de
seversem ve iş bulabilirsem 1 sene sonra ankara anlasmasi hala devam ediyor irlandada basvururum. Yoksa hayalim yüksek lisans onunla kalirim. Yada baska ülkeye geçerim yada geri gelirim. 2023 hele bir geçsinde