- 28 Temmuz 2020
- 63
- 20
- 3
- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.001
Benim 10 ekimkızlar batı 9-10 ekim olanlar var mı
ovüyle takip ettin mi canım, ne zaman test yapmaya başlıcaksın :)Benim 10 ekim
Ben ovuyle takip etmedim canım. Sadece kendim yumurtlama günlerini hesapladım. Düzenli adet oluyorum. Kendimce değerlendirdigimi düşünüyorumovüyle takip ettin mi canım, ne zaman test yapmaya başlıcaksın :)
Ben de artK beklemeue gectim bakalm nasip kısmetBende sizinle ayniyim, bekliyorum bakalım bugünden sonra
Aslında test yapsan çıkmaz mıSon 7 günüm kaldı bekliyorum bende nasip bakalım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
Canım çatlatma iğnesi oldum ben o yüzden iğne etkisi vardır bugün 7. Gün kanda beta hcg 14.83 çıktı ama iğne etkisi olduğunu biliyorum :)Aslında test yapsan çıkmaz mı
inşallah güzel bir hediye verirsin eşine :) benim de sürekli kafamda test yapma düşüncesi ama hep sonu hüsran oluyor o yüzden tutuyorum kendimiBen ovuyle takip etmedim canım. Sadece kendim yumurtlama günlerini hesapladım. Düzenli adet oluyorum. Kendimce değerlendirdigimi düşünüyorum6 Ekim evlilik yıl dönümümuz. Erkek gebelik testi yapsam mı yapmasam mi bilemedim. Geç dollenme falan olduysa çıkmaz çünkü. Boşu boşuna üzülmüş olurum. Ama eğer çıkarsa da esime supriz olur. Ay bilemedim
Yaparsam eğer yazarım sana da. Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zmanda hamiş oluruz.inşallah güzel bir hediye verirsin eşine :) benim de sürekli kafamda test yapma düşüncesi ama hep sonu hüsran oluyor o yüzden tutuyorum kendimi
Benim 9 Ekimkızlar batı 9-10 ekim olanlar var mı
Benim de son 7 günümSon 7 günüm kaldı bekliyorum bende nasip bakalım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
düşünüyorum canım valla her ay düşünüyorum ama sonu hüsran oluyorBenim 9 Ekimerken test yapsam mı diyorum ama hiç de hamile gibi hissetmiyorum, bekleyeceğim sen erken test yapmayı düşünüyor musun?
Hayır canım hiç yapmadım dahadüşünüyorum canım valla her ay düşünüyorum ama sonu hüsran oluyorbende pko var iki senedir olmuyor . hiç belirtim yok hiç hem de. ama en azından her zaman minik bir umut var napalım ovülasyon yapıyo muydun ?
inşallah canımBenim de son 7 günüminşallah hayırlı sonuçlar alırız
Hmm anladm cnm o zaman beklemelisinCanım çatlatma iğnesi oldum ben o yüzden iğne etkisi vardır bugün 7. Gün kanda beta hcg 14.83 çıktı ama iğne etkisi olduğunu biliyorum :)
Bugün BAt günün var mı bir gelişmebenim normalde 28di ama 2-3 aydır 29 güne döndü canım bu ay 7 eylülde regl oldum bi sonraki 5 ekim gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?