Yumurtlamanin 5. Gunu pozitif idrar testi

Riverx85

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
33
34
18
40
Merhabalar,
2 ocakta 14 haftalik bebegimi kaybettim ve ardindan 4 subatta ilk adetimi gordum ve simdiye kadar olan zamanda sadece bir kez korunmasiz birlikteligim oldu esimle( adet bitiminden 2 gun sonra). Yaklasik 2 gundur hassaslasan ve dolgunlasan gogusler, kasikta hafif batmalar sebebiyle acaba hamile olablr miyim dedim ve bugun yani tahminen yumurtlamanin 5.gunu test yaptim.Yaptigim test predictor early, 3 dk sonunda solgun pembe pozitifi gayet net sekilde gordum, ilk hamileligimde de ayni testle cok erken ogrenmistim ama bu kadar erken degildi..sizlere sormak istedigim ; ben dusuk sonrasi ovulasyon testi kullanmadim hic ve yumurtlama tarihimi sadece tahminen biliyorum acaba cok erken yumurtlamis olabilir miyim? Aksi takdirde bu kadar erken pozitifi baska hangi sebeplerden dolayi gormus olabilirim? Buna benzer durumla karsilasmis olanlar yorum yaparsa memnun olurum:) simdiden tesekkurler..

Başın sağolsun. Tekrar sağlıklı gebeliklerin olsun ins. Iki ihtimal var ya dediğin gibi erken ovulasyon ve gebelik ya da gebelik hormonların hala sifirlanmamis olabilir. Iki gun sonra testi tekrarlamani öneririm. Çizgi koyulasirsa büyük ihtimal gebelik vardır.

onceki gebelikten kalan hormonum sifirlandi ondan eminim cunku doktorum testle takip ettirdi, yaklasik 2 hafta once sifirlanmisti beta hcg'm..iyi dileklerin ve yorumun icin tesekkurler cnm :)

Hamile olma ihtimaliniz yüksek bence. Yumurtlama gününüzü de takip etmiş miydi doktorunuz? Bence bi kan testi yaptırın rahat edin. :) başınız sağ olsun bu arada. Rabbim gönlünüze göre versin.

Merhaba konunuza çok yakın bi sorunum var adetin bittiği gün bel ağrım ve akıntım vardı o gün eşimle ilişkim oldu ve gün aşırı üç kez daha oldu. Bugün yumurtlama günümün üçüncü günü ve ben idrar testi yaptım çok çok silik çıktı erken yumurtladım diye düşünüyorum ama bi yandan da adete 16 gün kala idrarda çıkar mı çıkmaz mı çok emin değilim, şu an hamile görünüyorsunuz hamileliğinizin başlangıç tarihi bu testi yaptığınız zaman mı? Karışık oldu ama kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir, hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…