€coOo$;4374544 .!.:aynı acıyı bizde yaşadık geçen haftalarda Allah kimsenin başına vermesin 24 saat bile yaşayamadı bebeğimiz[kuzenimdi] o boş kalan karnı tutmanın, masa üstünde boynu bükük kalan bebek kıyafetlerinin, hastahaneden tek başına çıkmanın acısını Allah bir daha yaşatmasın sizi öyle iyi anlıyorum ki
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin yüzünüzün her daim gülmesi dileğiyle
inşallah, Allah hayırlısını nasip etsin sonu güzel gelsinRabbim sizede sabır versin.. İnşallah en kısa zamanda dolar o kıyafetler..
Canım arkadaşım,seni gönülden tebrik ediyorum.Tanışmasak da seninle yazılarını takip ediyorum.Rabbim,bu sefer sağlıkla sonuna kadar götürecek cnm.Allah,bizleri de bir gün sevindirir inşallah.Dualarını lütfen eksik etme...Eşinin ve senin bayram gününüz bugün.Bayramınız kutlu olsun...
Canım yaa Allah sana bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın, inşallah bu kez yavrunla bir ömür paylaşırsınız..
Arkadaşın dediği gibi bayramınız kutlu olsun...Sevgiler
€coOo$;4374544 .!.:aynı acıyı bizde yaşadık geçen haftalarda Allah kimsenin başına vermesin 24 saat bile yaşayamadı bebeğimiz[kuzenimdi] o boş kalan karnı tutmanın, masa üstünde boynu bükük kalan bebek kıyafetlerinin, hastahaneden tek başına çıkmanın acısını Allah bir daha yaşatmasın sizi öyle iyi anlıyorum ki
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin yüzünüzün her daim gülmesi dileğiyle
ah cnm ne kıadar sevindim anlatamm inan ağladım yazını okurken allahım dualarını kabul etmiş şükürler olsun rabbimin sevgili kuluymuşsunuz.inann yaşadıın üzüntüyü yaşamayan bilemez allah bi yandan sabır versin bi yandanda sağlıklı bi gebelik geçirmeni diliorm.inşallah sağlıkla mutlu ve huzurlu bi şekilde bebeini kucaına alırsın bi ömür inşallah.allahım bizimde dualarımı kabul eder inşallah ben ve tüm anne olmak isteyenlerin duaları kabul olur kucaklarımız boş kalmaz inşallah cnm tekrar tebrikler ..:)
yaşanılan acı unutulmaz mantıklı bi cümlede kurulamaz bu acıyı hafifleticek ama allaha bukadar inanıp sığınman nekadar güçlü olduğunu gösteriyor..tebrik ederim kendi adıma seni o acı kaldırabilmesi zor bii acıdır yaşamadım allahta yaşatmasın ne bana ne başkasına ama inşallah yeni meleğin sana ilk göz ağrını diil onun acısını unutturur... inşallah umduğundan dahada fazla güzellikler mutluluklar yaşatır sana kuzun... allahım ikinizede sağlık versin veeeeee tamamına erdirsin cümlemizin mutluluğunu....
inşallah hep yüzümüzü güldürür ewlatlarımız
[sıze="3"]malesef aynı duyguları bende yaşadım dolpta kalan elbiseler biberonlar emzikler hazırladığım odaları hepsi yapayanlız bomboşkaldısenağlama bebekarabaları pusetleri ve nice herşey ve en çok koyan hastane 3 kişi gittim ikizlerimi (tüp bebek)..........bırakıp döndüm dünyamın yıkıldığı andı oysaki onlar için ne ümitlerim ne dualarım vardı ben kızım berfin oğlum alpbaran'ımı kaybettim ama dedğin gibi hep içimde hep akılmda kalbimdeler... çok kısada olsa bu yüce duyguyu anneliği hissettim... çok ağladım çok şeyler yaşadım anlatamıyorum nerden başlasam üzerinden nerdeyse 180 gün geçti isyan yok şükürler olsun daha beteri olabilirdi kucağıma alıp lsaydı daha kötü.rabbim inşallah sana gönderdiği hediyeyi birgün banada gönderir ve umutlarım tekrar yeşerir... Artık umutluyum biliyormusunuz artık umutlu......... Allah hepimiz için hayırlısını versin.hayırsızsada hayırlıya çevirip öyle nasp etsin......[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?