Bayram gibi özel tatil dönemlerinde turlar daha pahalı olur.TAYLAND DEĞİLDE ITAYLA İSTİYORUM ACABA NEKADAR OLUYOR 4GECE 5 GÜN FALAN ÇOKTA ISTEMIYORUZ YAZ DÖNEMİ GİDERİZ CANIM ŞİMDİ ANCA PASAPORT İŞLEMLERİ ÇOK PAHALI OLURMU
ben çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. sıfır ingilizce ile tatil yapanlar var. bir şekilde anlaşırsınız. Kaldı ki yabancıların da ikinci dili çok iyi olmayabiliyor. sen ana dili ingilizce olan bir yere gitmiyorsun ki.FAKAT İNGİLİZCE ÇOK YOK ORTA SEVIYEDE YANI TEKBAŞIMIZA CESARET EDEMİYORM(
CANIM TOPLAMDA YEME İÇME HARİÇ 6BİN 7 BİNİ BULDUMU MESELA 2KİŞİ BEN BAKTIĞIMDA BU CİVARLAR DA
erkek arkadaşımın annesi gitmişti geçen yaz. fiyatı hakkında bir bilgim yok ama çok memnun kalmışlardı. yat turu yapmışlardı onlar.
evet kısa süreli arıyorsanız düşünebilirsiniz. aslında amerikaya sadece gidip gelmek bile size yaklaşık 6000 liraya patlar bence normal bir fiyat. kaç günlükmüş bu tur?ben tur fiyatlarına baktım da kişi başı 7000 tlye filan geliyo
o sebeple kararsız kaldım
aslında çok istiyorum ama bi geziye de o kadar para değer mi diyorum
yat turunu hiç düşünmedim biraz uzun olmaz mı o süre bakımından
evet kısa süreli arıyorsanız düşünebilirsiniz. aslında amerikaya sadece gidip gelmek bile size yaklaşık 6000 liraya patlar bence normal bir fiyat. kaç günlükmüş bu tur?
yat turu evet uzundu. 25 gün kadar sürdü sanırım. ya da 1 ay.
evet normalde de öyle ucuza gelmiyo ama vize çıkarsam çok fazla yer gezebilirim kendim ki alışığım öyle gezmeye
turla 3 şehir filan oluyo 4-5 günlük
o yüzden kararsız kaldım
artk arkadaşlarla konuşup ona göre bi bakıcam
büyük ihtimal tur olur heralde vizeyle de uğraşmak istemiyorum çünkü
ama vakit olsa yat turu da güzelmiş doya doya gezilir yani
İngilizce bilmemen onlar için çok birşey ifade etmiyor.Çünkü kendileri de bilmiyor.Genelde italyanca konuşuyorlar.Akıllı telefonlar çeviri yapıyor hemen.Zaten İtalyanca da Türkçe gibi yazıldığı şekilde okunuyor.Turla gitmeni tavsiye ederim.Konaklama ve uçak biletleri ucuza gelir.Ama ekstralara katılmaz kendin gezersin.İnternetten araştırma yapıp yanına döküm al.Birde romapass diye bir kartları var.Onunla toplu taşımaya biniyorsun.collesium ve foruma sıra beklemeden onunla girebiliyorsun.FAKAT İNGİLİZCE ÇOK YOK ORTA SEVIYEDE YANI TEKBAŞIMIZA CESARET EDEMİYORM(
CANIM TOPLAMDA YEME İÇME HARİÇ 6BİN 7 BİNİ BULDUMU MESELA 2KİŞİ BEN BAKTIĞIMDA BU CİVARLAR DA
Kızlar bızde cok ıstıyoruz roma tatılı
Ama tur ıstemıyorum
Burda antalyada bır otele verıyoruz 4 bın ben uzuluyorum sahsen
Yalnız bende ıkı tane de cocuk var nasıl olur onlarla acaba
Bır arkadasımız amerıkaya gıtmıstı
Çok daha ucuz ve guzelmıs ama avrupa cok pahalı dıyor
Bende takıp edıyorum insallah gıdebılırız
Kızlar bızde cok ıstıyoruz roma tatılı
Ama tur ıstemıyorum
Burda antalyada bır otele verıyoruz 4 bın ben uzuluyorum sahsen
Yalnız bende ıkı tane de cocuk var nasıl olur onlarla acaba
Bır arkadasımız amerıkaya gıtmıstı
Çok daha ucuz ve guzelmıs ama avrupa cok pahalı dıyor
Bende takıp edıyorum insallah gıdebılırız
Cokta zor olmuyor aslında çocukla, ya da ben herseyı cocugumla yaptığımdan farklı gelmedı.
Gecen sene büyük İtalya turu yaptık oğlum tam 3,5 yaşındaydı. Hıc bır problem yasamadık açıkcası hatta korkmanın anlamsız olduğunu farkedıp bu hazıranda da benelüks& Paris turuna katıldık 8 günlük. Gercı ıkı çocukla nasıl olur bılemıyorum ama şartlar cokta değişmez sanırım sizin acınızdan yorgunluk olabılır ( bavul topla, erken uyandırma vs gibi belki..)
açıkçası eğer orta doğuya gitmiyorsanız diğer ülkelere sırt çantanızla tursuz takılın, oh mis
Ya bence eğer kültür gezisi değil de daha çok gezip görmekse çat pat ingilizceyle de gidilir.:)İngilizceleri iyi değilmiş office.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?