Yürek burkan 'Ramazan' fotoğrafı

yok tartışmayız ya.
ben reelde çok yumoşumdur. surrenderla, hayyal bilir beni:)
bazen abarttığım oluyor bakma. alınganım çok:)

evet biliyorum,ama arkadaşalrının beni sevdiğini düşünmüyorum
hele hayyalin :)))
zaten ben senin yumuşak tarafını sevdim,ay bu cümle çok komik oldu :60:
gerçekten yumuşak dillisin,bazen sivriliyorsun,herkesle anlaşma kapasitende mevcut
ilanı aşk mı ettim ne :60:

Son düzenleme:
Bizim burda çalışan bi adam var
Yılın her günü kötü kedi şerafettin modunda gelen giden müşteriyi dikizleyen
Neymiş oruç tutuyomuş ta o kişi neden tutmammış bu da tutmuyomuş vs diye sayıyomuş
Tabi ben kendisi ile zaten muhatap değilim, bana bunu söyleyen kıza dedim ki
Beni de sayıyo mu ? Sayıyosa söyle ben iner aşağı haddini bildiririm
Kızın nutku tutuldu yok yok dedi sana bişey demedi

Benim hamileliğim daha yeni ve bir takım riskler var diye kimseye demedim burdan
Oruç tutmuyorum bu yüzden ( her yıl tutan biriyim Allah kabul ediyor ise )
Ama bu adam ne bilim sapıklığından mı ne milletin günlerini takip ediyor, o kız kapalı ona diyomuş sanki bugün oruçlu değil gibisin
Dedim ne münasebet insanlar senle böyle konuşuyorsa sende de sorun var

Oruç tutuyosun da ne oluyo, her naneyi yiyip milletin ibadet çetelesini mi tutuyosun herkesin 2 adet meleği var zaten diye miyo musun
Böyle tipler de var maalesef

O yüzden Alarey, Allah sana dayanma gücü versin inşallah sen en azından kendinle meşgulsün ve elinden geleni yapmaya çalışıyorsun

Her türlüsü var Çek en iyisi duymayacaksın.
Allah ile kul arasında kimin haddine karışmak.

Her türlüsü var Çek en iyisi duymayacaksın.
Allah ile kul arasında kimin haddine karışmak.

Görsen Coşkun gibi bi adam bi de
Herkes kendinden mesuldür kesinlikle
Hiç tutmayan insanlar da var, ben onlara bile karışsalar kızarım
Haksızlığa gelemiyorum, kimi ne ilgilendirir

Oky seninle çok pek rast gelmedik böyle konulara ama sormayım dedim. Birkaç sayfa ilerledi konu ama çok merak ettim. Yine de cevap vermek zorunda değilsin. Ben şu an olan ortamın samimiyetine güvenerek soruyorum. Zaten dini ılıman yaşayan biriyim.
Müslüman olmadığını söyledin, ancak “Allah rahmet eylesin” dedin.
Bunun altındaki sır nedir? Dil alışkanlığı mı? Sonuçta Müslümanlara ait bir inanış bu.
hem ağız alışkanlığı hemde Allaha inanıyorum. Ateist değilim.
zaten bu kelimeler çocukluğumuzdan beri olan kelimeler ve çok güzel kelimeler. yerini başka şey tutamaz bence...
yani Allah rahmet eylesinin yerine ne denirki , his ve duygunu belli etsin.
maşallah mesela. Allah yolunu açık etsin mesela. Allah zihin açıklığı açıklığı versin yada.

Borçlarım var demiştin ya
Tutmak istersne kışın tut o zaman günler daha kısa oluyor
Hem zorlanmaz hem alışırsın nasipse

Valla bir altmis gün garanti gecen yil bilerek bozdum :) ya o da içime sinmiyor pek herkes yaz dönemi tutup bu sicakta zorlanirken ben isin kolayina kacip daha kisa günler ve soğuk mevsimde tutacagim.. Dayanabilirsem yaz dönemi tutmak istiyorum aslında ben

İnşallah inşallah tsk ederim ... Ama oruç tutmazsam da ramazan ayi çok şeye dikkat ediyorum kimse ile kavga etmiyorum burasi hariç :)) kimseyi kirmamaya calisiyorum.. Disarda yemek yemiyorum su icmiyorum ... Önemli yerleri ziyaret ediyorum falan filan yani ...

rica ederim canım,evet arkadaşın dediği gibi kışın tutsana oruçlarını
bak bak kavgada etmiyormuş :)
ay bugün bu topik sevgi pıtırcığına döndü,sarılalım sıkı sıkı :60:

zaten bu kelimeler çocukluğumuzdan beri olan kelimeler ve çok güzel kelimeler. yerini başka şey tutamaz bence...
maşallah mesela. Allah yolunu açık etsin mesela. Allah zihin açıklığı açıklığı versin yada.

din kuralların önce dünyaya konulan ahlak kuralları var bu yüzden dinlere inanmayan birinin ahlak kurallarına örf gelenek ve adetlere inanmaması gerekmez diye düşünüyorum oky bende.

Anladım. Zaten tüm ilahi dinlerin temelinde Allah var.
Tşk ederim açıkladığın için. Gerçekten merak etimiştim.

evet biliyorum,ama arkadaşalrının beni sevdiğini düşünmüyorum
hele hayyalin :)))
zaten ben senin yumuşak tarafını sevdim,ay bu cümle çok komik oldu :60:
gerçekten yumuşak dillisin,bazen sivriliyorsun,herkesle anlaşma kapasitende mevcut
ilanı aşk mı ettim ne :60:
oy. çok teşekkürler. ilanı aşkını kabulmü etsem yoksa nazmı yapsam biiraz:1::1:
hayyalde iyidir ya... önemli olan tanımıyoruz birbirimizi ya.. ondan kaynaklanıyor bunlar.
bazen yumoş bazen sıcak demir gibiyim :34:
ama herkesi seviyorum uleynnnn:)

Yapabildiğin kadar.. yapamadıkların için Allah’ın nezdinde ne olacağını bilemezsin ama yaptıkların için güzel şeyler olacağı kesin. O yüzden ya hep ya hiç demek yanlış.

bencede yanlış... zaten dinde kazası da var mesela....ama gelde bana laf anlat....can çıkar huy çıkmaz demişler:ssz:

kimseyi ilgilendirmez birşey ama iğrenc ahlaksız insanların din hakkında nutuk atmasına dayanmak zorunda değiliz diye düşünüyorum..oruçu aç durmak zanneden beyinlere özellikle

oy. çok teşekkürler. ilanı aşkını kabulmü etsem yoksa nazmı yapsam biiraz:1::1:
hayyalde iyidir ya... önemli olan tanımıyoruz birbirimizi ya.. ondan kaynaklanıyor bunlar.
bazen yumoş bazen sıcak demir gibiyim :34:
ama herkesi seviyorum uleynnnn:)

et et fazla naz aşık usandırır ona göre :)

annemiz çok kıymetliydi bize,aynı düşünceleri yaşadım soyutladım kendimi ..aslında bu dünyada kalmak bir mükâfat değil,bir ceza belkide,sonuçta burada kalan yok..yakınını kaybetmek insanı çok değiştiriyor..farklı bir insan oluyorsun..olgunlaşıyorsun..vs..ondan sonra tekrar dinime bağlandım ve dikta edildiği gibi yaşamak zorunda olmadığımıda anladım..huzurlu ve mutluyum..

Deist din değilmi oki,öyle hatırlıyorum..

sorma ya. şu tabloya bittim ben.

Ayy sorma bende şaşkınlardayım,sakın ola ekşınlı konu filan açılmasın :nazar::nazar:

Back