• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde reglime 2 günüm var ama ben sabah sağlık ocağında kan verdim sonuc bekliyorum,geçmiyor su 2saat ☺️

Merhaba, ben de ovülasyonu değerlendirenlerdenim. 1 senelik evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz henüz tutturabilmiş değiliz :( adet olmama 4 gün var ve adet öncesi durumları yaşıyorum sanırım yine tutmadı :(

Evet kizlar şimdi görüştüm,HCG 147 olmuş hamilesin dedi, günüm daha geçmediği için haftaya pazartesi tekrar gel dedi.cok şükür 🤲🏻.sizce değer normal mi 2 gunum var daha regl olmama

Evet kizlar şimdi görüştüm,HCG 147 olmuş hamilesin dedi, günüm daha geçmediği için haftaya pazartesi tekrar gel dedi.cok şükür 🤲🏻.sizce değer normal mi 2 gunum var daha regl olmama
Canim daha regl gecmeden bu kadar yuksek deger varsa masallah belkide ikizdir 😍

Merhaba, ben de ovülasyonu değerlendirenlerdenim. 1 senelik evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz henüz tutturabilmiş değiliz :KK43: adet olmama 4 gün var ve adet öncesi durumları yaşıyorum sanırım yine tutmadı :KK43:
Bende 11 aylik evliyim canim 2 aydir korunmuyoruz bu ay 3 olucak insallah tutar

Canim daha regl gecmeden bu kadar yuksek deger varsa masallah belkide ikizdir 😍
Ayy olabilir mi 😁 yok canım sanmıyorum ben ovulasyon testi yaptım ve ilk denemede tuttu çok şükür rabbime.olmaz olmaz dememek lazım Rabbim ol derse ikizde olur tabi 😃

Gecen ay ovulasyon denedim canim olmadi tekrar deniycem bakalim
Kesinlikle bırakma canım,meğer telefondaki uygulamalar boşmuş,oradakiyle hiç uymuyormus yumurtlama günüm.Agustosta 22 sinde-eylulde 18 de yumurtladim telefondaki çok baskaydi ikisinde de.

Kesinlikle bırakma canım,meğer telefondaki uygulamalar boşmuş,oradakiyle hiç uymuyormus yumurtlama günüm.Agustosta 22 sinde-eylulde 18 de yumurtladim telefondaki çok baskaydi ikisinde de.
Aynen oyle canim benimde oyleydi bu ay takvimde 22si gosterdi ama 16-17siymis aslinda

cok tebrik ederim, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. bende gecen ay ovulasyon testi kullanmaya basladım ilki tutmadı bu ay batı bekliyorum. ovulasyon testinde pik oldugu gunu ve birgun oncesini degerlendirdik. ertesi gun yine koyu ama pik kdr kalın degildi, bir sonraki gun siliklesmisti, simdi pik gununden sonraki gun mu catlamıs oldu yoksa siliklestigi gun mu? ve bu gunleride degerlendirmeli miyim?

cok tebrik ederim, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. bende gecen ay ovulasyon testi kullanmaya basladım ilki tutmadı bu ay batı bekliyorum. ovulasyon testinde pik oldugu gunu ve birgun oncesini degerlendirdik. ertesi gun yine koyu ama pik kdr kalın degildi, bir sonraki gun siliklesmisti, simdi pik gununden sonraki gun mu catlamıs oldu yoksa siliklestigi gun mu? ve bu gunleride degerlendirmeli miyim?
Canim tam pik oldugu siliklestigi gunu degerlendirmelisin asil dollenme siliklestigi yani catladigi gun olustugu icin o iki gunu yakalayip degerlendirmek cok onemli

Back