Premature Bebekler Yüreğimi alıp götüren yavrum kardeşiyle yarısını geri gönderdi.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım arkadaşım bitanem benim.hayattım boyunca unutamıcağım bir dostluğa merhaba dedim senle.bundan bir ay önce başlayan dostluğumuz bir ömrü yaşattı sanki bize.ikimizinde tükendiği anda rabbim bizi birbirimize kazandırdı.sen elimden tuttun ben sana sımsıkı sarıldım.kimseyle payaşamadıklarımı senle paylaştım en dar anımda yine sen uzaktada olsan desteğinle sevginle yanınmdaydın.Rabbime hep beraber dua ettik.hatırlıyomusun bi akşam ezanı vaktinde bana dua ettiğini söylemiştin.ben de tam o sırada dua ediyodum ve aynı anda dua ettiğimizi farkedip nasılda hayretler içinde kalmıştık.o kadar çok dua ettik ki birbirimize bu sitede sağolsun arkadaşlarımz bila ortak oldular derdimize onlarda bizler için dualarını esirgemediler.Hep Allahım bizi bir sevindir dedik dualarımızda.Rabbim çok büyük boş çevirmedi avucumuzu.şimdi dileğim burda sabırla bekleyenlere de nasip et Allhım.ve kayramla sağlıkla bebişlerimizi doğurup kucağımıza da almayı nasip et.canım aerkadaşım tekrar tebrikler.ben sana ne dedim beraber hamiş kalıcaz çok şükür hayallerimiz gerçek oldu.

offf be arkadaşım nasıl derin bir yazı bu .. kendini öyle bir ifade etmişsinki yüreğime battı her kelimen bak sabrın sonu selamet rabbim aldığı ömrün kalanını verdiği cana katsın inşallah hadi bakalım tez vakitte hayırlı haberlerini ve bebişinin ultrason fotoğraflarını bekliyoruz ömrü uzun sağlıklı vemutlu olsun inşallah

canım yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım sonunda ise mutluluktan ağladım.çok sevindim inan allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu acıyı yaşaman lazımmış bu senin sınavınmış ve sınavı geçmişsinki Rabbim yüzünü güldürmüş bitanem her şer gibi gözüken olayda bi rhayır vardır biliyosun vardır onunda sana bi hayrı.yer gök dua ile.... dualarınla inş herşey dahada güzel olacak

:Saruboceq:YÜREĞİMİ ALIP GÖTÜREN YAVRUM YARISINI KARDEŞİYLE GERİ GÖNDERDİ...
bilen bilir yaşadığım acıyı ızdırabi.16 temmuzda erken doğum yapıp 20 temmuzda meleğimi kaybettim.27 haftalıktı oğlum.sahip olduğum herşeyi alıp götürdü.masa üstünde boynu bükük kaldı yavrumun cicileri.elimde kalan gözyaşı,acı,yavrumun giyemediği kıyafetler,ultrason resimleri ve ona yazdığım mektuplar...hayallerimi,umutlarımı,neşemi alıp götürdü kuzum.124 gündür birkez gülmedi yüzüm.gizli gizli ağladım.hep dua ettim.rüyalarımda elini uzatıyor tutamıyordum.beraber hamile kaldıklarım bir bir doğurdu,bir ben kalmıştım.hastaneye iki kişi girip tek çıkmanın,doğum odasında doğum yapan herkesin bebeği yanındayken boşalan karnımı tutmam çok acıydı.hala ciğerim yanıyor acım asla azalmadı...oğlumu meleğim diye severdim kanatlanıp uçtu.ben seni unutmayacağım sende beni unutma kuzummmm.
tam adetime bir hafta kala deli dostum ardayla karar verdik idrar testi yapmaya.çünkü duamız beraber hamile kalmaktı.silikti çizgilerimiz.ama umut işte.üç test yaptım arka arkaya.bugün 24 kasım öğretmenler günü rabbim sen ver dedim hediyemi,yaşadım emanetini aldın benden.yenisini ver sevindir dedim.kızlar bugün kan testi yaptırdım.183 değerim.çok şükür rabbime yavrumu kaybetikten sonra kolum kanadım kırıldı dert yüreğime indi.dişlerimi sıktım tırnaklarımı etime batırdım sustum ama şu an öyle karışığımki....dualarımın rabbimin katında kabul olması rabbime mahcup etti utandırdı beni.öyle aciz kulumki.
ardam dostum bitanem sen bana,ben sana dua ettim.aynı anda kalmayı ne çok istiyorduk.yüreğime sıcacık dokunduğun için bu kadar kısa zamanda canımdan can olduğun için sana yüreğimle bin ömür borçluyum.
yüce rabbim sen vardan yok eden yoktan var edensin.yumurtaya can verensin.elhamdilüllah benide mutlu ettin.
özlem,meltem,aybala,asyacan,nur 84,gülbahçesi ve ismi aklıma gelmeyen tüm dostlar dualarınız için çok teşekkür ederim.
giderken yüreğimin tamamını götüren oğlum,efem,annem,minik kuzum kardeşinle yarısını geri gönderdin.şimdi sen meleklerle oyna kuzum.rahat ol artık annen çok muttttttttttllllllluuuuuuuuuuuuuu...kocam ve ailem iyiki varsınız.
şimdi dualarım sizlerle kızlar.5 vakit dua edeceğim.allah muradınızı versin inşallah.:Saruboceq:

kayra42
canımmmm o kadar gercek ve samımı anlatmıssın kı okurken aglattın benı ben hıç hamıle kalmadım annelıgı bılmıyorum ama bana o kadar derınden hıssettırtın kazandıgın anda kaybetmeyı umudunun tukendıgı anda rabbımın en guzel hedıyesını aldıgını...senın kadr olmasada bende uzuldum sevındım yazım dılın çok akıcı ne guzel duygularını çok net anlatmıssın tesekkurler...
ewet bebek rabbımızın bıze en buyuk nımetı
ben 3 aydır ıstıyorum 1 senelık evliyim bu ay 4. ayım olacak olmuyor demek ıcın erken ama sabırsızlanıyorum hormon ve kıst varmı dıe baıldı normal dıo dr erkege bakılmalı sonra rahım fılmı cekılmelı ama 1 sene sonra dıyor bende 1 seneyı beklıyorum ınsallahh olur.musluman muslumana temız agızla dua eder ben senın adına dua ettıgımde senın adına gunah ıslemedıgım ıcın(her koyun kendı bacagından asılır) sana yaptıgım dua rabbımız kabul eder arkadasınız ıçın aynen oyle olmus simdi artık benıde unutmazsınız dualarınızda rabbıme emanet olun

rabbım inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı mevlam tamamına erdirmeye nasip etsin yazını okurken ağladım demmekki ne içten istemişsinizki rabbımde kabul etmış O nekadar büyüktür şükürler olsun çoksevındım artık gülmek zamanı inş

tebrikler caım,duygularını ne kadar da güzel anlatmışssın ,bu sefer kucağına almak nasip olur inş.

kayrammmmmmmmmmmm ağlıyorum şu anda,seni bizlerden daha iyi kimse anlayamaz.Kayram ben bugün adet oldum yine olmadı ama sanki kendimin olmuş gibi sevindim.Allah senin yüzünü güldürdğü bizim de güldürsün inşallah.Güzel yüreğin bir daha evlat acısını tatmasın,Rabbim tattırmasın,evladını sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bizlere dualarına devam et gülüm,seni çok seviyorummmmmm.Öğretmenler günün kutlu olsun.

Canı benim yaaaa.nasıl yazmışsın öyle.içim gitti,yazılanları okudukça.çok üzüldüm.sonlarına doğru bu üzüntüm biraz olsun sevince dönüştü.canım benim Allah'ım sabır versin.hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hayırlı olsun ne güzel ifade etmişsin duygularını Allah tamamına erdirsin. Allaha emanet ol yavrunda sen de

allah tamamına erdirsin , hayırlısıyla mutlu sona ulaşın inşallah...:ecrin_bebek:

çok sevindim cnm Allah uzun ömürler versin inş mutlulukla büyütürsün bebegini

canım ya nasıl bir yazıdır bu böyle yaktı kavurdu beniiiiisenağlamasenağlama
öncelikle Allahım bu bebğini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışızz :1no2: bende 17 temmuzda 34 haftalık onur efemi dünyaya getirdim benim meleğimde 24 gün yaşam savaşı verdi ama olmadıı rabbim ona dolu dolu acılarla dolu kısacık bir ömür biçmişş Allahın takdiri ondan gelene razıyız senağlama
ne mutlu sana hamilesinn çok sevindim canımm ben hamile değilim va yakın zamandada olabileceğine ihtimal vermiyorum ,,umutsuz değilim ama şu an da olmaması ben ve bebek için daha hayırlı olur ,,vakti zamanı geldiğinde inşallah yeniden hamile olurumm ..Rabbim bize acılarımızı dindirecek bebişlerimizi hayırlısıyla versin inş... sağlıcakla kal canımm bebişini ve seni öpüyorumm

canım benım allah ınsallah tamamına erdırır aynı seylerı yasmısız bende melegım derdım melek kayra batınım gercekten melek olup uctu gıttı daha 50 gun oldu allahım ınsallah tekrar yasatmaz yuzlerımı guldurur rabbım

arkadaşlar kocaman yürekleriniz ve o yüreklerinizden çıkan dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim.rabbim en yakınımdan en uzağıma kimseye bu acıyı yaşatmasın.ben yanmaktan öte yandım ben yaşamadım.4 aydır birkez çarşıya çıkmadım beni görüp oğlumu efemi soracaklar diye.alay vari ifadeler bile duydum en yakınlarımdan.anlamadılar yangınımı anlamadılar ruhumun bedenimden çıkıp oğlumla gittiğini.allahım dedim yüce mevlam acımı dindir sensin limanım duy beni.çok şükür rabbime.dileyen isteyen kim varsa rabbim herkese yaşatsın hayırlı ve tez zamanda.
tekrar teşekkür ederim.dilinize,elinize,yüreğinize sağlık....

canım allah tamamına erdirsin inşallah .ne güzel anlatmışsın duygularını seni çok ii anlıyorum canım.bende 22.haftada kaybettim kızımı.ne acılar yasadığını cok ii anlıyorum. inşallah içindeki canla sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayacaksınız.

hayırlısı olsun cnm inş.. bebişini sag saglim kucaklarsın canım... sözlerin okadar derinden etkiledki benide allahım bida böle bi sıkıntı vermesin inş.. yinede herşeyin hayırlısı..

çok güzel bir yazı yazmışsın canım allah tamamına erdirsin

Back