Premature Bebekler Yüreğimi alıp götüren yavrum kardeşiyle yarısını geri gönderdi.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hisslerime tercüman oldun,kaybetmek yitirmek ne acı çok iyi bilirim..şimdi yeni bi sayfa açıldı yüreğine darısı bizlere inşallah belki benimde acım azalır bu ruhsuzluktan çıkarım...

yeni umudun evine neşe mutluluk sağlık getirsin hayırlısı ile kucağına alman dileği ile acını ve mutluluğunu paylaşıyorum...

allah herkese mutluluk versin hic bir annenin kucagini bos birakmasin.
gelen gidenin yerini doldurmas ama insallah biraktigi yaraya melhelm olur.

gelen bebeginiz size mutluluk husur vede bol bol gülücük getirsin

hayırlı olsun canım
şerifenin dediği gibi hislerimize tercüman olmuşsun seninle aynı haftada doğum yapmışız benim oğluşum meleğim de 14 gün yaşadı...
allahım hepimize nasip etsin inşallah bu mutluluğu
inşallah bu sefer sorunsuz bir 9 ay geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu canım

canım benide ağlattın.bende 21 ekim 2006 32 haftalık doğum yapmıştım.10 gün yaşadı bebeğim.hastaneye iki kişi girip tek kişi çıkmanın üzüntü bambaşka.Seni inanılmaz derecede iyi anlıyorum.şimdi bende 6 aylık hamileyim.inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

cnm ilk bebgini kaybetmene üzüldüm ama rabbim sana yeni melegini göndermiş..saglıkla hayırla kucagına almak büyütmek nasip etsin..

arkadaşlar dualarınız için yüreğiniz için teşekkür ederim.geçer diner sanıyordum ama hayır.geçmiyor.karnımda kardeşi var ama öyle canım acıyorki....dualarınızı bebeğimden esirgemeyin lütfen....

tüm bu dünyayi terk eden melekler icin
bu dünyadan ucup gitiniz arkada gözü yasli birakarak ama gitiginiz yer cok güzel cenet bahceleri agri yok ilac yok igne yok husura kavustunuz tatli bir tebesüm yüzünüzde buda bizi biras mutlu ediyor.
sonsuza gitmediniz arada ayrilik olsada cünkü kalblerde yasiyorsunuz.
ve annelerinizi bir gün cenet kapisinda karsiliyacaksiniz.

çok teşekkür ederiz meleklerini kaybeden anneler adına bi teselli oldunuz...

yüzümde şuan bi tebessüm sebebi oldunuz Allah da sizi hep hayatta tebessümle yaşamayı nasip etsin...

onlar bizi beklicek ve 2.defa ellerimizi bırakmıcak çünkü gideceğimiz bi yer olmıcak inşallah kucaklarımızda oyunlar oynayıp gülücez..hepimiz o günü bekliyoruz ...

kayra42 arkadaşım bu sitede yeniyim 1,5 senelik evliyim ve 4-5 aydır bebek özlemi duyuyuorum sitede bununla ilgili o kadar çok yazı o kudumki tek tek ama seni okur okumaz gözyaşlarım dökülüverdi o kadar güzel anlatmışsınki yüreğindeki buruk özlemi şuram sol yanım sızladı.senin filminin sonu ama çok güzel bitmiş iyi bir anne olacağına yürekten inanıyorum.Ne mutlu sana içinde senin yangınını söndürecek bir can taşıyosun Allah kucağına alıp hayırlısı ile büyütmek nasip etsin

kızlar bugün kesemi gördüm o kadar çok ağladımki...halada ağlıyorum.ilk bebeğimde efemde kalbim kıpır kıpırdı.içim içime sığmıyordu.doktoruma yaşadığım olayı anlattım.hamileliğimin tadını çıkaramıyorum çok korkuyorum dedim.ya buda giderse....iyi bir doktor umut verdi.kızlar acı bitmemiş meğer hala çok taze,kanıyor ve canımı çok acıtıyor.yalvarırım bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin...

Dualarımız seninle canım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Moralini bozma güçlü olcanım. 9 ay sonra sapasağlam alacaksın kuzucuğunu kucağına...

canım duygulanmamk elde değil.öyle güzel yazmışsın ki.:a015:
bende bebişimi kaybettim.seninki kadar büyük değildi.ettiğin duaya katılamamk elde değil.rabbim diliyor ve istiyorum bende .tekrar versin allahım bir evlat daha yüzüm tekrar gülsün.:çok üzgünüm:senin adına çok sevindim.birtanem allahım minik yavrunu uzun ömürlü etsin.:Saruboceq:

kayra42
çok sevindim . daha önceki yazılarını hiç görmemiştim. ben de haziran ayında düşük yaptıktan sonra anca girebildim bu siteye... yazını okuyunca ağladım. çok zor bişey bi annenin bebeğini kaybetmesi. Allahım yaşatmasın kimselere. çok duygulandım çok..senağlama

Allah şimdiki bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. benim betahcg değerim düşük. çok korkuyorum.yarın yeniden baktırıcam. inşallah kötü bişey yoktur.

:çok üzgünüm:

kaç çıktıki canım değerin

bebekler anne karninda annenin ruh halini his ederler kardesim tüm icdenligimle söylüyorum hic bir saman karamsar olma ve mutlu ol cünkü sen positif düsünürsen oda hayata tutunacak.
bana sen bu ücüzleri kayip edersin dedi doktorum ama ben okadar positif yanastimki olaya hata onlarla konusuyordum bana yardimci olun cabuk gelisin er gecirdigimiz gün icin allaha sükür ediyordum onlarda annelerine icden destek veriyordular bunu his ediyordum cünkü onlari düsündükce kalbim isiniyordu.
okadar pozitif enerci veriyordum ki dr. bile etkiledim oda korkuyorum siz bu cocuklari güle öynuya bir yerde doguracaksiniz diyordu.
ve geldiler biras erken ama anneleri gibi hayat dolu su an 6 aylik oldular
benim cok buyuk yardimcim ve güvendigim biri vardi sigindigim yüce rabim bana hp destek oldu
ve her el acana destek olacak

canım ya tuylerım dıken dıken oldu ne guzelde anlatmıssın yuregını yazılara ıns mevlam tamamına erdırr canım dualrında bızede yer ver olurmu.....

canım benim ,allahım devamına erdirir inş.sakın korkma iki kere tadını çıkarmaya bak.rabbim gönülden isteyenin elini boş çevirmiyor çünkü.bende ikiz meleklerimi yolladım cennete ve şimdi dünya güzeli bir başka melek gönderdi rabbim.büyük allahım hayırlısıyla bebeklerinize kavuşturur inş.

kızlar merhaba.yarın bebeğimin kalp atışları için randevum var.ve ben çok korkuyorum.doktora gitmek istemiyorum.bebeğimi kaybettiğim günden beri sanki onların suçuymuş gibi doktorlardan nefret ediyorum.
kızlar dualarınıza ihtiyacım var.ayakta kalma gücüm tükendi.kızlar dua edin bana olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…