Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de şuan seninle aynı duygular içindeyim. 8 aydır bebğim içimdeydi. 32. haftamızdaydık. 1 aralıkda hiçbi sorun yokken ani sancıalrla hastaneye giritik ben doğuruyorum znenettim ama bbeğimin kalbi durmuş plesantası ayrılmış. meleği sezeryanla aldılar benden. günlerdir ağlıyorum haykırıyorum ama geri gelmşiyor oğlum. her şeyimiz hazırdı. elim karnımda dolabının önünde giysilerini öpüp koklardım. şimdi onlar var bbepim yok. jkara toprakta .. biliyorum cennette. aam onu çok özlüyorum. bu özleme nasıl dayanacağımı da bilmiyorum. hayat biiti benim için sanki.Allahım beni de al diyorum ama isyan da etmek istemiyorum.kafam soru işaretleriyle dolu.. niye diyorum hep. ama eşim yine gelicek meleğimiz diyo. çünkü benim sonrasında zehirlenme riskim oldu tansiyon problemmim çıktı.ondan korktu.kendime teselli bulmaya çalışıyorum acaba denizim oğlum kardeşini gönderirimi bize diyorum. acımı unutmam mümkün değil denizimi de o benim ilk göz ağrım. aam bi teselli işte. bak sen anne olmuşsun yine. ne güzel. Allah bize d eo günleri nasip eder inşallah. normla doğummu yapmıştın.nekara zaman sonra yine hamile kaldın.
canım ne zaman istersen yaz bana...evet yaşadığın ve yaşadığımız çok büyük bir acı.ne bir söz ne bir teselli..öyle anlamsız kalıyorki kelimeler...benim oğlum kardeşini tez yolladı ama ben 135 gün hayata küstüm...eve kapandım kimseyle görüşmedim ağladım ağladım...eşimle boşanmanın eşiğine geldik kendimi onu hayatı suçladım..ama inancımı hiç yitirmedim.kırkım çıktı ve bebek istiyorum dedim.eşim akıl sağlığımı yitirdiğimi sanmış rüyalarımda bile ağlıyormuşum.psikolojik destek aldım ama rabbime sığındım...o verdi emanetini o aldı diyerek toparlandım..ve çok şükür rabbim ellerimi boş çevirmedi.
yeni bebeğin elbette olacak ve sen buradan duyurduğunda bayram yapacağız.ne mucizeler var bir bilsen.yeterki rabbim ol desin...sakın kendini suçlama sakın.allaha isyan olur o...denizini senden daha fazla seviyormuşki onu cennet meleği yaptı.ayağa kalk güçlü ol.acın daha çok taze...zamanla hafifleyecek ama asla yaran kabuk bağlamayacak.bebeğin olsa bile o yara her zaman kanayacak...
kayracım bende tefriciye okudum 4444 Rabbim izniyle bu yarvumu 14 haftada açıklık olmasına rağmen sağlıkla aldım
ahhhhh kızlar. ocak annesi olucaktım. arasıra ismimi gizleyip bakıyorum onlar. doğum yapanalr bebklerinin heyecanını,ilk emzirmeelrinde bebkleriyle göz göze gelmenin verdiği mutluluğu yazmışlar. bense hemen karnıma bakıyorum. okadar üzgünümki. ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzülüorum ağlamaktan artık gözyaşım kalmadı. her yerde oğlumu hayal ediyorm.hayat böyle nasıl devam edicek bilmiyorum.ben inançlı bi insanım ama niye niye herkes şimdi bebğiyle mutluluğu yaşarlen benim bebğim mezarda ben ağlıyorm diyorum . böle isyan ettikçe inancımı kaybetmekten korkuyorum.offffffff Allahım dayanamaıyorum
Kayracım iyiyim Allah' a şükür özlemdle beklediğim anneliğin keyfini yaşıyorum 2 aylık tam çok şükü herşey yolunda uykusuz hergece işte
sen nasılsın cnm yavrun nasıl büyüdü ne kadarlık oldu