Sensiz geçen koca bir yıl

arka sayfalarda değil hep önlerde ol.nasıl ciğerim ağzımda yüreğim elimde kan gözlerimdeyse öylece en önlerde kal.birkez gittin...bir daha izin vermem.arkalara ötelere sakın gitme.ne olur....

ben de şuan seninle aynı duygular içindeyim. 8 aydır bebğim içimdeydi. 32. haftamızdaydık. 1 aralıkda hiçbi sorun yokken ani sancıalrla hastaneye giritik ben doğuruyorum znenettim ama bbeğimin kalbi durmuş plesantası ayrılmış. meleği sezeryanla aldılar benden. günlerdir ağlıyorum haykırıyorum ama geri gelmşiyor oğlum. her şeyimiz hazırdı. elim karnımda dolabının önünde giysilerini öpüp koklardım. şimdi onlar var bbepim yok. jkara toprakta .. biliyorum cennette. aam onu çok özlüyorum. bu özleme nasıl dayanacağımı da bilmiyorum. hayat biiti benim için sanki.Allahım beni de al diyorum ama isyan da etmek istemiyorum.kafam soru işaretleriyle dolu.. niye diyorum hep. ama eşim yine gelicek meleğimiz diyo. çünkü benim sonrasında zehirlenme riskim oldu tansiyon problemmim çıktı.ondan korktu.kendime teselli bulmaya çalışıyorum acaba denizim oğlum kardeşini gönderirimi bize diyorum. acımı unutmam mümkün değil denizimi de o benim ilk göz ağrım. aam bi teselli işte. bak sen anne olmuşsun yine. ne güzel. Allah bize d eo günleri nasip eder inşallah. normla doğummu yapmıştın.nekara zaman sonra yine hamile kaldın.

ben de şuan seninle aynı duygular içindeyim. 8 aydır bebğim içimdeydi. 32. haftamızdaydık. 1 aralıkda hiçbi sorun yokken ani sancıalrla hastaneye giritik ben doğuruyorum znenettim ama bbeğimin kalbi durmuş plesantası ayrılmış. meleği sezeryanla aldılar benden. günlerdir ağlıyorum haykırıyorum ama geri gelmşiyor oğlum. her şeyimiz hazırdı. elim karnımda dolabının önünde giysilerini öpüp koklardım. şimdi onlar var bbepim yok. jkara toprakta .. biliyorum cennette. aam onu çok özlüyorum. bu özleme nasıl dayanacağımı da bilmiyorum. hayat biiti benim için sanki.Allahım beni de al diyorum ama isyan da etmek istemiyorum.kafam soru işaretleriyle dolu.. niye diyorum hep. ama eşim yine gelicek meleğimiz diyo. çünkü benim sonrasında zehirlenme riskim oldu tansiyon problemmim çıktı.ondan korktu.kendime teselli bulmaya çalışıyorum acaba denizim oğlum kardeşini gönderirimi bize diyorum. acımı unutmam mümkün değil denizimi de o benim ilk göz ağrım. aam bi teselli işte. bak sen anne olmuşsun yine. ne güzel. Allah bize d eo günleri nasip eder inşallah. normla doğummu yapmıştın.nekara zaman sonra yine hamile kaldın.

ne diyeceğimi nasıl söze başlayacağımı bilemiyorum.içindeki yangını derecesini tahmin ediyorum.bir umut bir teselli arıyorsun.keşke elimden gelsede bebeğini kundaklara sarıp sarmalayıp sıcacık kucağına verebilsem keşke hiçbir annenin evlat acısı yaşamaması için çareler bulabilsem...çok üzgünüm.rabbim peygamber sabrı versin sana.ama unutma cennette şefaatçi meleklerimiz var bizim.peygamber efendimiz bile evlat acısı yaşamış.çok sevdiği tek oğlunu hz.hüseyini kaybetmiş ve ağlamamış bile.allahım sabır ver isyan etmiyorum ama canım yanıyor demiş.sabır ve dua arkadaşım.ben böyle başa çıkabildim...başın sağolsun.dilerim oğlun cennetten yeni kardeşini tez zamanda gönderir sana...
bana gelince doktorum kısa zamanda anne olabilmem için 13 saat suni sancı vererek su kesemi patlatarak normal doğum yağptırdı..135 gün sonra oğlumun doğacağı ay kardeşine hamile kaldım ki dualarım hep bu yöndeydi.ve ne acı tesadüftürki oğlumu kaybettiğim gün yine erken doğumla yeni bebeğimi kucağıma aldım.ama sabır ettim dua ettim...dayan arkadaşım ne olur isyan etmeden dayan....

bana destek olduğun için gerçekten çok sağol. ancak bu acıyı çekenelr anlayabiliyo. çevrendekiler d edestek olmaya çalışıyo ama bi yere kadar.ama nekdar şanslısın bak oğlun kardeşini tezvakitte yalaşık 4 ay sonra göndermiş sana. benim epidural yapıldığı an kanamam başladı ve tansiyonum yükselmeye başladı yani zehirlenme riskim vardı. gerçi doktorum çnce normla doğur dedi. ama 10 saat falan suni sancı çekicektim. gerçi okadar sanvıya katlanıp bebğini kucağına alamama fikri beni mahvetmişti. olmaz< dedim. sonra bu olay da olunca sezeryan oldu.aam belki doktorum bak daha erken bebk sahibi olma şansın olur deseydi bilmiorum katlanırdım belki. zaten o hastane odası okaadr insanı bunalıma sokan bi yerki. erkes sancı çekiyo odasında duyuyosaun ama ardan saatler geçiyo bebklerin ağlama sesi geliyo. o sevinç sesleri.ben ne yapacaktuım bebğim ölü olduğunu bile bile nasıl yapıcaktım. oan çok karmaşık duygular içindeydim.bilmiyorum canım gerçekten şuraalr çok kötüyüm.bazen eşim hayata tutunmalızki denizimiz kardeşini erkenden gödersin diyo. ama aylar belki seneler nasıl geçicek meleğim olmadan diyorum içimden. ruh gibiyim gerçekten.. başa çıkabilirmiyim bilmiyorum.yeemk yiyorum ilaç içmek için sevdiklerim ayakta olduğumu görsün diye. uyuyorum aam kendimi okadr suçlu hissediyorum ki.oğlum yokken bunları bile yapmamam gerekiyomuş gibi.Allahım diyorum herşeyin kadiri sensin acaba anne olamıyacakmıyım diyorum.denizimi şimdiden çok özledim. neyapıcamben onsuz

canım ne zaman istersen yaz bana...evet yaşadığın ve yaşadığımız çok büyük bir acı.ne bir söz ne bir teselli..öyle anlamsız kalıyorki kelimeler...benim oğlum kardeşini tez yolladı ama ben 135 gün hayata küstüm...eve kapandım kimseyle görüşmedim ağladım ağladım...eşimle boşanmanın eşiğine geldik kendimi onu hayatı suçladım..ama inancımı hiç yitirmedim.kırkım çıktı ve bebek istiyorum dedim.eşim akıl sağlığımı yitirdiğimi sanmış rüyalarımda bile ağlıyormuşum.psikolojik destek aldım ama rabbime sığındım...o verdi emanetini o aldı diyerek toparlandım..ve çok şükür rabbim ellerimi boş çevirmedi.

yeni bebeğin elbette olacak ve sen buradan duyurduğunda bayram yapacağız.ne mucizeler var bir bilsen.yeterki rabbim ol desin...sakın kendini suçlama sakın.allaha isyan olur o...denizini senden daha fazla seviyormuşki onu cennet meleği yaptı.ayağa kalk güçlü ol.acın daha çok taze...zamanla hafifleyecek ama asla yaran kabuk bağlamayacak.bebeğin olsa bile o yara her zaman kanayacak...

canım ne zaman istersen yaz bana...evet yaşadığın ve yaşadığımız çok büyük bir acı.ne bir söz ne bir teselli..öyle anlamsız kalıyorki kelimeler...benim oğlum kardeşini tez yolladı ama ben 135 gün hayata küstüm...eve kapandım kimseyle görüşmedim ağladım ağladım...eşimle boşanmanın eşiğine geldik kendimi onu hayatı suçladım..ama inancımı hiç yitirmedim.kırkım çıktı ve bebek istiyorum dedim.eşim akıl sağlığımı yitirdiğimi sanmış rüyalarımda bile ağlıyormuşum.psikolojik destek aldım ama rabbime sığındım...o verdi emanetini o aldı diyerek toparlandım..ve çok şükür rabbim ellerimi boş çevirmedi.

yeni bebeğin elbette olacak ve sen buradan duyurduğunda bayram yapacağız.ne mucizeler var bir bilsen.yeterki rabbim ol desin...sakın kendini suçlama sakın.allaha isyan olur o...denizini senden daha fazla seviyormuşki onu cennet meleği yaptı.ayağa kalk güçlü ol.acın daha çok taze...zamanla hafifleyecek ama asla yaran kabuk bağlamayacak.bebeğin olsa bile o yara her zaman kanayacak...

canım desteğin için çok sağol. sizler gibi tekrar bir meelkle mükafatlandırılanalrla irtibat halinde olmak istiyorum. an geliyor. olucak yüce Allah denizin kerdeşini gönderecek ama gün geliyor kapkara oluyor içim,oğlum nerdesin diye dövünmeye başlıyorum. ağlıyorum ağlıorum geri gelmiyo. nasip değilmiş bize diyorum. niye diyorum. isyana giriyo ebvet biliyorum.sen de sezeryanmı olmuştun canım.doğumundan nekadar zman sonra adet olmay başladın. offfffff. içim öle daralıyoki. önce şu 40 günü geçireyim doktor agidip sebebini araştırıcaz bi problem varsa ortadan kaldırmaya çalışıcaz sonra Allahtan denizimize kardeş isicez ben öle emen hamile kalamıyorum. senin kadar şanslı olurmuyum bilmiyorum. belki bu sefer mucize olur . dua et benim için de.özel mesaj göndermeye çalıştım sana aama kabul etmiyo diyo.

ne zaman istersen yaz canım dertleşiriz.ben normal doum yaptım 16 temmuz 2008 de.28 ağustosta adet oldum.ne mucizeler var bir bilsen..uzun uzun anlatırım sanaama sakın isyan etme.taktiri ilahi...

ne zaman istersen yanındayım...elinden tutmaya hazırım.unutma sen çok özel bir annesin..

umarım seni gibi şanslı olurum canım ya. Allah meleğimi kucağıma alıp büyütmeyi nasip etmedi ben tüm hayallerimi onun üstüne kurmuşken umarım en yakın zamnda denizimin kardeşiyle bize teselli veriri onu bu kez sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder . olurmuki. inancımı kaybetmekten bu dönemde okadar korkuyorum ki.

rabbim neye ol demişte olmamışki...elbette denizimiz kardeşlerini yollayacak sana.başını kaldırıp gökyüzüne bak ve konuş oğlunla ben çok sık yapardım.annen çok yalnız ve çaresiz oğlum allaha yalvar sen meleksin senin duanı kabul eder yolla bana kardeşini derdim.inancını ümidini kaybedersen olmaz canım.hayatta olmasada sen bir annesin.salatı tefriciye duası var diğer adıyla 4444 duası ben onu okudum yeni bebeğim tez gelsin diye.ve sadece rabbime sığındım acımı azaltsın diye.bide yürekten inandım sadece.dualarım seninle sakın unutma...

kayracım bende tefriciye okudum 4444 Rabbim izniyle bu yarvumu 14 haftada açıklık olmasına rağmen sağlıkla aldım

ahhhhh kızlar. ocak annesi olucaktım. arasıra ismimi gizleyip bakıyorum onlar. doğum yapanalr bebklerinin heyecanını,ilk emzirmeelrinde bebkleriyle göz göze gelmenin verdiği mutluluğu yazmışlar. bense hemen karnıma bakıyorum. okadar üzgünümki. ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzülüorum ağlamaktan artık gözyaşım kalmadı. her yerde oğlumu hayal ediyorm.hayat böyle nasıl devam edicek bilmiyorum.ben inançlı bi insanım ama niye niye herkes şimdi bebğiyle mutluluğu yaşarlen benim bebğim mezarda ben ağlıyorm diyorum . böle isyan ettikçe inancımı kaybetmekten korkuyorum.offffffff Allahım dayanamaıyorum

Canım yaşadıkalrın kolay değil ama isyan etmek iyi değil ağla içini dökk ama isyan etme bende yaşadım bilmem gördünmü ikizlerimi kaybettim tüp bebek ve ısyan etmedim Rabbim kendiliğinden gönderdi bebeğimi şükürler olsun

Kayracım iyiyim Allah' a şükür özlemdle beklediğim anneliğin keyfini yaşıyorum 2 aylık tam çok şükü herşey yolunda uykusuz hergece işte
sen nasılsın cnm yavrun nasıl büyüdü ne kadarlık oldu

ahhhhh kızlar. ocak annesi olucaktım. arasıra ismimi gizleyip bakıyorum onlar. doğum yapanalr bebklerinin heyecanını,ilk emzirmeelrinde bebkleriyle göz göze gelmenin verdiği mutluluğu yazmışlar. bense hemen karnıma bakıyorum. okadar üzgünümki. ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzülüorum ağlamaktan artık gözyaşım kalmadı. her yerde oğlumu hayal ediyorm.hayat böyle nasıl devam edicek bilmiyorum.ben inançlı bi insanım ama niye niye herkes şimdi bebğiyle mutluluğu yaşarlen benim bebğim mezarda ben ağlıyorm diyorum . böle isyan ettikçe inancımı kaybetmekten korkuyorum.offffffff Allahım dayanamaıyorum

anlıyorum seni bitanem..ama dedim ya sabır.zor bir süreç seninle ama sabır.bakma canım o sayfalara yıpranırsın.bizimle konuş bak bizde kaybettik,ama ikinci bebeklerimiz kucağımızda.hamile kalıncada korkular kaygılar başlıyor taki doğurana kadar...

Kayracım iyiyim Allah' a şükür özlemdle beklediğim anneliğin keyfini yaşıyorum 2 aylık tam çok şükü herşey yolunda uykusuz hergece işte
sen nasılsın cnm yavrun nasıl büyüdü ne kadarlık oldu

iyiyiz canım yarın 5.ayımız bitiyor.malesef uyku yok.mız mız.anne olmanın tadı duygusu bir başka...zor bir süreç geçirdik ama değdi..

maşlalahh uykular düzelmedi mi ya bende bi hevesle 5. ayı bekliyorum gecemiz gündüzümüz karıştı bazen 2 saat uyuyor oda ıkınmalardan sesinen uyuyamıyorum cnm dediğin gibi bende zor bir süreç geçirdim ama değdi çok şükür

Back