Yuppi kar yagdi:) (resimli)

Ohh tadını çıkarın valla
Bizler İst.da hala yazdan kalma günler yaşıyoru
z..

evet daha istanbul yazdan kalma ama kar'ın görüntüsü harika kışı pek sevmesemde

askito inanmiyorum o kardan komsu ülkeniz avusturya'yada gönderin lütfen :50: Kari o kadar cok seviyorum ki kelimelerle anlatmam yani. InsaAllah burda da ilerleyen günlerde bem beyaz bir güne uyanmak nasip olur. Rabbim o beyaz nurunu burayada yagdirir insaAllah. :)

hadi gözünüz aydın cnmmm çok şekerr cıkmıs paşa

aaaaa:53:
çok güzel görünüyor,ben de orda olmak istedim valla:90:efe bol bol oynasın karlarda:emir_bebek:kardan kalbiniz de pek güzelmiş:69::1::90:
buraya da yakında yağar inşallah:54::54:

aşkitom harikasın yaa,
bende bugün tam kar havası inşallah yağar diyordum,
buraya yağmadı ama sağyende karlı güzel manzarayı ve içindeki yakuşukluyu gördüm

ayy oğluşunun sapkası çok ttlı yaaa bu arada biz daha kar ı göremedik yagmadı uff:51:

Son düzenleme:
çok hoş ya.....resimlerde süper çıkmış...oğluşunada maşallah cnm çok şeker..:nazar:

Son düzenleme:
askitoo burayada gönder diyicem ama evsiz barksız kişi çok :59:özlemişim karıda ama beyaz ne güzel:52:
öperim o yakışıklıyıdaaa:69:

Son düzenleme:
askito inanmiyorum o kardan komsu ülkeniz avusturya'yada gönderin lütfen :50: Kari o kadar cok seviyorum ki kelimelerle anlatmam yani. InsaAllah burda da ilerleyen günlerde bem beyaz bir güne uyanmak nasip olur. Rabbim o beyaz nurunu burayada yagdirir insaAllah. :)

Bu kadar olur yani :) Allahin taktiri bir kac saattir burda da kar yagmaya basladi. Sabaha insaAllah beyazlar icinde uyanmak nasip olur.

gözünüz aydın aşkitom. gerçi çisilemiş eccik lapa lapa yağmamış:))))) darısı başımıza (yolları kapatmayacak şekilde yağsın yağsın erisin:)))) )
ahaha efenin şapkasına bittim ya çok şirin:54:

kar daha sivasada yağmadı
karlı havayıda özlemişim:2:
saol paylaşım için:3:

Back