yurt değiştirme sorunum

gitmeyenmesaj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
1
0
24
Merhaba kizlar.Size bu aralar finallerden cok dusundugum bi konuyu danişacagim.Universite 1. sinifim.Ve kyk da cikti bana.ilk cikan kyk fakulteme 40 dk otobus mesafesindeydi. Ama yurdum 4 kisilik gayet genis ve rahat bir yurttu. Bazali kisiye ozel calisma masali baya guzel bir yurttu. Otel gibiydi gercekten.Yani tek sıkıntısı fakulteme biraz uzak olmasiydi. Birde yurdun oldugu ilce sehrin biraz disindaydi mesela merkeze gitmek istesem 50 dk otobus mesafesi vardi. Bende bu yol çekilmez deyip yurt nakli verdim ve Şu an kaldigim yurda geldim.

Şu an kaldigim yurt fakulteme yurume 30 dk otobusle 5-10 dk mesafede. Ve konumu cok iyi her yere yakin. Fakulteme baya yakin. Ama sorun su ki Şu an kaldigim yurtta odalar 8 kisilik, ranzali (zaten baska turlu bu kucuk odaya 8 kisi sigmaz) , tuvalet banyo ortak alanda.Kyk yurtlarinda kalan bilir ortak tuvalet ve banyolarin ne kadar pis oldugunu.Ve yurdun isitmasi yetersiz bir seviyede. Geceleri habire usuyorum.Şu an bu yurda geleli 3-4 hafta olacak. Ve ben artik bu 8 kisilik odada gercekten bogulmaya basladim. İnsan iki dakka yalniz kalip kafasini dinlemek istiyor ama tabiki imkansiz bu.Ve onceki yurdumdan ciktigim icin pismanim .Tekrar yurt nakli verip eski yuduma mi gecsem diye dusunuyorum.Ama cok kararsizim.Ve eczacilik okudugum icin 5 yil kyk yurtlarinda kalicam eve cikma gibi bir ihtimal de yok.

Sehre ilk geldigimde ilk yurduma yerlestikten sonra 3-5 gun fakulteye gidip gelice bu yolu cekemem deyip direk nakil vermistim.Nakli veren ilk kisilerden oldugum icin hemek cikti.Ve eksi yurdumdan suanki yurduma gelmek isteyen cok vardi .Yani simdi boyle fakulteme yakin bi yurdu bulmusken birakmasam mi diye dusunuyorum.Ama bes yil bu yurtta nasil gececek ve daha iyi bir yurt sansim varken bu yurtta kalmaya calismak sacma mi diye de dusunuyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum ailem bu konuyu tamamen bana birakmis durumda .Sizce ne yapmaliyim?Siz olsaydiniz ne yapardiniz?Bana fikirlerinizi sunup yardimci olabilir misiniz?

X