Yunus Emre Hastanesi Doktorlarndan Hseyin Altun'a Burun Ameliyat olan var m?

cera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
15
0
86
51
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Burun ameliyatı için bir arkadaşım Yunusemre Hastanesinden Hüseyin Altun u önerdi. Doktor ve hastane ile ilgili bilginiz varsa ne olur bana yardım edin.!!!

Bu isim bana da önerildi. Bir arkadaşımın yakını ameliyat olmuş kendisine, gayet memnunmuş. Randevu alıp görüşmek en doğrusu. ızlenimlerini paylaşırsan sevinirim...Ben de ameliyat olmak istiyorum, ama henüz doktorumu seçmedim. Sadece senin gibi araştırma yapıyorum...Bol şans!

Merhaba Arkadaşlar,

Burun ameliyatı için bir arkadaşım Yunusemre Hastanesinden Hüseyin Altun u önerdi. Doktor ve hastane ile ilgili bilginiz varsa ne olur bana yardım edin.!!!

sadece yunusemre nin değil aynı zamanda canmedkbb doktorudur.2005 senesinde tekrarlayan genizeti ameliyatı oldum ve kulağıma tüp taktı.yunusmere hastanesinde oldum.2007 senesinde burun estetiğimi dr.yusuf can la beraber girdiler.cerrahlığı karınca gibi harıl harıl çalışır estetik ameliyatları yapar.kişiliği hekimliği tek kelimeyle süper...hastane çok iyi steril ve çok ilgililerdir.anestesi doktorlarıda iyidir.hem doktorla hem hastaneyle görüşmeye gidebilirsiniz.birebir bilgi almanız daha sağlık olur.

Alpat sence Emre ılhan mı yoksa Hüseyin Bey mi desem ne dersin .Aralarında baya bir fiyat farkı varda!

tabiki Hüseyin Altun derim opuyorumnanaktan

Anladığım kadarı ile Hüseyin Altuna burnunu yaptırmışsın sonradan bir sorun yaşadın MI? ve istediğin formda yapabildimi?. Bende içerde düzeltmede olması gerekiyor o yüzden bayağı endişeliyim. Herkes Emre İlhan diyor ama Hüseyin yaptığı bir burnu gördüm bayağı iyiydi karasızım. Tecrübelerinle bana Yardımcı olursan sevinirim.

ben her iki doktoruda tanıyorum.ikiside kesinlikle iyidir.ben burun şeklini doktorlarıma bıraktım.şekle kendileri karar verdiler ve yaptılar.memnunum herşeyden önce çok doğal duruyor. sağlık sorunum vardı.burun etlerim alındı ve kulaklarımda çökme olduğu için tekrar tüp takıldı .şuanda hiçbir sıkıntım yok ve çok memnunum .hüseyin bey internet ortamına pek girmez o yüzden ismini buaralada duymaman ve refarans almaman çok normal...

emre ilhan yada hüseyin altuna vs. fark etmez...ama sadece bir burun gördün begendim dedin...bir burundan fazla görmen gerekiyor bence karar verebilmek icin...ben en az 637383 burun gördüm öyle karar verdim...herhangi bir doktor diyelim bir burun yapti süper oldu ama bu demek olmazki tüm burunlar süper diye...armani birtane elbise tasarlar muhtesem olur ama geri kalan koleksiyon bes para etmez...

sonuna kadar katılıyorum sana ama anladığım kadarıyla ön bilgi alıyor cera tıpkı sizler gibi tecrübeleri olanlardan fikir ediniyor.edinilmelide bana göre hangi doktor olursa olsun yüz yüze görüşmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.bizler bilgi veririz .yönlendirme yapmak doğru olmaz.

yönlendirmek zaten bize düsmez...dedigin gibi yüz yüze görüsmek en saglami tabiki...ama iste bazilari var cidden bir buruna aldanip ameliyat oluyorlar...ondan söyledim yani öyle bir hata yapmasin diye...:)

yönlendirmek zaten bize düsmez...dedigin gibi yüz yüze görüsmek en saglami tabiki...ama iste bazilari var cidden bir buruna aldanip ameliyat oluyorlar...ondan söyledim yani öyle bir hata yapmasin diye...:)

bende o yüzden sana sonuna kadar katılıyorum dedim :)

Rica ediyorum sadece kendi deneyimlerinizi paylaşın.

merhaba:bende hüseyin altuna ameliyat oldum çok memnunum nefes almamdada sorun yok benim çevremdeki bütün arkadaşlarım ona amaeliyat oldu hepside memnun.kesinlikle git görüş derim ona göre kararını verirsin..

Merhaba Arkadaşlar,

merhaba,

hüseyin beye 3 yıl önce ameliyat oldum okadar doğal okadar güzel olduki arkadaşlarım çok beğenerek ameliyat olmak istediler, yeni arkadaşlık kurduğum kişiler hiçbir şekilde burnumun estetik olduğunu anlamadı. 3 yıl geçmesi üzerinden hüseyin beye kardeşim kuzenlerim 10-12 arkadaşım burun estetiği ameliyatı oldu ve inanın 1 tanesinde bile memnuniyetsiz bir durum yaşamadık. 1 ay sonrada diğer kardeşim ameliyat olacak.
hüseyin beyle görüşmenizi tavsiye ederim. pişman olmazsınız. benim en büyük özelliğim estetik cerrahına değil kbb uzmanına estetik konusunda güveniyor olmam , neden çünkü kbb uzamanları burnumuzun içerisini eti kemiği vs... çok daha iyi bildikleri için gönül rahatlığı ile tercih ettim.

birçok arkadaşımda estetik cerrahı bilindik isimlere ameliyat oldular ancak memnun değildir çünkü NEFES alamıyorlar ve 2. ameliyat için bir çoğu Hüseyin beye gelmiştir.

resim isterseniz gönderebilirim ...

birdaha ameliyat olsam Hüseyin ALTUN dan başkasına olmam.
fiyatlarda ayrıca çok uygun. isim yapıp milyarlarca para alınmasından yana değilim doğru olanı bulmak önemli....

Merhaba ben 06 şubatta yani haftaya hüseyin beye burun ameliyatı olucam.Biraz stresliyim hüseyin beye ameliyat olanlar varsa resim gönderebilirler mi?benim hem et ve kemik alınacak hemde estetik olacak.Ameliyat sonrası ile ilgili endişelerim var yani ağrı sızı iyileşme süresi falan gibi.

merhabaaa kesınlıklee super bı tercıh yapmıssın bnde 1 5 yıl once oldum ve ınan çok çok memnunum sende emınım ole kalacaksın
işini gerçekten çok ıı yapan bır doktor ve ayrıca asla yapmacık durmuo kmse benm estetık olduguna ınanmıyor
ablam kuzenlerım hepımız amelıyat olduk ve kmse memnunsuz kalmadı fotolarıma bakarak gorsel acıdanda bılgı edınmıs olursun

sevgıler

çok teşekkür ederim nurgül.resimlerine baktım gerçekten çok doğal duruyor umarım benimde öyle olur.bana şans dileyin :)

Dr Hüseyin Altun ile bir ön görüşmeden sonra , kendisinin aradığım doktor olduğuna karar kıldım.CanMed resepsiyonunda dünya tatlısı iki bayan ilgilendiler dr beyi beklerken.
Hüseyin bey öyle profesyonel ve öyle mütevazi ki....Yakında ameliyat olacağım inşallah ve kendisini hem gönül hem vicdan rahatlığıyla tavsiye ederim.

sevgiler

VALLAHİ ŞASIRDIM BU NASIL BİR OPERASYON BİR YAPAN 10-12 KİŞİ ARKASINDAN GETİRİYOR..VE Bİ KİŞİ YAPAN AİLECE SIRAYA GİRİYORLAR..TUHAF GELDİ.. AİEDE HERKES BURUN ESTETİĞİMİ OLUYOR.. BENDE ARAŞTIRIYORUM HERKES GİBİ ELBET..FİYATIDA MERAK ETTİMbilmiyorumkismile

merhaba resim gönderebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…