ya cok soru sordum bılıyorum ama yınede sorucam
1-tomografı cektıyomu huseyın altun? ben duydumda bazık doktorlar cekımıyomus, sonra dusundum tomografı olmadan nasıl anlıcaklar dıye ? :S
2-bırde ben Bursa dan gelsem amelıyat olsam sonrasında gel gıt cok mu sıkıntı olur onu arastırıyorum sımdıde, tamponları kac gunder cıkartıyor Huseyın Bey ? 2-3 gunde cıkartıyosa o kdar ıstanbul da kalabılırım ama daha fazla kalamam heralde :S
benim çevremde hüseyin beye ameliyat olan çok kişi var size yardımcı olması acısından onların bikaç fotosunu paylaşıyorumEki Görüntüle 745000 Eki Görüntüle 744999 Eki Görüntüle 744998
benim çevremde hüseyin beye ameliyat olan çok kişi var size yardımcı olması acısından onların bikaç fotosunu paylaşıyorumEki Görüntüle 745000 Eki Görüntüle 744999 Eki Görüntüle 744998
selam kızlar bende ameliyat olucam muhammed dilber ile görüşmem var..yalnız bu doktoru yeni duydum.. yaptığı buurnlarda hoş gözüküyo..
Hüseyin Altun'un "Burun estetiği paylaşım" adlı sayfasında da gördüm bu kızı. Profilini inceledim normal fotoğraflarındaki burnunun bu resimdekilerle alakası yok aşırı yapay duruyor belki ikinci bir ameliyat geçirmiştir. Diğer taraftan Hüseyin beyin bi hastasını gördüm o söyleyene kadar anlamadım bile estetik olduğunu. Çok kararsızım :s
ben bu resimleri onun face sayfasından aldım aynı fotolar var foto çekim açılarından farklı duruyordur belki başka ameliyat olmadı çünkü.bu arkadaşımla ben özellikle kalkık istedik yapma gibi olması bizi rahatsız etmiyordu çünkü kalkık burun seviyorduk belki o arkadaşında öyle istemiş olabilir diğer hastalarınıda incele sana fikir verir benim ablamın burnu çok düz mesela anlaşılmıyor.birde bakış acısı var ben kimin estetik olduğunu hemen anlıyorum ne kadar belli olmasa bile,bu duruma şaşırıyorlar hatta.:)
fourseasons bu konu başlığında sayfa 16 da ablamın resimleri adı altında 3 fotosu var bikaç tane daha yüklüyorumEki Görüntüle 785289 Eki Görüntüle 785292 Eki Görüntüle 785291 Eki Görüntüle 785290 Eki Görüntüle 785287 Eki Görüntüle 785288
arkadşlar hüseyin beye ameliyat olmadan önce bi kere daha düşünün ben özensiz olduğunu düşünüyorum.yada kişiye göre muamele.1 sene olcak benm nerdyse psikolojim mahvoldu.şimdide burnumda kemk çıkıntısı gibi bi şey olduğu için dolgu yaptı burnuma burnum bi kat daha büyüdü ameliyat olduğuma olcağıma bin pişman oldum
fotona yorum yapmıştım burnun güzel diye tekrar söylüyorum fotolarda burnun çok şeker duruyor büyükte değil neden beğenmedin anlamadım yorum yapan herkeste burnunu beğeniyor??dolgu zamanla azalıyor doğal olarak şişlikte azalacak merak etme istediğin gibi olur
tşşekkür ederim güzel yorumun için.ama inan hüseyin beyin yaptığı ameliyatları gördkçe daha çok üzlüyo ve snirleniyorumherbirinizin burnu kusursuz.çevremdki insanlarların yorumları beni çok yıpratıyor ve ciddi anlamnda psikolojim bozldu.burnumda daha önce olmayan bi kemere sahibim kendi benm yerme koy ltfn
arkadşlar hüseyin beye ameliyat olmadan önce bi kere daha düşünün ben özensiz olduğunu düşünüyorum.yada kişiye göre muamele.1 sene olcak benm nerdyse psikolojim mahvoldu.şimdide burnumda kemk çıkıntısı gibi bi şey olduğu için dolgu yaptı burnuma burnum bi kat daha büyüdü ameliyat olduğuma olcağıma bin pişman oldum
tşşekkür ederim güzel yorumun için.ama inan hüseyin beyin yaptığı ameliyatları gördkçe daha çok üzlüyo ve snirleniyorumherbirinizin burnu kusursuz.çevremdki insanlarların yorumları beni çok yıpratıyor ve ciddi anlamnda psikolojim bozldu.burnumda daha önce olmayan bi kemere sahibim kendi benm yerme koy ltfn
Hüseyin beyin ameliyat ücreti ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?