• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışına gidenler hangi yolla gittiniz ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.899
30.317
798
35
Merhaba ,

Türkiye’de yaşayıp yurtdışına göç etmiş olanlar hangi yolla gittiniz ?

Yurtdışında iş aramak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Fikir ve önerilere açığım.

Not : konuyu polemiğe çevirmek isteyenler yazmazsa sevinirim. Uğraşacak ne halim ne de moralim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni sanslı insan🙈
Alıntıladım ki belki şans bulaşır🥰

Takipteyim konuyu 👀
Size göre belki şans ama sonrasında pek öyle sayılmaz. Bir Avrupa ülkesinden başka bir Avrupa ülkesine sırf baskıcı ailemden kaçabilmek için kaçak yollarla gittim orası da talihsiz tarafı 🤪

Hada buraya yazıyom
Aklı başında bir adam bu ülkede kalmayacak böyle giderse😥😂
Güleyim mi ağlayayım mı dediğim durum
Ülkemi çok seviyorum ama verdiğimiz emeklerin , okuduğumuz okulların karşılığını alamamak yıprattı.
30 lu yaslardayım. Hayatımda ilk kez insanları bu kadar mutsuz görüyorum. İstanbul’un en işlek yerinde çalışıyorum. Bulunduğum cadde üzerindeki cafelerin çoğu kapandı.

Ülkemi çok seviyorum ama verdiğimiz emeklerin , okuduğumuz okulların karşılığını alamamak yıprattı.
30 lu yaslardayım. Hayatımda ilk kez insanları bu kadar mutsuz görüyorum. İstanbul’un en işlek yerinde çalışıyorum. Bulunduğum cadde üzerindeki cafelerin çoğu kapandı.
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben hep şuna inanırım nerde mutlu ve huzurluysan orayı benimseyip orda yaşamalı insan. Umarım sizinde dilekleriniz gerçek olur

Vala bende ülkemi çok seviyorum ama ülke manyak dolu
Sanki bulaşıcı bu manyaklık
Kendimden korkuyorum artık
5 6 yıl önce yazılmış söylenmiş bir şarkıyı protesto edip
Diğerlerimize haqaret ediy
Deyip her an birine saldırma potansiyeli olur mu olur
Neyse bu gidişle gene kapı gözüküyor 😂😂😂😂

Ama canisi bu heryerde boyle.. koronadan dolayi.. her yerde zam var marketlerde vs. Turkiyeye has birsey degildir emin ol

Merhaba ,

Türkiye’de yaşayıp yurtdışına göç etmiş olanlar hangi yolla gittiniz ?

Yurtdışında iş aramak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Fikir ve önerilere açığım.

Not : konuyu polemiğe çevirmek isteyenler yazmazsa sevinirim. Uğraşacak ne halim ne de moralim var.
Sen evliydin esin ne iş yapacak
O da araştırıyor mu

Ama canisi bu heryerde boyle.. koronadan dolayi.. her yerde zam var marketlerde vs. Turkiyeye has birsey degildir emin ol
Evet tatlım illa ki zam var illa ki zorluk her yerde
Ama düşün yurtdışında benle aynı mesleği yapan arkadaşım 5 sene çalışsa biriktirse gelip en lüks evi alabiliyor , en güzel yerde tatilini yapabiliyor , bir nebze daha nezih ortamlarda çalışıyor.

Linkedin uzerinden basvurdumuz bir isle gittik.

Uluslararasi is arama sitelerine bakiniz. Mesleginize ozel siteler de olabilir belki.

Bir de Turkiyedeki buyuk HR firmalari yurtdisi ile de calisabiliyorlar, o sekilde de olabilir.
Ne zaman gittiniz ?
Ve memnun musunuz

Back