Yunus Emre Hastanesi Doktorlarndan Hseyin Altun'a Burun Ameliyat olan var m?

tabi sizin içinize en çok kim sinerse ona olun. hüseyin beyi neden elediniz?

çok düz burunlar yapıyor.

yok aslında sızın ıstegınız uzerıne sekıllendırıyor. soylekı ben daha duz bı burun ıstemıstım kendısı bana duz burnu erkeklere tasarladıgını bana bıraz daha kavıslı yapacagını soylemıstı. aslında haklıymıs keske bıraz daha kalkıklık ve kavıs ısteseydım. gercı boylede harıka bı burun yaptı bence ozellıkle burun sırtı ucu super duruyor tam ıstedıgım gıbı. bence basarılı bı doktor

zmd ben senin burnunu çok merak ediyorum

kızlar hüseyin beye ameliyat olanlar bana fotoğraf gönderebilir mi? burdan eklediğim halde göremiyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim
adresim :shylinaa@hotmail.com

hüseyin altun'un yaptığı burunları merak edenler; hüseyin bey facebookta "burun estetiği paylaşım" adında sayfa oluşturmuş oraya foto ekliyor yorum yapıyor hastaları ordanda takip edebilirsiniz

benim çevremde hüseyin beye ameliyat olan çok kişi var size yardımcı olması acısından onların bikaç fotosunu paylaşıyorum

ablam çok doğal burun istedi benimki gibi kalkık bir burun istemedi ve sonuç.ilk halinin fotosunu koyamıyorum ama benim eski burnum gibiydi:))

ablam çok doğal burun istedi benimki gibi kalkık bir burun istemedi ve sonuç.ilk halinin fotosunu koyamıyorum ama benim eskiEki Görüntüle 745006 Eki Görüntüle 745005 Eki Görüntüle 745004 burnum gibiydi:))

Çok güzel olmuşsunuz hepiniz maşallah..hüseyin altun kulak burun boğaz doktorumu ? aklımı çelmeye başladı bu fotoğraflar,çok başarılı buldum..ama internette çok fazla bilgi yok bu doktorla ilgili ya da ben bulamadım..

kbb doktoru frezya.10 yıldır rinoplasti yapıyor 2000 den fazla hasta ameliyat olmus.reklam yada internette yazı bulamazsın doktor beyin en büyük avantajı hastanın hasta getirmesi.kendisine sorduğumda da belli bir hasta potansiyelim var dedi gerçekten de günde 5 ameliyat yaptığına bile şahit oldum.fazla bilgi olmadığı için elimden geleni yapıyorum bilgi ve foto anlamında.bilgi beceri ve insanlık bakımından mükemmel bir doktor

Canım teşekkür ederim..kulak burun doktorları estetik cerrahlara göre sanki hoş burunlar yapıyor..2 doktor arasında kalıyordum sürekli..emre ilhan gibi şirin kavisli burun,muhammed dilber gibi de doğal burun yapan doktor olsa keşke diyordum..bir kaç aya işe gircem ameliyat olmak istiyorum inşallah m.dilber ya da hüseyin altun düşünüyorum artık..böyle bir doktordan haberdar olmamıza yardım ettiğin için teşekkür ederim canım..

arkadaşım rinosunu devlet hastanesinde oldu burun sırtını çok törpülemişler ve burun ucu sola kayma yaptı.gözlüklü fotosunda belli.bizim ameliyat sonrası durumumuzu gördükten sonra revizyon ameliyatını hüseyin bey yaptı.burun sırtına yurtdışından getirdiği facia grefti kullandı yükseltti,burun ucundaki eğriliğide düzeltti

rica ederim.eğer nefes sorunun varsa kesinlikle kbb doktoruna ameliyat ol.plastik cerrahlar nefes konusunda o kadar başarılı değiller.ameliyathanede çalıştığım için ameliyatları izleyip kbb doktoruna ameliyat oldum ben.ikisiylede görüş daha çok hasta fotosu görürsün soruların cvp bulur hangisi olumlu olursa ona ameliyat ol.inşallah istediğin gibi olur herşey..

Nefes problemi yaşıyorum canım başağrım çok oluyor,dediğin gibi ikisiyle de yüz yüze görüşürüm .hepiniz çok güzel olmuşsunuz sanki kendi burunlarınız ,çok doğal olmuş.özellikle seninkisini çok beğendim canım,yumuşak tatlı bir burun..inşallah canım istediğim gibi olur..sana da güzel burnuşunla mutluluklar :80::80:

ben de ikisi arasında kaldım
bu doktorlardan hangisi tampon kullanmıyor :)
tampon kaç gün duruyor tampon varken nasıl burundan nefes almadan duruyorsunuz çok merak ettim ben denedim her yutkunmada kulaklarım tıkanıyor :)
ve tampon çıkarken acıyor mu bazı arkadaşlar çok acıdı yazmış tırstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…