Yüreğim Seni Çok Sevdi -Canan Tan

böyle başka bır kıtap daha yoktur herhalde elimden bırakamadımki bıtırmek için can attım ama bıtırıncede üzüldüm o büyük ama imkansız aşk,o şiirler fevkaledenın fevkinde bır kıtap:)

kitap bir harika muhakkak okuyun derim siirler ayrı bi zevki kitabın elimden bırakamadıgım bi kitaptı bide pirayeyi cok ovuyorlar onu okuyamadım daha

beni anlatan bir kitap arıyodum gunlerdır. uzun zamandırda hiç birsey okumuyodum. bugun hikayedeki murat benim için ise ? onunla tesadüf kitapcıya girdik amacım ona bir kitap almaktı. kitabi aldım.
cunku bizimde yüreklerimiz sevmişti...:a015:

en kısa zamanda alıp okuyacağım (bi kitap kurdu olarak öğrendiiğim iyi oldu :) )

Piraye ile Yüreğim Seni Çok Sevdi.ikisini de aynı anda aldım.önce Piraye'yi okudum.hemen ardından Yüreğim Seni Çok Sevdi'yi.az önce bitirdim.iki kitabın başlangıcı çok benzer.karakterler, üniversite başlangıcı olması ve karşı cinse duyulan hislerin ifadesinde seçilen cümleler hemen hemen aynı gibi.ilk başlarda böyle olması bana okurken tat vermedi.sanırım ard arda okumamdan kaynaklandı.ama Yüreğim Seni Çok Sevdi'nin akışı birden ayrıldı, heyecanlı bir hal aldı.Bir çırpıda okunacak kitaplar.Tavsiye ederim.a.s.

dün kitapçıda gözüme ilişen ismi dikkatimi ceken bi kitaptı ama arkasındaki yazı cok hoşuma gitmedi bıraktım dün 3 tane kitap aldım bilseydim bu kadar övgü aldığını beğenildiğini onuda alırdım ya şimdi çok merak ettimyerimseniben
teşekkürler verdiğiniz bilgiler içina.s.:enbuyukkk:

önce teşekkür ediyorum konuyu açan size elimdeki kiyap bitmek üzere ve ben gerçekten zevkle okuyabileceğim kitap arıyordum bu kitapı mutlaka alıp okuyacağım gerçekten tşk (insanın çevresinde kitap okuyan bulunmadığı zaman iyi olmuyor danışamıyorsun bile sizleri keşvettiğim çok iyi oldu iyi ki varsınız tşk:hooray:

asıl ben teşekkür ederim önerimi değerlendirdiğiniz için eminim bu kitabı çok beğeneceksiniz ayrıca yine yazarı canan tan olan piraye kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim elinden bırakamayacağına garanti veriyorum

okurken inanılmaz zevk aldım.ayrıca Canan TAN'ın "piraye" isimli romanı da okunmaya değer..inanılmaz akıcı bi dili var yazarın...

eveet bende bu kitaabı sonunda ööyLe bi agLadımki anLatamam size:) diyo ya evet dogru duydun son nefesımde biLe senın adını rahatca haykırayım diye kızımın ismini asLım koyddum işde orda bitmişdim ben yatagıma yattıgımda haLa agLıyordum:)) kesınLıkLee tavsiiye ederim sımdıde pirayeyi okuyorrum oda güzeL

gerçekten çok güzel bir kitaptı.sanırım en hızlı okuduğum kitap o oldu.2.5 günde bitti ama bende bittim:)canan tan'ın anlatımını çok beğendim ve dün piraye ile eroinle dansı aldım.okumayanlara tavsiye ederim bende.ayrıca çok büyük bi ayıp ama bu kitapta ben nazım hikmeti tanımış oldum.bu kadar güzel şiirleri olduğunu bilmiyodum.bildiklerim sınırlıymış meğerse.

Özellikle kitap okumakla arası pek iyi olmayan öyle her kitabı beğenmeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir çünkü çok akıcı sürükleyici bir kitap. bahsettiğim gibi olan arkadaşım 2 günde bitirdi kitabı :)

ArkadasLar bende Okumak istiyorum Canan tan'ın 2 kitabını ama burda Çok pahalı

internetten Kitap Alan arkadasLarın önerebİLeceqi bi site war mı?

sana çok tşk ederim dün aldım bu kitabı ya nasıl bir şey bu nerdeyse kitabın içine giricem nasıl etkiliyor insanı üffffff çok güzel çokkkkkkkkkkkk

ArkadasLar bende Okumak istiyorum Canan tan'ın 2 kitabını ama burda Çok pahalı

internetten Kitap Alan arkadasLarın önerebİLeceqi bi site war mı?

ben dün aldım 8 ytl buraya fuar açıkmıştıda kitaplar yüzde 60 indirimli satılıyo sende böyle fuarları kaçırma..............

Bence de üslubu çok güzel ve akıcı...Ben de çok beğendim, Eroinle Dans'ı da aldım onu da en kısa zamanda okuyacağım..
Bu arada Canan Tan'ın eczacı olduğunu biliyor muydunuz? Bir eczacının bu kültür birikimini, duygularını, hayata dair bakışını böyle güzel ve akıcı bir dille, böylesine etkileyici bir konuya sahip romana yansıtabilmesini çok takdir ettim...

ya bu benim hayatımda okuduğum en güzel kitap, günde 100 sayfa okuyarak 4-5 günde bitirdim ama hiç sıkılmadım.Sonu gerçekten etkileyiciydi.Böle aşkı bulmak zor yaa(

gercek bı aşk hıkayesını içinızde hıssetmek ıstersenız canan tan yureğim senı çok sevdı adlı kıtap tam sıze gore ozellıkle sonunda duygularınızın yoğunlastığını hıssedeceksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…