Sensiz geçen koca bir yıl

sağol canım ya.sen çok iyi geliyosun ban. yağmurcan da mı öle bebişini kaybedip yine kvuştu.. bugün misafirlerim geldi. okadar çok yaşayan varki.kendini topla diyolar yine olucak diyolar. Allahım ban sabır ver dayanma gücü ver. tez zamanda bebişimi yolla.

evt cnm bende tüp bebekle sahip olduğum ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve mucizem geldi şmdi kollarımda çok şükür isyan etme inşallah sende tekrar yaşayacaksın cnm

evt cnm bende tüp bebekle sahip olduğum ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve mucizem geldi şmdi kollarımda çok şükür isyan etme inşallah sende tekrar yaşayacaksın cnm

gerçektenmi. sezertyanlamı dünyay getirmiştin ikizlerini. doğumdan nekdar zaman sonra tekrar hamile kaldın. sebebi aarştırıldımı kaybedişinin. yine tüp bbek mi yoksa oğla yollamı geldi meleğin mucize yapıp

yağmurcan gelmemiş ben cevap vereyim.yanlış hatırlamıyorsam 9 ay sonra doğal yollarla geldi kuzusu.

sağol canım ya.sen çok iyi geliyosun ban. yağmurcan da mı öle bebişini kaybedip yine kvuştu.. bugün misafirlerim geldi. okadar çok yaşayan varki.kendini topla diyolar yine olucak diyolar. Allahım ban sabır ver dayanma gücü ver. tez zamanda bebişimi yolla.

ne mutlu banaki yarana hassasiyetle dokunmayı başarabilmişsem...sana iyi geliyorsam elinden tutmuşum demektir.canım unutma güzel günler zorlu duraklardan geçer.sakın bırakma kendini..meleğini üzme...dua ette kardeşi çabucak sağlıkla gelsin...

inşallah canım ya.işte diyorum Allahtan geldi bu da. bu yıl anne olmak nasip değilmiş diyorum ama an geliyo tüm umudumu yitiriyorum.ocak ortası doktora gidicez umarım çok bekle demez. ancak bu şekilde ateşi söndürebiirmişim gibi geliyo tabi Allah bana yine o hayatımın en güzel analrını yaşama fırsatı verir. okadar mutluydumki hiç böyle mutluluk yaşamamıştım. hep eşime d edşyorum yine okadar mutlu olabilecekmiyiz diye. yine krnımda bebişimin kıpırtılarını hissedebilecekmiyim. bebğimi bu kez sağlıkl kucağıma alıp büyütebilecekmiyim diyrum. işte bunların hepsi soru işareti kafamda

ne yazık ki aynı duyguları ben de yaşıyorum bu günlerde.Benim de bebeğimi kaybedeli 1 yıl oldu ama hala aynı acıyı yaşıyorum ve o kadar zaman nasıl geçti bilmiyorum geçen sene yılbaşıydı onu doğurduğumda ve iki gün tutunabildi hayata.Bize yeniyılın bir hediyesi olacağını düşünürken tarifi imkansız bir acı yaşadık.Bu yüzden seni en iyi anlayanlardan biriyim ben kızımla ilgili son ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.O yüzden neye uğradığımı anlayamadım kabus gibi günler yaşadım.Allah herkese hayırlısını ve ömürlüsünü nasip etsin

başın sağolsun canım.hayat işte ne yaparsın.bize çok acı bir anı verdi...

ne yazık ki aynı duyguları ben de yaşıyorum bu günlerde.Benim de bebeğimi kaybedeli 1 yıl oldu ama hala aynı acıyı yaşıyorum ve o kadar zaman nasıl geçti bilmiyorum geçen sene yılbaşıydı onu doğurduğumda ve iki gün tutunabildi hayata.Bize yeniyılın bir hediyesi olacağını düşünürken tarifi imkansız bir acı yaşadık.Bu yüzden seni en iyi anlayanlardan biriyim ben kızımla ilgili son ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.O yüzden neye uğradığımı anlayamadım kabus gibi günler yaşadım.Allah herkese hayırlısını ve ömürlüsünü nasip etsin

ahhh canım inşalalh bu yıl sana yeni bi umut verir, seni bi bebkle müjdeler. ya ansıl geçicek hayat bilmiyorum. ufffffffffffffff çok kötüyüm ben ya. sen 1 yıl boyunca bebek istedinmi. sezeryanlamı doğmuştu. doktor nekadar vakit verdi.

Bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu. Avuçlarımdan kayıp gitti sanki. Bir kere koklasaydım bir kere görseydim.Herkes diyor ya doğupta görseydin koklasaydın emzirseydin ve o zaman gitseydi daha kötü olurdun. Belki ama şimdi sadece hayellere sarılıyorum hiç giyemediği kıyafetlerinde kokusunu arıyorum. bebeğiyle göz göze gelmiş kokusunu içine çekmiş tenine teni deymiş ve sonsuza uğurlanmış meleklerin anneleri bir hayelle yaşamak o kadar zor ki. Heryerde bebeğimi arıyorum aynada kemdimde babasının yüzünde bile bebeğimi hayel ediyorum.Neden göstermediler ben neden yavruma bakmadım diye nasıl kızıyorum kendime. Ve daha neler var kendime kızdığım.... Her gece dua ediyorum bir kere rüyalarıma gel yavrum diye.Gelmiyor...Gelse neler anlatıcam.... Seni seviyorum OĞLUM
Meleklerin anneleri ALLAH hepimizin yardımcısı alsun.

Bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu. Avuçlarımdan kayıp gitti sanki. Bir kere koklasaydım bir kere görseydim.Herkes diyor ya doğupta görseydin koklasaydın emzirseydin ve o zaman gitseydi daha kötü olurdun. Belki ama şimdi sadece hayellere sarılıyorum hiç giyemediği kıyafetlerinde kokusunu arıyorum. bebeğiyle göz göze gelmiş kokusunu içine çekmiş tenine teni deymiş ve sonsuza uğurlanmış meleklerin anneleri bir hayelle yaşamak o kadar zor ki. Heryerde bebeğimi arıyorum aynada kemdimde babasının yüzünde bile bebeğimi hayel ediyorum.Neden göstermediler ben neden yavruma bakmadım diye nasıl kızıyorum kendime. Ve daha neler var kendime kızdığım.... Her gece dua ediyorum bir kere rüyalarıma gel yavrum diye.Gelmiyor...Gelse neler anlatıcam.... Seni seviyorum OĞLUM

acın çok taze canım.nasıl acıtır nasıl kanatır nasık çaresiz bırakır bilirim.14 ay oldu ama hala ağlarım oğluma.rabbim yardımcın olsun.sabır bitanem sabır ve dua....iyiki görmemişsin.dahada zor olurdu atlatman.ben 3 gün gördüm okşadım öptüm ve kaldıramadım.keşke görmeseydim diyorum...inşallah gelir rüyana.benim meleğim 3 ay sonra rüyama gelip anne kardeşimi yolluyorum iyi bak ona dedi.rüyanın ertesi ayı hamileydim.inşallah senin meleğinde gelip kardeşini müjdeler...

canım seninle aynı vakitlerde kaybetmişiz meleklerimizi. benim d ebugün 20. gün. ben bebğimi gördüm. doktorum pek göstermek isteemdi ama ben sonradan işmn olacağımı hissederek görmek isteim. o öyle grip bi duyguki yan odalrda ağlayan beebklerin sesini duyuyosun senin bebeğini sarmışlar gözleri kapalı. tenine dokundum ellerine dokundum ymuşaık sıcacıktı teni. sanki açıvericek gibiydi gözlerini ama açmadılar kucağım alıcaktım alıp götürdüler meleğimi. seni çok iyi anlıyorum. günlerdir ağlıyorum artık yaş kalmadı gözümde. camdan dışarı bile bakmıyorum . sanki onunla olduğumdan önce yşamıyomuşum o haytım silik. sadce son 7-8 ayımı hatırlıyorum. evdeki,dışardaki hallerim ama hep hamileykenki hallerim başkası yok. nasıl toparlıyacağımı da bilmiyorum. hayata küstüm. ultrason remi ve bana gösterdikleri son hali gözümün önünde hep. çok özlüyorum oğlumu. gelmiyeceğini bile bile. gel oğlum nye gittin diyorum hep. benim bbeğim 32. haftadaydı. senin nasıl oldu

sevgili kader arkadaşım sweetbaby,
yazdıklarını forumdan okudum ve birebir yaşadıklarımla örtüşüyor aslında tüm melek anneleri hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız
ben de senin yaptığın gibi eşime durmadan yine o kadar mutlu olabilecek miyiz? diye soruyorum bebeklerimiz ikiz ve tüp bebekti, 1.5 yıl önce de yine tüp bebek oğluşumuzu amniosentez sonrası kaybetmiştik
yani kısacası benim de senin gibi kolay olmuyor ve normal yoldan gebe kalma ihtimalimin sıfıra yakın olduğunu söylediler
herşeyimizi umutlarımızı hayallerimizi ve en önemlisi yaşama sevincimizi yitirdik.
hastane odasında yatarken hep neden biz? diye sordum ama bu sorunun cevabı yok.
yani bir melek gelmesi ihtimali de yok gibi bizim için
bu acının tarifi benzeri yok ANCAK YAŞAYAN BİLİR.benneyaptımki

Cnm ya rabbim sabırlar versin
taş okusa ağlardı bu yazdıklarına
inan kendimi ofisteyim diye tutuyorum yoksa salardım sıktığım yaşları

canım seninle aynı vakitlerde kaybetmişiz meleklerimizi. benim d ebugün 20. gün. ben bebğimi gördüm. doktorum pek göstermek isteemdi ama ben sonradan işmn olacağımı hissederek görmek isteim. o öyle grip bi duyguki yan odalrda ağlayan beebklerin sesini duyuyosun senin bebeğini sarmışlar gözleri kapalı. tenine dokundum ellerine dokundum ymuşaık sıcacıktı teni. sanki açıvericek gibiydi gözlerini ama açmadılar kucağım alıcaktım alıp götürdüler meleğimi. seni çok iyi anlıyorum. günlerdir ağlıyorum artık yaş kalmadı gözümde. camdan dışarı bile bakmıyorum . sanki onunla olduğumdan önce yşamıyomuşum o haytım silik. sadce son 7-8 ayımı hatırlıyorum. evdeki,dışardaki hallerim ama hep hamileykenki hallerim başkası yok. nasıl toparlıyacağımı da bilmiyorum. hayata küstüm. ultrason remi ve bana gösterdikleri son hali gözümün önünde hep. çok özlüyorum oğlumu. gelmiyeceğini bile bile. gel oğlum nye gittin diyorum hep. benim bbeğim 32. haftadaydı. senin nasıl oldu

Bebeğim 24 haftalıktı.Aslında son adetime göre 22 hafta ama yapılan testlerde gelişimi 24 haftaymış. Herşey iyi gidiyordu, yapılan testlerde hiçbir sorun yoktu hatta kuzum biraz iri bir bebekti. Sonra neden oldu bilmiyorum bir anda suyum geldi hastaneye gittik o an o kadar umursamadım kötü birşey olabileceğini düşünmek istemiyordum. Dr muayeneye başlar başlamaz hamileliğin sonlandırılması gerekiyor dedi tek yapabildiğim dr elllerini tutup yalvarmak oldu. Yapılabilecek hiç birşey yokmuş suni sancıyla normal doğum yaptım. Belki canlı doğarmış. Ama o gitti. Tek gördüğüm kolu oldu. Biliyomusun ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde hiç istemedim bebeğimi. Hep ağladım nasıl olucak işten çıkıp napıcam çok erken oldu diye. Hep stresle geçti ve hissedermiş bebekler onu o kadara çok üzdüm ki.Tek istediğim Rabbimin ve bebeğimin beni affetmesi. Belki de benim yüzümden oldu çünkü hic birşey bulunamadı bir sürü test yapıldı neden yok.İçimden hep bana kırgın bana küskün bana kızgın diye düşünüyorum. Ben nasıl anneyim bir anne canını nasıl istemez. İçim yanıyor heryerde onu görüyorum sanki karnıma bakmaya bile korkuyorum kocaman bir boşluk oluştu içimde. Canım yanıyor.......
Lütfen canım yanlış anlama ama görmen o kadar iyi olmuş ki. Hayal etmek hayallere sarılmak daha acı. Senin de başın sağ olsun. Biliyorum onlar burda olacakları yerden çok daha iyi bir yerdeler. Daha mutlular. Mutsuz melek olur mu hiç?

acın çok taze canım.nasıl acıtır nasıl kanatır nasık çaresiz bırakır bilirim.14 ay oldu ama hala ağlarım oğluma.rabbim yardımcın olsun.sabır bitanem sabır ve dua....iyiki görmemişsin.dahada zor olurdu atlatman.ben 3 gün gördüm okşadım öptüm ve kaldıramadım.keşke görmeseydim diyorum...inşallah gelir rüyana.benim meleğim 3 ay sonra rüyama gelip anne kardeşimi yolluyorum iyi bak ona dedi.rüyanın ertesi ayı hamileydim.inşallah senin meleğinde gelip kardeşini müjdeler...

Sağol canım. Bende keşke görseydim diyorum. Deli gibi hayal ediyorum. Kokusunu duymaya çalışıyorum. İnşallah gelir rüyama annesinin minik kuzusu. Ve inşllah beni affettiğini söyler.

Hangi teselli cümlesi yeter ki bu acıya. Yaşayan bilir. Ne desem anlamı yok. Sadece sabır diliyorum parçasını kaybeden annelere. O minik eller şüphe yok ki uzanacak Cennette ellerinize. Sen sabır ver Yarabbim.

Cnm ya rabbim sabırlar versin
taş okusa ağlardı bu yazdıklarına
inan kendimi ofisteyim diye tutuyorum yoksa salardım sıktığım yaşları

allah acının sabrınıda veriyor.insan nelere sayanmıyorki...yana yana kavrula kavrula başediyorsun...

Hangi teselli cümlesi yeter ki bu acıya. Yaşayan bilir. Ne desem anlamı yok. Sadece sabır diliyorum parçasını kaybeden annelere. O minik eller şüphe yok ki uzanacak Cennette ellerinize. Sen sabır ver Yarabbim.

amin canım.bende hep peygamber sabrı diledim...

Back