o kadar bunalmış durumdayım ki hüseyin beyi eledim, bahadır beyde eledim. muhammet bey yüzümün güzel olduğunu sana yapıcağım burun hastalarıma göstericegim ilk foto olacak fln dedi. hep içimden bir ses onu seçmemi söylüyor.... görüştüğüm 6. dr. kimse muhammet dilber kadar bana güven vermedi
çok düz burunlar yapıyor.
yok aslında sızın ıstegınız uzerıne sekıllendırıyor. soylekı ben daha duz bı burun ıstemıstım kendısı bana duz burnu erkeklere tasarladıgını bana bıraz daha kavıslı yapacagını soylemıstı. aslında haklıymıs keske bıraz daha kalkıklık ve kavıs ısteseydım. gercı boylede harıka bı burun yaptı bence ozellıkle burun sırtı ucu super duruyor tam ıstedıgım gıbı. bence basarılı bı doktor
bende hüseyin beye ameliyat oldum 33 gün oldu ve hiç memnun değilim burnum büyüktü ve hala kocaman
ameliyat olalı 6 ay olduEki Görüntüle 745018 Eki Görüntüle 745019 Eki Görüntüle 745020 Eki Görüntüle 745021
ablam çok doğal burun istedi benimki gibi kalkık bir burun istemedi ve sonuç.ilk halinin fotosunu koyamıyorum ama benim eskiEki Görüntüle 745006 Eki Görüntüle 745005 Eki Görüntüle 745004 burnum gibiydi:))
ameliyat olalı 6 ay olduEki Görüntüle 745018 Eki Görüntüle 745019 Eki Görüntüle 745020 Eki Görüntüle 745021
Çok güzel olmuşsunuz hepiniz maşallah..hüseyin altun kulak burun boğaz doktorumu ? aklımı çelmeye başladı bu fotoğraflar,çok başarılı buldum..ama internette çok fazla bilgi yok bu doktorla ilgili ya da ben bulamadım..
kbb doktoru frezya.10 yıldır rinoplasti yapıyor 2000 den fazla hasta ameliyat olmus.reklam yada internette yazı bulamazsın doktor beyin en büyük avantajı hastanın hasta getirmesi.kendisine sorduğumda da belli bir hasta potansiyelim var dedi gerçekten de günde 5 ameliyat yaptığına bile şahit oldum.fazla bilgi olmadığı için elimden geleni yapıyorum bilgi ve foto anlamında.bilgi beceri ve insanlık bakımından mükemmel bir doktor
Canım teşekkür ederim..kulak burun doktorları estetik cerrahlara göre sanki hoş burunlar yapıyor..2 doktor arasında kalıyordum sürekli..emre ilhan gibi şirin kavisli burun,muhammed dilber gibi de doğal burun yapan doktor olsa keşke diyordum..bir kaç aya işe gircem ameliyat olmak istiyorum inşallah m.dilber ya da hüseyin altun düşünüyorum artık..böyle bir doktordan haberdar olmamıza yardım ettiğin için teşekkür ederim canım..
rica ederim.eğer nefes sorunun varsa kesinlikle kbb doktoruna ameliyat ol.plastik cerrahlar nefes konusunda o kadar başarılı değiller.ameliyathanede çalıştığım için ameliyatları izleyip kbb doktoruna ameliyat oldum ben.ikisiylede görüş daha çok hasta fotosu görürsün soruların cvp bulur hangisi olumlu olursa ona ameliyat ol.inşallah istediğin gibi olur herşey..
Canım teşekkür ederim..kulak burun doktorları estetik cerrahlara göre sanki hoş burunlar yapıyor..2 doktor arasında kalıyordum sürekli..emre ilhan gibi şirin kavisli burun,muhammed dilber gibi de doğal burun yapan doktor olsa keşke diyordum..bir kaç aya işe gircem ameliyat olmak istiyorum inşallah m.dilber ya da hüseyin altun düşünüyorum artık..böyle bir doktordan haberdar olmamıza yardım ettiğin için teşekkür ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?