• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ben 1 senedir hep ovulasyon günlerini full değerlendiriyorum tutmuyo hatta öncesinde ve sonrasında da 2 günde 1 devam ediyorum ama yok hiç mi denk gelmez
Nasip elbet Allah Ol diyecek...ama insanı düşündürüyor artık bu ay seyrek denicem hatta pik olana kadar denemiyim diyorum
Eşimin değerleri normal çıktı ama tutmuyo
Sizde durumlar nasıl🥺
Doktora gittiniz mi hormon testleri tiroid vs bakıldı mı?

Aynen canım bi git bakalım tekrar bi kan verirsin ne durumda sen hiç hamile kalamadın mı yoksa düşük kimyasal gibi bişiler yaşadın mı
Yok haziranda 1 yıl olacak hiçbiri olmadı. Bence tüplerim tıkalı ama doktorlara göre erken diye hsg çektirmediler.

Yok haziranda 1 yıl olacak hiçbiri olmadı. Bence tüplerim tıkalı ama doktorlara göre erken diye hsg çektirmediler.
Benim de şubat ayında kimyasal oldu mart nisan korunduk bu ay baya üzerine düştük ama bakalım ne olacak şu Ovülasyon testi ve tiroid olayı umutlarımı kırdı 😔

Allah yardımcımız olsun bazen beklemekten başka çaremiz kalmıyor 😔 klomen falan kullandınız mı?

Amin kardeş☹️ femara kullanmıştım 2 ay önce tutmadı
Bu işin en zor kısmı sabretmek zaten ama dediğin gibi başka çaremiz yok
Allah hepimizi muradımıza kavuştursun amin😔🌹

Selam . Ben çalışır suyu içip inofolic kombi kullandım bu ay. Geçen ay indi şase kullanmıştım. Clife diye bir macunda varmış. Ama ben onu kullanmadım. Bu ay hamile kalmazsam alacağım bu macundan.
Çakşır suyunu eşim içiyor, ben içmiyorum. Kadınlarda ne işe yarıyor, ben de içeyim mı acaba?

Merhaba arkadslar,benm arkadasm da 3 ay düzenli kullandı tam bu ay ara vericekti hamile oldgnu ogrendik cok sukur simdi bende siparıs ettm 3 kutu insallah işe yarar...sayfada okadr cok yorum ce paylasım varki bazen gercek mi acaba diyorduk ama gerck okdgunu bizde yasadk polıkıstkover vardı arkadasmda simdi 6 haftalık hamıle denemek ten zarar gelmez bitkisel zaten👏

Günaydın hayırlı bayramlar arkadaşlar yumurtalamayi göreli 9. Gündeyim ovulasyon testiyle takip yapmıştım belimde ağrı var ve biraz da uyku sadece bekliyoruz şimdilik 🤷

Çakşır suyunu eşim içiyor, ben içmiyorum. Kadınlarda ne işe yarıyor, ben de içeyim mı acaba?

Yumurtlama mekanizmasına katkı sağlıyormuş. Sağlıklı yumurtlama için. Pcos olanlar için iyi deniliyor. YouTube de gülbahar ölçü diye bir kız vardı. Onda gördüm ben. BU ay kullandım 15 gün. AMa adet oldum malesef. Ama başka bir sıkıntıda olabilir. Hsg çekileceğim bu ay ama yine çakşır suyu içeceğim. Adetin bitiminde başlıyorum.

Yumurtlama mekanizmasına katkı sağlıyormuş. Sağlıklı yumurtlama için. Pcos olanlar için iyi deniliyor. YouTube de gülbahar ölçü diye bir kız vardı. Onda gördüm ben. BU ay kullandım 15 gün. AMa adet oldum malesef. Ama başka bir sıkıntıda olabilir. Hsg çekileceğim bu ay ama yine çakşır suyu içeceğim. Adetin bitiminde başlıyorum.
Sağol canım, YouTube videosunu izledim, adet olmayı bekliyorum,bu ay ben de deniyeyim çakşır suyunu. Sonuç olumlu olursa mutlaka yazarım.

Yumurtlama degerlendirilen günlerde kasık agrisi yasayan oldu mu? İlk defa iki gündür kasıklarım batıyor daha catlama da olmadi, hayrolsun🙏
Hem de öyle bir kasık ağrısı ki tarifi yok. Ayakta durunca aşağı kasığımı çeken bir şey var gibiydi. Bu 3.gün. biraz azaldı ama yukarı doğru uzanırsam ağrıyor yine. Yumurtlama 20 mayıs çatlama 22 ya da23 emin olamadım

Merhaba arkadslar,benm arkadasm da 3 ay düzenli kullandı tam bu ay ara vericekti hamile oldgnu ogrendik cok sukur simdi bende siparıs ettm 3 kutu insallah işe yarar...sayfada okadr cok yorum ce paylasım varki bazen gercek mi acaba diyorduk ama gerck okdgunu bizde yasadk polıkıstkover vardı arkadasmda simdi 6 haftalık hamıle denemek ten zarar gelmez bitkisel zaten👏
Ne kullanacaksınız,acaba? Sohbetin başını kaçırmışım

Back