Yürek burkan 'Ramazan' fotoğrafı

Yapabildiğin kadar.. yapamadıkların için Allah’ın nezdinde ne olacağını bilemezsin ama yaptıkların için güzel şeyler olacağı kesin. O yüzden ya hep ya hiç demek yanlış.

Aynen katılıyorum.
aslında bu birazda vefa duygusuyla alakalı bence filozof
Nasıl? Yani bana yardım edilmişti deyip unutmayıp o günleri insan kendisi de imkanı olduğunda yardım etmeli (ya da ediyor) bunu mu kastediyorsun?

Ulaşılmayan herşey daha tatlı gelir insan
Herşeyi çok tüketen bir toplum haline geldiğimizden eski tadı yok hiç birşeyin

çocukken ergenlik çağlarında herşeyi canımız isterdi..ama yaş ilerleyince nefsde biraz körleniyor herhalde..yaşla ilgili diye düşünüyorum ama..

susuzluğunla mücadele edebilseydin çok iyi olurdu tabii,bozmasaydın iyi olurdu..inşallah tutabileceyin çok günlerin olur..

Su an yaz dönemi ya daha çok etkiliyor tabi susuzluk ki bozarken çok zorlandim sonra pişman oldum hem de iftara bir iki saat vardi ya çok kotu oldum.. inşallah inşallah.

ama rahatsızlığınız varmış,dr tutmayın dediyse tutmayabilirsiniz
ama keşke gençlik yıllarında bırakmasaydınız.

O yıllarda tam tutumuyordum gerçi,yne yaz sıcaklarına denk gelmişti o zamanlar..

Hasta insan zaten tutmasın,kendini zorlamasın bence..
Fitre verebilir herhalde..

inşallah çok isterim,gelde iki kavga edelim :)
gerçi biz senle öyle tartışmadık
yok ya ben seni daha ılımlı buluyorum,sert olsan ısınamazdım zaten
yeri geliyor komikliğe vuruyorsun işi,yeri geliyor abartıyorsun
olacak o kadar,hepimizin hataları var.

Son düzenleme:
Oky seninle çok pek rast gelmedik böyle konulara ama sormayım dedim. Birkaç sayfa ilerledi konu ama çok merak ettim. Yine de cevap vermek zorunda değilsin. Ben şu an olan ortamın samimiyetine güvenerek soruyorum. Zaten dini ılıman yaşayan biriyim.
Müslüman olmadığını söyledin, ancak “Allah rahmet eylesin” dedin.
Bunun altındaki sır nedir? Dil alışkanlığı mı? Sonuçta Müslümanlara ait bir inanış bu.

çok iyi anladım seni canım

Yapabildiğin kadar.. yapamadıkların için Allah’ın nezdinde ne olacağını bilemezsin ama yaptıkların için güzel şeyler olacağı kesin. O yüzden ya hep ya hiç demek yanlış.

aynı düşünüyorum ipek az yapsan bile o ahengi yaşamış olursun..ama hiç yapmazsan soyutlamış olursun..soyut olmakta iyi değil...

Bizim burda çalışan bi adam var
Yılın her günü kötü kedi şerafettin modunda gelen giden müşteriyi dikizleyen
Neymiş oruç tutuyomuş ta o kişi neden tutmammış bu da tutmuyomuş vs diye sayıyomuş
Tabi ben kendisi ile zaten muhatap değilim, bana bunu söyleyen kıza dedim ki
Beni de sayıyo mu ? Sayıyosa söyle ben iner aşağı haddini bildiririm
Kızın nutku tutuldu yok yok dedi sana bişey demedi

Benim hamileliğim daha yeni ve bir takım riskler var diye kimseye demedim burdan
Oruç tutmuyorum bu yüzden ( her yıl tutan biriyim Allah kabul ediyor ise )
Ama bu adam ne bilim sapıklığından mı ne milletin günlerini takip ediyor, o kız kapalı ona diyomuş sanki bugün oruçlu değil gibisin
Dedim ne münasebet insanlar senle böyle konuşuyorsa sende de sorun var

Oruç tutuyosun da ne oluyo, her naneyi yiyip milletin ibadet çetelesini mi tutuyosun herkesin 2 adet meleği var zaten diye miyo musun
Böyle tipler de var maalesef

O yüzden Alarey, Allah sana dayanma gücü versin inşallah sen en azından kendinle meşgulsün ve elinden geleni yapmaya çalışıyorsun

yok tartışmayız ya.
ben reelde çok yumoşumdur. surrenderla, hayyal bilir beni:)
bazen abarttığım oluyor bakma. alınganım çok:)

Çok tesekkur ederim canim sağol.. Bu dualariniz bana cesaret veriyor zaten

Çok tesekkur ederim canim sağol.. Bu dualariniz bana cesaret veriyor zaten

Borçlarım var demiştin ya
Tutmak istersne kışın tut o zaman günler daha kısa oluyor
Hem zorlanmaz hem alışırsın nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…