Premature Bebekler Yüreğimi alıp götüren yavrum kardeşiyle yarısını geri gönderdi.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kayra42

hayatımın aşkı 3 erkek:))
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
4.107
50
358
Diğer
:Saruboceq:YÜREĞİMİ ALIP GÖTÜREN YAVRUM YARISINI KARDEŞİYLE GERİ GÖNDERDİ...
bilen bilir yaşadığım acıyı ızdırabi.16 temmuzda erken doğum yapıp 20 temmuzda meleğimi kaybettim.27 haftalıktı oğlum.sahip olduğum herşeyi alıp götürdü.masa üstünde boynu bükük kaldı yavrumun cicileri.elimde kalan gözyaşı,acı,yavrumun giyemediği kıyafetler,ultrason resimleri ve ona yazdığım mektuplar...hayallerimi,umutlarımı,neşemi alıp götürdü kuzum.124 gündür birkez gülmedi yüzüm.gizli gizli ağladım.hep dua ettim.rüyalarımda elini uzatıyor tutamıyordum.beraber hamile kaldıklarım bir bir doğurdu,bir ben kalmıştım.hastaneye iki kişi girip tek çıkmanın,doğum odasında doğum yapan herkesin bebeği yanındayken boşalan karnımı tutmam çok acıydı.hala ciğerim yanıyor acım asla azalmadı...oğlumu meleğim diye severdim kanatlanıp uçtu.ben seni unutmayacağım sende beni unutma kuzummmm.
tam adetime bir hafta kala deli dostum ardayla karar verdik idrar testi yapmaya.çünkü duamız beraber hamile kalmaktı.silikti çizgilerimiz.ama umut işte.üç test yaptım arka arkaya.bugün 24 kasım öğretmenler günü rabbim sen ver dedim hediyemi,yaşadım emanetini aldın benden.yenisini ver sevindir dedim.kızlar bugün kan testi yaptırdım.183 değerim.çok şükür rabbime yavrumu kaybetikten sonra kolum kanadım kırıldı dert yüreğime indi.dişlerimi sıktım tırnaklarımı etime batırdım sustum ama şu an öyle karışığımki....dualarımın rabbimin katında kabul olması rabbime mahcup etti utandırdı beni.öyle aciz kulumki.
ardam dostum bitanem sen bana,ben sana dua ettim.aynı anda kalmayı ne çok istiyorduk.yüreğime sıcacık dokunduğun için bu kadar kısa zamanda canımdan can olduğun için sana yüreğimle bin ömür borçluyum.
yüce rabbim sen vardan yok eden yoktan var edensin.yumurtaya can verensin.elhamdilüllah benide mutlu ettin.
özlem,meltem,aybala,asyacan,nur 84,gülbahçesi ve ismi aklıma gelmeyen tüm dostlar dualarınız için çok teşekkür ederim.
giderken yüreğimin tamamını götüren oğlum,efem,annem,minik kuzum kardeşinle yarısını geri gönderdin.şimdi sen meleklerle oyna kuzum.rahat ol artık annen çok muttttttttttllllllluuuuuuuuuuuuuu...kocam ve ailem iyiki varsınız.
şimdi dualarım sizlerle kızlar.5 vakit dua edeceğim.allah muradınızı versin inşallah.:Saruboceq:

Canım arkadaşım,seni gönülden tebrik ediyorum.Tanışmasak da seninle yazılarını takip ediyorum.Rabbim,bu sefer sağlıkla sonuna kadar götürecek cnm.Allah,bizleri de bir gün sevindirir inşallah.Dualarını lütfen eksik etme...Eşinin ve senin bayram gününüz bugün.Bayramınız kutlu olsun...

Canım yaa Allah sana bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın, inşallah bu kez yavrunla bir ömür paylaşırsınız..

Arkadaşın dediği gibi bayramınız kutlu olsun...Sevgiler

aynı acıyı bizde yaşadık geçen haftalarda Allah kimsenin başına vermesin 24 saat bile yaşayamadı bebeğimiz [kuzenimdi] o boş kalan karnı tutmanın, masa üstünde boynu bükük kalan bebek kıyafetlerinin, hastahaneden tek başına çıkmanın acısını Allah bir daha yaşatmasın sizi öyle iyi anlıyorum ki
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin yüzünüzün her daim gülmesi dileğiyle

Rabbim sizede sabır versin.. İnşallah en kısa zamanda dolar o kıyafetler..

ah cnm ne kıadar sevindim anlatamm inan ağladım yazını okurken allahım dualarını kabul etmiş şükürler olsun rabbimin sevgili kuluymuşsunuz.inann yaşadıın üzüntüyü yaşamayan bilemez allah bi yandan sabır versin bi yandanda sağlıklı bi gebelik geçirmeni diliorm.inşallah sağlıkla mutlu ve huzurlu bi şekilde bebeini kucaına alırsın bi ömür inşallah.allahım bizimde dualarımı kabul eder inşallah ben ve tüm anne olmak isteyenlerin duaları kabul olur kucaklarımız boş kalmaz inşallah cnm tekrar tebrikler ..:)

inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. sizin adınıza çok sevindim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin boş bırakmasın kollarını sessiz bırakmasın yuvasını bükük bırakmasın boynunu kimsenin.

inan bana dualarım artık hep sizlerle.rabbim duyacak ve sizde burada bizimle paylaşacaksınız.sizde duanızı eksik etmeyin.bir daha yanmasın yüreğim.evet bayramım hemde nasıl bir bayram...

Canım yaa Allah sana bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın, inşallah bu kez yavrunla bir ömür paylaşırsınız..

Arkadaşın dediği gibi bayramınız kutlu olsun...Sevgiler

çok teşekkür ederim.dualarıız için.allah herkese nasip etsin.

acı azaldımı hayır yeri asla dolmaz.zamanında doğsaydı şimdi 1 aylıktı.allah sabrını versin.çok zor.rabbim bir daha kimseyi benide kuzeninizide bu acıyla sınamasın.beni anlat ayağa kalksın.dua etsin ben ona hep dua edeceğim...

çok sağol sağduyun için.dualarım sizlerle...

kayracım biraz önce o kadar uzun yazdımki sana seninle yaşadıklarımızın birbirine yakın olmasına dair ama sorun vardı heralde hepsi silindi neyse çok tebrikler canım kaybettigin bebegin içinde artık aglama ben 6 yıl agladım ama degişen birşey olmadı canım kendine ve bebişimize iyi bak annesi allah bizlerinde yüzüne bakar inşallah

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...

Ben kızıma her baktığımda Allahım herkese hayırlı evlatlar ver kimsenin kucağı boş kalmasın diye dua ederim, dualarım yine isteyen, dileyen arkadaşlarımla ve sizinle...

yaşanılan acı unutulmaz mantıklı bi cümlede kurulamaz bu acıyı hafifleticek ama allaha bukadar inanıp sığınman nekadar güçlü olduğunu gösteriyor..tebrik ederim kendi adıma seni o acı kaldırabilmesi zor bii acıdır yaşamadım allahta yaşatmasın ne bana ne başkasına ama inşallah yeni meleğin sana ilk göz ağrını diil onun acısını unutturur... inşallah umduğundan dahada fazla güzellikler mutluluklar yaşatır sana kuzun... allahım ikinizede sağlık versin veeeeee tamamına erdirsin cümlemizin mutluluğunu....
inşallah hep yüzümüzü güldürür ewlatlarımız

bılırım cok zor gecen sene bu zamanlar 27 haftalık oglumu kaybettım bende
ona aldıgım esyaları herseyı kaldırdım bır koseye
sımdı sukurler olsun yenıden bebek beklıyorum
bu sefer rabbım bıze bagıslasın yavrularımızı bırdaha yasatmasın o acı gunlerı

öyle karışık öyle dağınığımki...rabbim verdi buda onun emaneti,umarım bunuda çok görmez.allah razı olsun.seni ve tüm arkadaşları bebeğine sağlıkla kavuştursun.

malesef aynı duyguları bende yaşadım dolpta kalan elbiseler biberonlar emzikler hazırladığım odaları hepsi yapayanlız bomboşkaldısenağlama bebekarabaları pusetleri ve nice herşey ve en çok koyan hastane 3 kişi gittim ikizlerimi (tüp bebek)..........bırakıp döndüm dünyamın yıkıldığı andı oysaki onlar için ne ümitlerim ne dualarım vardı ben kızım Berfin oğlum Alpbaran'ımı kaybettim ama dedğin gibi hep içimde hep akılmda kalbimdeler... çok kısada olsa bu yüce duyguyu anneliği hissettim... çok ağladım çok şeyler yaşadım anlatamıyorum nerden başlasam üzerinden nerdeyse 180 gün geçti isyan yok şükürler olsun daha beteri olabilirdi kucağıma alıp lsaydı daha kötü.Rabbim inşallah sana gönderdiği hediyeyi birgün banada gönderir ve umutlarım tekrar yeşerir... Artık umutluyum biliyormusunuz artık umutlu......... Allah hepimiz için hayırlısını versin.Hayırsızsada hayırlıya çevirip öyle nasp etsin......

öyle ol umutlu ol.rabbime sığın.sakın yalnız hissetme.o verir o alır.bunlar emanet bizlere.canım benim hep dua edeceğim sana hep,rabbim yar ve yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…