Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alcım alınsın atarım yenı hallerımden. doktor tasarım yapıyor. ıstersen sımdı bı resmını cekıp gonderebılırsın.cok beklemeden temsılı resmı duzenleyıp gonderır sana. nette doktorun adını yazarsan sayfasına ulasabılırsın.ben daha once yaptıgı burunu degerlendırerek huseeyın beye gıttım. yoksa once emre beyı dusunuyordum. sagolsun emre bey bana en erken mart ayı ıcın randevu verınce.arastırdım baktımkı kardesımın cok yakın arkadası gecen yıl huseyın beye amelıyat olmus. kızıda gormustum amelıyat olduktan sonra ve cok begenmıstım.sonrasında hemen kızla ırtıbata gectım vs vs derken huseyın beyle bırebır gorustum esımle bırlıkte gıttık gorusmeye. bızı ıkna ettı guvendık kendısıne
uzun zamandır takip ediyordum seni albümlerden :) sonuç nasıl oldu peki canım.düzelmiştir umarımmm :)ve revizyon oldum:)
uzun zamandır takip ediyordum seni albümlerden :) sonuç nasıl oldu peki canım.düzelmiştir umarımmm :)
hahahaha haklısın gercekten ama sıslerım ındıkce burun cortlugu ılk gunkı pısmanlıklarım yerını sevınce bırakıyor. Suan yanımda 1 yıl once Huseyın beye amelıyat olmus bı arkadasım var burnuna baktıkca mutlu oluyorum. ınanılmaz guzel duruyor ya hem cok guzel hem kusursuz hemde gayet dogal. benımde sısler ınınce hakıkaten ıyı bırseyler ortaya cıkıcak. oblomovka kesınlıkle huseyın beye gıdıp gorusmelısın. Bırebır gorustugunde ınan ıcıne daha cok sınecek. Sayet emınsen kendınden bekleme derım hıc. yaza kadar ol bıtsınkı yazın tucuk munucugunla beachlerde havanı atarsın