Premature Bebekler Yüreğimi alıp götüren yavrum kardeşiyle yarısını geri gönderdi.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar merhaba.yarın bebeğimin kalp atışları için randevum var.ve ben çok korkuyorum.doktora gitmek istemiyorum.bebeğimi kaybettiğim günden beri sanki onların suçuymuş gibi doktorlardan nefret ediyorum.
kızlar dualarınıza ihtiyacım var.ayakta kalma gücüm tükendi.kızlar dua edin bana olurmu?

taktir allahindir doktorlar sade bir elci, yüregini ferah tut ve rabine sigin
eger birseyi 40 kes söyler veya düsünürsen olurmus bu positif veya negatif.
aynanin önüne dur elini karnina koy ve onlan konus hos geldin bebegim seni dörtgözle bekliyorum de ve aklina hic kötü seyler getirme bak her söylediginde kendini daha iyi his edeceksin ve o da bunu his edecek :nazar:

selamlar olsun ben bu siteye yeni uye oldum bende 27 haftalik canimi bebegimi umudumu kaybettim cok aci duygularimi tarif edemiyorum sadece sunu biliyorum icim cok aciyor insallah bende senin gibi 2.kez hamile kalip acimi hafifletirim hafiflerse bol sanslar butun guzellikler seninle olsun

selamlar olsun ben bu siteye yeni uye oldum bende 27 haftalik canimi bebegimi umudumu kaybettim cok aci duygularimi tarif edemiyorum sadece sunu biliyorum icim cok aciyor insallah bende senin gibi 2.kez hamile kalip acimi hafifletirim hafiflerse bol sanslar butun guzellikler seninle olsun

canım seni öyle iyi anlıyorum ki...rabbim yardımcın olsun.ona sığın ondan iste inan bana açılan elleri boş çevirmiyor.evet çok şükür hamileyim her an elim yüreğimde.acım hafifledimi evet ama asla bitmedi hala ağlıyorum.zamanında gelseydi şimdi 2,5 aylıktı oğlum.olmadı rabbim onları bizden daha fazla seviyormuş.şimdi cennette meleklerle oynuyorlar.
canım arkadaşım isyana sakın yönelme rabbime tevekkül et ona sığın.allah yar ve yardımcın olsun.:Saruboceq:

canım bende 3 ay önce 26 haftalık bebeğimi preaklampsiden kaybettim.bebeğim karnımda öldü ve suni sancıyla normal doğum yaptım şimdi bende yeni bir bebek istiyorum.ama korkuyorum ne yapmam lazım

canım allaha sığın inanki derdi veren mevlam dermanıda veriyor.hazırsan ya allah de hamile kal.ben bebeğimi kaybettiğim gün yaşamayı hayatı neşeyi geleceği herşeyi kaybettim.evliliğim arkadaşlık gibi oldu.sonra eşim ağlamalarıma dayanamadı.ve tekrar deneme kararı aldık.yüce rabbim kırık kolumu kanadımı ağlayarak yanarak ettiğim dualarımı geri çevirmedi.hamile kalırsan acın bitmez asla ama karnındakine bağlanır ve acı hafifler.onlar yavrularımız unutmaz unutamayız.kimse bunu bizden isteyemez.ama tama üç ay ara vermişsin hadi allah yardımcın olsun bitanem.

dualarim sizinle arkadaslarim insallah saglikli bi sekilde bebislerinize kavuscaksiniz sadece sabirli olun.

canim bende ayni sekilde hamile kalmaktan korkuyorum hemde cok tekrar ayni acilari cekmek istemiyorum yarin hastaneye gidiyorum sezaryanla dogum yaptigim icin ameliyat yarama bakacaklar

burdayim tabi seni birakirmiyim sandin korkma pinarcimya eminim sana saglikli bi evlat vercek rabbim.bak kendini bu kadar üzer sikarsan yaralarinda zor iyilesir biliyosun dimi

bende burdayım canımın içi ablasının birtanesi umut kardeşini gönderecek bize yeteki sen ii ol sabırlı ol seni çokkkkkkkkk seviyoruz....

Merhaba canim , yazini okudum ama gözyaslarimi tutamadim beni cok etkiledi cok hemde Rabbim onu senden daha cok sevmis canim onu yanina almak istemissenağlamasenağlama , ALLAH herzaman insanlari dener canim kader boyle imis hersey bizler icin ALLAH im sana sabir versin yeni bebegine saglikli dogumlar nasip etsin ALLAH im korusun
Benimde ilk bebegim erken dogdu simdi ikinciye bedne hamileyim zaten erken dogum benim oglumun hikayesi beyin hucre olumu zarari diye bir baslik altinda bende bir sayfa acmistim zamanin olursa okursun bu bolumde , hayat bizlere herseyi ögretiyor ve bizler ALLAH in sevgili kullari oldugumuzu dusunuyorum sayet ALLAH insana kaldiramayacagi yuku vermiyor , ALLAH im bizede normal bir dogum nasip etsin ayi gununde zamani gelince , bu ayri bir burukluk yasayan bilir erken dogum yapan anneler bilir ALLAH im yar ve yardimcimiz olsun:1hug:

canım çok sağol.rabbim umarım bir daha bizi ve hiçbir anne adayını böle sınamaz.kaç haftalıksın?rabbim sağlıklı doğumlar versin bizlere...

canım merhaba,

oğlum dedin.. artık iyice dikkatimi çekyior hep ilk bebekler hep erkek bebekler sanki..

ben de 32 haftalık doğrudum oğlumu ve 5 gun sonra kaybettim preklemsiden..

şimdi ikinci bebeğim kızım yavrum yanımda..ama ona sahip olabilmke için neler çektim bir bilsen..

gelmesi çok uzun sürdü.. 2 yıl.. 2 koca yıl her gece ağladım sessizce..

şimdi korkularla gececek 9 ayınız ama önce Allaha sığının ve sonra çok iyi bir dr bulun..

canım merhaba,

oğlum dedin.. artık iyice dikkatimi çekyior hep ilk bebekler hep erkek bebekler sanki..

ben de 32 haftalık doğrudum oğlumu ve 5 gun sonra kaybettim preklemsiden..

şimdi ikinci bebeğim kızım yavrum yanımda..ama ona sahip olabilmke için neler çektim bir bilsen..

gelmesi çok uzun sürdü.. 2 yıl.. 2 koca yıl her gece ağladım sessizce..

şimdi korkularla gececek 9 ayınız ama önce Allaha sığının ve sonra çok iyi bir dr bulun..

iyi bir doktor bul diyorsun ne güzel söylüyorsun.malatyadayım.ilk bebeğimide burada kaybettim.hergün ağlıyorum birde yüzüme iki gün önce yine erken doğum riskin var dedi doktor.arada bir ağrılarım oluyor söylüyorum olur deyip geçiyor.ama umut oldun bana sağol çok sağol...

:Saruboceq:YÜREĞİMİ ALIP GÖTÜREN YAVRUM YARISINI KARDEŞİYLE GERİ GÖNDERDİ...
bilen bilir yaşadığım acıyı ızdırabi.16 temmuzda erken doğum yapıp 20 temmuzda meleğimi kaybettim.27 haftalıktı oğlum.sahip olduğum herşeyi alıp götürdü.masa üstünde boynu bükük kaldı yavrumun cicileri.elimde kalan gözyaşı,acı,yavrumun giyemediği kıyafetler,ultrason resimleri ve ona yazdığım mektuplar...hayallerimi,umutlarımı,neşemi alıp götürdü kuzum.124 gündür birkez gülmedi yüzüm.gizli gizli ağladım.hep dua ettim.rüyalarımda elini uzatıyor tutamıyordum.beraber hamile kaldıklarım bir bir doğurdu,bir ben kalmıştım.hastaneye iki kişi girip tek çıkmanın,doğum odasında doğum yapan herkesin bebeği yanındayken boşalan karnımı tutmam çok acıydı.hala ciğerim yanıyor acım asla azalmadı...oğlumu meleğim diye severdim kanatlanıp uçtu.ben seni unutmayacağım sende beni unutma kuzummmm.
tam adetime bir hafta kala deli dostum ardayla karar verdik idrar testi yapmaya.çünkü duamız beraber hamile kalmaktı.silikti çizgilerimiz.ama umut işte.üç test yaptım arka arkaya.bugün 24 kasım öğretmenler günü rabbim sen ver dedim hediyemi,yaşadım emanetini aldın benden.yenisini ver sevindir dedim.kızlar bugün kan testi yaptırdım.183 değerim.çok şükür rabbime yavrumu kaybetikten sonra kolum kanadım kırıldı dert yüreğime indi.dişlerimi sıktım tırnaklarımı etime batırdım sustum ama şu an öyle karışığımki....dualarımın rabbimin katında kabul olması rabbime mahcup etti utandırdı beni.öyle aciz kulumki.
ardam dostum bitanem sen bana,ben sana dua ettim.aynı anda kalmayı ne çok istiyorduk.yüreğime sıcacık dokunduğun için bu kadar kısa zamanda canımdan can olduğun için sana yüreğimle bin ömür borçluyum.
yüce rabbim sen vardan yok eden yoktan var edensin.yumurtaya can verensin.elhamdilüllah benide mutlu ettin.
özlem,meltem,aybala,asyacan,nur 84,gülbahçesi ve ismi aklıma gelmeyen tüm dostlar dualarınız için çok teşekkür ederim.
giderken yüreğimin tamamını götüren oğlum,efem,annem,minik kuzum kardeşinle yarısını geri gönderdin.şimdi sen meleklerle oyna kuzum.rahat ol artık annen çok muttttttttttllllllluuuuuuuuuuuuuu...kocam ve ailem iyiki varsınız.
şimdi dualarım sizlerle kızlar.5 vakit dua edeceğim.allah muradınızı versin inşallah.:Saruboceq:

bebeğiniz şimdi 4 yaşındadır. diğer meleğiniz ise 5 allah sizi mutlu etsin bir ömür sevgiyle kalın.

Back