T Turuncu_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2009 232 8 118 6 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Turuncu_ #1 Palette altın kahveyle boyanmış saç simsiyah oldu. Kahverengiyle alakası yok. Daha yumuşak bir kahve elde etmek istiyorum. Loreal'i tercih ediyorum. Bu rengi nasıl biraz yumuşatabiliriz. Açmdan, önerebileceğinizi bir renk var mı?
Palette altın kahveyle boyanmış saç simsiyah oldu. Kahverengiyle alakası yok. Daha yumuşak bir kahve elde etmek istiyorum. Loreal'i tercih ediyorum. Bu rengi nasıl biraz yumuşatabiliriz. Açmdan, önerebileceğinizi bir renk var mı?
H hly43 Guru Kayıtlı Üye 11 Mart 2009 135 2 316 Kütahya 6 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Turuncu_ #2 bence biraz beklemelisin kahveler hep siyah olur sonra açılır bende hep öyle oldu
eda_deu evli mutlu kız annesi adayı Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 431 14 118 6 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Turuncu_ #3 açık zeminin yoksa boyalar genelde kutudan daha koyu çıkar beklersen biraz akabilir tatlım Son düzenleme: 6 Nisan 2011
ingilizceci Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2008 567 3 96 41 Denizli 6 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Turuncu_ #4 loreal buzul kahve birebir cıkıyor tabii boyasız sacta arkadas boyadı onunkı kutudakı gıbı cıktı bende solmus sıyah saclarımın ustune boyadım kutudan bıraz daha koyu oldu ama fena degıl kutudan bıraz koyu cıktı tavsşıe ederım
loreal buzul kahve birebir cıkıyor tabii boyasız sacta arkadas boyadı onunkı kutudakı gıbı cıktı bende solmus sıyah saclarımın ustune boyadım kutudan bıraz daha koyu oldu ama fena degıl kutudan bıraz koyu cıktı tavsşıe ederım