- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
mantar gibi bir şey çıkmıştı içinden neydi acaba.ben mantarı hiç sevmem tadında almadım ama görüntüde vardı yani. ıyyy
![]()
Sebzeli filan denk geldiyse o olabilir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantar gibi bir şey çıkmıştı içinden neydi acaba.ben mantarı hiç sevmem tadında almadım ama görüntüde vardı yani. ıyyy
![]()
bir kibleyeblirsiniz beni.sende alaraeyde:)misilleme yaptım sana :)
Müslümanken mi oruç tuttun?
Belki pastirma yiyen bir insan fakirin halini daha iyi anlayacak ? Pastirma yerken, ya fakirler pastirma yiyemiyor bunun tadina bakamiyor deyip üzülüp kahrolacak o pastirmayi yerken olamaz mi yani :))
Belki pastirma yiyen bir insan fakirin halini daha iyi anlayacak ? Pastirma yerken, ya fakirler pastirma yiyemiyor bunun tadina bakamiyor deyip üzülüp kahrolacak o pastirmayi yerken olamaz mi yani :))
bir kibleyeblirsiniz beni.sende alaraeyde:)
evet. müslümanken tuttum.
Kim attı onu burada ki “oruçlu insan pastırma yiyemez” diye.
Yani fakiri ya da açı anlamak için hurma+ ekmekle geçireli Ramazan’ı bizim paralardan da kar etmiş oluruz bu sayede.
Ramazan’ın amacı nefsini terbiye ederken bence zekat ve fitre teşvik etmektir.
Açları anlamak için yemek yememek çözüm olsaydı hiç aç kalmadı. Önemli olan sende olanın ihtiyacın kadarını almak gerisini dağıtmaktır.
ya ağzı olan konuşuyor,ama konuşmanında bi mantığı var,jooker arkadaş dedi
2.sayfaya bak
çok komik gelecek ama ben kücükken köfte falan yediğimde çok üzülürdüm
ben bu yemeği hakediyor muyum ? herkes yiyebilir mi
et falan yiyince özellikle
aşırı üzülürdüm
ne masum ya demi![]()
kafamda sorular oluştu. cevabını bulamadım. çok teslimiyetçi bitr yapım olmadığını düşündüm. mantığımın almadığı şeyler vardı. bana göre. bakın asla kötülemiyorum. saygım sonsuz.Ben de şunu merak ediyorum özel değilse, konu dışı da olmazsa ki olur da neyse..
Cevap vermeyebilirsin de..
Yol ayrımın neden ve ne zaman başladı İslamiyetle?
bir kibleyeblirsiniz beni.sende alaraeyde:)
evet. müslümanken tuttum.
Evet baktım şimdi.ama benim ondan anladığım şuydu: oruç tutup da masasından bin bir çeşit eksik etmeyen duyarsız insanlara söylenmiş bir şey. Sende var yan tarafta yoksa ve fazlası varsa sende azcık bile yana vermiyorsan Allah bilir tabi ama adı oruç olmaz.
kafamda sorular oluştu. cevabını bulamadım. çok teslimiyetçi bitr yapım olmadığını düşündüm. mantığımın almadığı şeyler vardı. bana göre. bakın asla kötülemiyorum. saygım sonsuz.
annemi kaybettim . çok dua ettim. çok çekti.onun vefatıda beni biraz dinden uzaklaştırdı.kabul edememek vs..
yıllar oldu. şimdi böyleyim.
kafamda sorular oluştu. cevabını bulamadım. çok teslimiyetçi bitr yapım olmadığını düşündüm. mantığımın almadığı şeyler vardı. bana göre. bakın asla kötülemiyorum. saygım sonsuz.
annemi kaybettim . çok dua ettim. çok çekti.onun vefatıda beni biraz dinden uzaklaştırdı.kabul edememek vs..
çok komik gelecek ama ben kücükken köfte falan yediğimde çok üzülürdüm
ben bu yemeği hakediyor muyum ? herkes yiyebilir mi
et falan yiyince özellikle
aşırı üzülürdüm
ne masum ya demi![]()
Neden olmasın ki, belki o da onun uyanışı olur..
Ünlü bir gazeteci 10 yıl önce falan doğuda bir röportaj yapmış çocuklarla. Hayatta en çok ne istersiniz diye..
Verilen cevaplardan biri de� kivi yemek isterim, tadını çok merak ediyorum.�
Ben bu cevabı okuyana kadar aklıma milyon kez kivi yediysem bir kere aklıma gelmemiştir o vakte kadar. Ama insanların nasıl uyanışa geçeceği konusunda bu kadar ön yargılı olma.
işte bu sözde önyargılı,keşke detayalı yazsada anlasak
direk bi saldırma gibi,yoksa herkes karşı onlara,ama normal aılelerın sofralarının
donatıldığını düşünmüyorum,mesela benim soframda hergün ne yaparsam o
iftara özel bi yemek yok
onu çok zenginler yapıyordur,kaldıki normaldede sofraları aynıdır.