- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
İtalyanlar da çok iyi ingilizce bilmiyor dert etmeyin.AY INŞ OLUR BIZIMDE DEDĞİNİZ GBI FAKAT INGLIZCE YETERLİ DEĞİL BİZDECESARET EDEMİYORUM BEN AÇIKÇASI BU YUZDEN TURLA GİTSEK DİYE DÜŞÜNDÜM. SİZ KAÇ GÜN KALDINIZ PEKİ TL OLARAK NEKADAR TUTTU TOPLAMDA? PAYLAŞIRSANIZ SEVINIRIM VE HANGİ ACENTE_? :)
Ya bence eğer kültür gezisi değil de daha çok gezip görmekse çat pat ingilizceyle de gidilir.:)
italyanlar hiç konuşamıyor,ama pragda gerekiyor evet..Bilemiyorum ya. Avrupada bunu düşünemiyorum. İtalyanların ingilizcesini bilmiyorum ama Pragda ve Budapeştede ingilizce bilmeden gittiğimi düşünemiyorum. Ama misal Taylanddakilerin ingilizceleri o kadar kötüydü ki inan işaret diliyle anlaşmak daha kolaydı. Ama sabırlıydılar ve kendilerinin de dil sıkıntısı olduğundan bir tepeden bakma yoktu. Avrupada çat pat anlaştığımı düşünemiyorum. O güler yüz o potansiyel yok gibi geliyor.
Bence çocukla gıdıyor olmanın yanında gıttıgınız ülkeye göre degısır turla gidip gıtmeyecegınız. Italyadan bahsedersek o kadar çok bilinçli olarak gezılecek yer var ki.. Napoli'ye gıdıp Pompei yi görmemek ne kadar mantıklı olur ya da romadayken vatikanı bılınlıce gezmemek.. Sadece dondurma, pizza ve makarna yıyerek geçecek bır ıtalya tatılı..yazık olur.. Elbette tursuz da gıdılır, amaz özellikle cocuk varsa ve gıtmeden önce o ülke iyice araştırılıp gereklı notlar varsa ve yine en azından derdinizi anlatabılecek derecede ıngılızceyle.. Yine de en azından ıtalya için tur ıyı bır secım olur kanaatimde.
Bilemiyorum ya. Avrupada bunu düşünemiyorum. İtalyanların ingilizcesini bilmiyorum ama Pragda ve Budapeştede ingilizce bilmeden gittiğimi düşünemiyorum. Ama misal Taylanddakilerin ingilizceleri o kadar kötüydü ki inan işaret diliyle anlaşmak daha kolaydı. Ama sabırlıydılar ve kendilerinin de dil sıkıntısı olduğundan bir tepeden bakma yoktu. Avrupada çat pat anlaştığımı düşünemiyorum. O güler yüz o potansiyel yok gibi geliyor.
ben tur fiyatlarına baktım da kişi başı 7000 tlye filan geliyo
o sebeple kararsız kaldım
aslında çok istiyorum ama bi geziye de o kadar para değer mi diyorum
yat turunu hiç düşünmedim biraz uzun olmaz mı o süre bakımından
Canım turla daha güzel atmosfere giriliyor bence,hele ilk gidişse tur daha iyi olur.:)valla turla gitmek şart değil bence
ben arkadaşlarımla kendim gezdim
güzel bi rehber kitap edinirseniz her türlü bilgi yazıyo zaten ve kafanıza göre istediğinizi yapıyosunuz
ki orda türklerle de karşılaştım herkesin elinde kitap birbirine anlatıyodu zevkli oluyo aslında
ama bilgi birikimi olmadan gidince sadece yapıları görmüş oluyosunuz
evet tecrübe yoksa tur güzel olur tabikiCanım turla daha güzel atmosfere giriliyor bence,hele ilk gidişse tur daha iyi olur.:)
evet dil çok önemli.evet tecrübe yoksa tur güzel olur tabiki
ben kendim orada yaşadığımdan arkadaşlarla sürekli ülke ülke geziyodum güzel oluyodu
dil bilmiyosa turla daha rahat eder sanırım
kendi gderse otel vs hepsini kendi ayarlayacak zor olabilir bilmeyen biri için
Merhaba,
Daha yeni geldim İtalyadan. Kişi başı 500 euro yani yaklaşık 1500 lira. Alışveriş, yeme, içme, para saçma ile 5000 harcayabildim. İnanın ekstra bavulla döndüm alışveriş yüzünden. Hem de 7 gün. Lütfen tatilsepeti gibi sitelerden kontrol edin, çok aşırı yüksek fiyatlardan bahsediyorsunuz. Mümkün değil.
Edit: Sizi konu sahibi sanmışım, çok özür dilerim. Konusahibi sizi kastediyorum, 6000-7000 tutar mı mesajınıza istinaden.
Ben Romaya 3 gece 4 gün 300 liraya gitmiştim turla
böyle bir fiyat bir daha denk gelmez sanırım
Roma güzel şehir tavsiye ederim :)
gittiğim turun adını Mika Tur du
şanslıymışsın valla
iyi denk gelmiş
ben de bi bakayım o firmaya
Merhaba,
Daha yeni geldim İtalyadan. Kişi başı 500 euro yani yaklaşık 1500 lira. Alışveriş, yeme, içme, para saçma ile 5000 harcayabildim. İnanın ekstra bavulla döndüm alışveriş yüzünden. Hem de 7 gün. Lütfen tatilsepeti gibi sitelerden kontrol edin, çok aşırı yüksek fiyatlardan bahsediyorsunuz. Mümkün değil.
Edit: Sizi konu sahibi sanmışım, çok özür dilerim. Konusahibi sizi kastediyorum, 6000-7000 tutar mı mesajınıza istinaden.
ben tur fiyatlarına baktım da kişi başı 7000 tlye filan geliyo
o sebeple kararsız kaldım
aslında çok istiyorum ama bi geziye de o kadar para değer mi diyorum
yat turunu hiç düşünmedim biraz uzun olmaz mı o süre bakımından
iyide canım 3 firmayla görüştüm sadece 1 tanesi 4300 dedi toplam fakat ekstra turlar venedik sandalına bınmek mesela pahalıymıs toplam 5 000 bulur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?