- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Ben canım beklemedeyım gunler gecmıyor bıturlu acaba varmı yokmu geldımı bebiş umarım gelmıstır canım boyle bır donemde moral olur ınsslallah ya benımde dunden oncekı gun catladı degerlendırdım ınsallah tutmnustur dua edelım mubarek ramazan ayındfaMerhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebilirizBen 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim
Aynen canım heyecanlı bekleyiş başlayacak, bugün ve yarını değerlendir silikleşecek mi bak canımBenim şuan pik durumunda bakalım görelim bu ay çok ağrım oldu ovulasyon da. Resmen sancı çektim akşama kadardöllenme 6 gün içinde oluyor sanırım
Hadi bakalım, değerlendir canım sonra daaaBenimde bugün pik oldu dün akşam değerlendirdik , bugün ve yarin degerlendiricegiz sonra beklemeye gecicem inşallah bu aydan umutluyum rabbim hepimize nasip etsin
Yok canım engellemez ben tutuyorumoruc tutuyomusun gebelıge hazırlık suresınde ben tutuyorum ama engellemez dımı bebegın tutunmasını falan aclık
Tmam canım meyvenı falan ye vıtamını eksık etmeYok canım engellemez ben tutuyorum
Merhaba ben de yedi gün önce yumurtladım, benim de çok ağrım oldu bu ay yumurtladığımda, değerlendirdik, adetime 5 gün kaldı hicbir belirtim yokMerhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebilirizBen 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim
Ben yarın Bi günlüğüne bırakıcam artık. Sonra devam diye düşünüyorumoruc tutuyomusun gebelıge hazırlık suresınde ben tutuyorum ama engellemez dımı bebegın tutunmasını falan aclık
Hadi inşallah canım var mı belirti filanBende yumurtlama günümünden 2 gün önceyi değerlendirdik yumurtlama günümü de değerlendirdik yumurtlama gününden sonra 2 günüde değerlendirdik Batıma 6 gün var neolur neolmaz diye bugünü de değerlendireceğizçok istiyoruz
Rabbim hepimize nasip eder inşallah ❤
Valla ben de merak ediyorum belirtisi olan var mı diyeMerhaba ben de yedi gün önce yumurtladım, benim de çok ağrım oldu bu ay yumurtladığımda, değerlendirdik, adetime 5 gün kaldı hicbir belirtim yokçok sinirliyim, sanki olmadı gibi Belirtisi olan var mı?
Geçen ay çok belirtim vardı ama galiba psikolojik di bu ay da midem bulanıyor sabahları akıntım başladı su gibi sabah erken uyanırdım 12 de uyanır oldum sık tuvalete de çıkıyorum kasıklarımda ağrı oluyor baş ağrımda var ama pek ümitlenmek istemiyorum açıkcası psikolojikdir diye canımHadi inşallah canım var mı belirti filan
Belirti aramamanı tavsiye ediyorum. Fazla heyecan oluyo.Benim belirtim olursa gün gün paylaşacağım tabi inşallah hamile kalabiliriz hepimiz
Benim deeeeBenim de 6 mayıs pik değerlendirildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?