• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovüyle takip ettin mi canım, ne zaman test yapmaya başlıcaksın :)
Ben ovuyle takip etmedim canım. Sadece kendim yumurtlama günlerini hesapladım. Düzenli adet oluyorum. Kendimce değerlendirdigimi düşünüyorum 🙄6 Ekim evlilik yıl dönümümuz. Erkek gebelik testi yapsam mı yapmasam mi bilemedim. Geç dollenme falan olduysa çıkmaz çünkü. Boşu boşuna üzülmüş olurum. Ama eğer çıkarsa da esime supriz olur. Ay bilemedim 🤔

Ben ovuyle takip etmedim canım. Sadece kendim yumurtlama günlerini hesapladım. Düzenli adet oluyorum. Kendimce değerlendirdigimi düşünüyorum 🙄6 Ekim evlilik yıl dönümümuz. Erkek gebelik testi yapsam mı yapmasam mi bilemedim. Geç dollenme falan olduysa çıkmaz çünkü. Boşu boşuna üzülmüş olurum. Ama eğer çıkarsa da esime supriz olur. Ay bilemedim 🤔
inşallah güzel bir hediye verirsin eşine :) benim de sürekli kafamda test yapma düşüncesi ama hep sonu hüsran oluyor o yüzden tutuyorum kendimi :(

Benim 9 Ekim 💗 erken test yapsam mı diyorum ama hiç de hamile gibi hissetmiyorum, bekleyeceğim 😊 sen erken test yapmayı düşünüyor musun?🤗
düşünüyorum canım valla her ay düşünüyorum ama sonu hüsran oluyor 😅 bende pko var iki senedir olmuyor . hiç belirtim yok hiç hem de. ama en azından her zaman minik bir umut var napalım 🌼 ovülasyon yapıyo muydun ?

düşünüyorum canım valla her ay düşünüyorum ama sonu hüsran oluyor 😅 bende pko var iki senedir olmuyor . hiç belirtim yok hiç hem de. ama en azından her zaman minik bir umut var napalım 🌼 ovülasyon yapıyo muydun ?
Hayır canım hiç yapmadım daha 😁 nisan başında hamile olduğumu öğrendim ama 3 gün sonrasında daha doktora bile gidemeden düşük yaptım daha 5 haftalık bile değildi sanırım 🙁 sonra 3 ay ben korunmak istedim, son 3 aydır da deniyoruz, adetim de düzenli o yüzden ovülasyonu hiç düşünmedim ama bu gidişle o da olacak 😁😁

Rabbim isteyen herkese de bana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻 İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçları kısa zamanda alırız. Benim de 6 günüm var bata ama hem çok umutluyum hem hiç değilim Allah hayırlısını güzelini nasip etsin ne diyelim

Kızlar benimde yarın 5 qünüm kalıyor adetime yumurtlama ve çatlama yıl hissettim o iki qünü de deqerlendrdk ve oqünden sonra idrarım koyulaşmaya başladı renqi birde buqün kasıklarımda çok batma ve kramplar oldu akşam saat 8 qibi pembe Bi akıntı oldu böyle olan varmı

Kızlar benim adetime 4 gün var kanda gebeliğe baktırdım bugün sonuç negatif erken mi davranmışım sizce

Back