romaya kendiniz gidin tur olayı çok sıkıcı, vatikan, kolezyuma falan biletleri netten alın sıra bekmezsinizhanımlar merhaba önerbileceğiniz tur var mı? fiyatlar çok değişken kazıklanmak istemıyorum açıkçası italya roma turu vs. gidenler varmı? nasıl geçti biraz paylaşırmısınızZ..
romaya kendiniz gidin tur olayı çok sıkıcı, vatikan, kolezyuma falan biletleri netten alın sıra bekmezsiniz
ha anladım canım o zaman sıkıntı olabilir evetFAKAT İNGİLİZCE ÇOK YOK ORTA SEVIYEDE YANI TEKBAŞIMIZA CESARET EDEMİYORM(
hanımlar merhaba önerbileceğiniz tur var mı? fiyatlar çok değişken kazıklanmak istemıyorum açıkçası italya roma turu vs. gidenler varmı? nasıl geçti biraz paylaşırmısınızZ..
Ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz. Ben son iki turumu şu siteden aldım:
https://www.bonubon.com/istanbul/kategori/yurtdisi
Şu an avantaj yok ama zaman zaman ikinciye %50 ya da bir keresinde ikincisi bizden şeklinde kampanyalar yaptılar. Kurban Bayramından sonra ben gene bu tars bir kampanya bekliyorum. Buradan sadece uçak bileti fiyatına Taylanda gittik. 2800 liraydı ve iki kişiydi.
Süpermi şTürkiyede tırt bi tattil bu fiyata...Ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz. Ben son iki turumu şu siteden aldım:
https://www.bonubon.com/istanbul/kategori/yurtdisi
Şu an avantaj yok ama zaman zaman ikinciye %50 ya da bir keresinde ikincisi bizden şeklinde kampanyalar yaptılar. Kurban Bayramından sonra ben gene bu tars bir kampanya bekliyorum. Buradan sadece uçak bileti fiyatına Taylanda gittik. 2800 liraydı ve iki kişiydi.
Biz eşimle romaya gittik, turla gitmek istemedik ama muhteşemmdi. roma yaşayan tarih gerçekten şiddetle tavsiye ederim.hanımlar merhaba önerbileceğiniz tur var mı? fiyatlar çok değişken kazıklanmak istemıyorum açıkçası italya roma turu vs. gidenler varmı? nasıl geçti biraz paylaşırmısınızZ..
Biz eşimle romaya gittik, turla gitmek istemedik ama muhteşemmdi. roma yaşayan tarih gerçekten şiddetle tavsiye ederim.
roma zaten tursuz da rahatlıkla gezilebilir bir yer, romepass alırsanız toplu taşıma araçları bedava ve ilk girilen müze bedava (biz colosseum da kullandık vip gibi bekleyen yüz kişinin yanından yürüdük girdik) yemekler de harika.
gidip gelince paylaşırsanız sevinirim iyi gezmeler
Süpermi şTürkiyede tırt bi tattil bu fiyata...
Biz eşimle romaya gittik, turla gitmek istemedik ama muhteşemmdi. roma yaşayan tarih gerçekten şiddetle tavsiye ederim.
roma zaten tursuz da rahatlıkla gezilebilir bir yer, romepass alırsanız toplu taşıma araçları bedava ve ilk girilen müze bedava (biz colosseum da kullandık vip gibi bekleyen yüz kişinin yanından yürüdük girdik) yemekler de harika.
gidip gelince paylaşırsanız sevinirim iyi gezmeler
CANIMM HABER BEKLIYORUM FIYAT ACENTE VE KALDIĞIN GUN SAYISI
4 gün kaldık canım, kaldığımız yer vatikana on dakika mesafede bir malikanenin dairesiydi çok hoştu
biz tur ile gitmedik uçak bilet sitesi var tüm biletleri sorgulatıyor oradan aldık. konaklamayı da bookingden halletik herşey çok güzeldi
şunu söyleyebilirim; tur ile gitmek dil açısından ve fiyat açısından süper birşey. bizim tur fiyatlarının birbuçuk katına falan denk geldi. 1000tl uçak+ 600tl konaklama 1600tl sadece ulaşım ve konaklama oldu. yeme içme zaten pahalı orada. bir makarnayı 8 eurodan aşağı bulamazsın ama muhteşem lezzetli. bide heryer çeşme suya para vermemek harika normalde 2 euroya su almak koyuyorama iyki turla gitmemişiz demiştik biz mahallelerde kaybola kaybola gezmeyi seviyoruz turda da yemek dahil değil ya, aklınızda bulunsun iki kişi bir normal öğle yemeğine en az 25-30 euro ödüyor ortalama.
tur dersen de daha önce bir jolly tur ile gitmişliğimiz var çok memnun kalmıştık onu tavsiye edebilirim.
umarım istediğin gibi güzel bir tatil geçirirsin unutulmaz anlar yaşarsın
erkek arkadaşımın annesi gitmişti geçen yaz. fiyatı hakkında bir bilgim yok ama çok memnun kalmışlardı. yat turu yapmışlardı onlar.amerikaya turla giden var mı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?