Yüreğim Seni Çok Sevdi -Canan Tan

pelinnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
31
0
86
40
Sinop
canan tan-yüreğim seni çok sevdi. bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.gerçekten çok güzel hele de sonu..

canan tan-yüreğim seni çok sevdi. bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.gerçekten çok güzel hele de sonu..

Ben bu kitabın yazarının üslubunu çok sevdim. hiç sıkılmadan kitabı bitiriyorsun. en son okuduğum kitaplardan biri. Eğer bu kitabı sevdiysen sana aynı yazarın Piraye ve Eroinle Dans kitaplarını tavsiye ederim . Ki onlardan daha büyük zevk alacağına eminim.

Canan Tan`in piraye isimli kitabini okuyorum müthis diger kitaplarinida en kisa zamanda okumak isterim paylasimin icin tesekkürler.

merhaba arkadaşlar evet bende piraye adlı kitabını da okudum aynı yazarın ve o da çok güzel bir kitap.diğer kitaplarını da alıp mutlaka okuyacağım.dediğiniz gibi üslubu çok güzel.hiç sıkılmadan okuyorum gerçekten çok akıcı.herkese de tavsiye ediyorum bu yazarı..

Ya süpersiniz ne diyim...
Kitap okumayı aşırı severim ve herkese kitap ismi danışıyodum...
En kısa zamanda okucam...
Paylaşım için Saol...

Bu kitabı ben de okudum ve çok beğendim. Bugün 3.gün ve kitap bitti. Dili akıcı, sakin ilerleyen ama sürükleyici bir konusu var. Aşkı çok güzel anlatıyor. Herkese tavsiye ederim.

yüreğim seni çok sevdi yazar canan tan gercekten etkileyici hala okuyorum güzel bir ask romanıııııı​

"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat. "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.."

Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.

"Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan
O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..."

Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü... Herkesin kendinden bir şey bulabileceği kadar gerçek...

yaaa ben o kitabı ankarada bi alışveriş merkezinde gördüm elime aldım inceledim ama karışıklığa gitti ve satın alamadım şimdide bulunduğum şehirde bulamıorum çok merak ediorum(

Canan tan zaten kalemi çok kuvvetli bir yazar.Piraye de süperdi.Hemen bu kitabı edinecegim.

ben kitabı aldım ve arkadaşa verdim hemen, o çok istemişti parası yoktu ben anya ekimde okuyabilicem. merak ettim şimdi senağlama

ben bugune kadar bir çok kitap okudum arkadaslar,ama hiç bir kitap beni bu kadar etkilememişti.hele son sayfası .çok ağladım ben..........

çok Merak Ettim Gerçekten Bir An Evvel Okuyacağim.konusu Ne Ile Ilgili Peki?

ben okudum arkadaşlar mükemmel bir kitap,defalarca okuyabilirim,mutlaka okumalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…