- 2 Mayıs 2023
- 293
- 55
-
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
Hayırlısı inşallahEvet silikleri göstermiyor pek gözle daha rahat gözüküyor
Nasıl yani idrar koyuluğu hamilelikte farklı mı oluyor benim kaç sabahtır idrar rengim cok farklı regle 5 gün kaldı test yaptım ama malesef negatif merak ettim idrar rengini nasıl oluyorTabi yani idrarın koyuluguda önemli
Yok rengi derken hanı koyu olursa sonuç daha net olur demek istedim sabah ilk idrar genelde koyu olur ya doğru sonuçtur açık renkteki idrarla pek anlaşılmayabilirNasıl yani idrar koyuluğu hamilelikte farklı mı oluyor benim kaç sabahtır idrar rengim cok farklı regle 5 gün kaldı test yaptım ama malesef negatif merak ettim idrar rengini nasıl oluyor
Yaa sonuç nedır sizin belli mi yazdınız mı göremedim deSelam kızlar yeniyim bende dün yumurtlamadan 11 gün sonra erken testte silik çizgi gördüm freely erken test ile. Kan verdim sabah inşallah bekleyen herkes güzel haberler alırçok heyecanlıyım 4 yumurtam vardı çatlayan.
Daha belli değil ogleden sonra çıkıyormuş canim yazarım inşallah guzel haber gelirYaa sonuç nedır sizin belli mi yazdınız mı göremedim de
E devletten gördüm şimdi yokmuş kızlarYaa sonuç nedır sizin belli mi yazdınız mı göremedim de
Aldınız mı sonucu ben hala acıklanmadı yaDaha belli değil ogleden sonra çıkıyormuş canim yazarım inşallah guzel haber gelir
Kac gün var adetinize kiE devletten gördüm şimdi yokmuş kızlarşok oldum o bulantılar falan nedendi acaba halada karnimda kasıklarımda ağrı var çok yumurtladim diye herhalde neyse teste de belirtilere de güvenmem artık. Allah vermedi bu ay nasip değilmiş insallah bekleyenler güzel haber verir
Tam tarihi bilmiyorum ki düzensiz 29 Ekim ilk gündü yumurtlama muhtemelen 14 Kasım 13ü sabah vardılar 15 sabah catlamislardi. Bakalım gelmezse haftaya doktora giderim heralde ağrı da var ama adet sancisina da benzemiyor bakalımKac gün var adetinize ki
Sizin sonuç nasıl bu arada? Aldınız mı?Kac gün var adetinize ki
Ya yok henüz acıklanmadı yani bi diyorum doktorun sekreteri sisteme geçmedide kan almadilarmi bilmiyorum ama tah yüklendi prolaktin ve hemogram acıklandı ama hcg yokSizin sonuç nasıl bu arada? Aldınız mı?
Özelde gittiyseniz telefonda da söyleyebilirler aslında sağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor sonuçlar geç olsun güç olmasın diyelimYa yok henüz acıklanmadı yani bi diyorum doktorun sekreteri sisteme geçmedide kan almadilarmi bilmiyorum ama tah yüklendi prolaktin ve hemogram acıklandı ama hcg yok
Yok araştırma hastanesiydi gittiğim anlamadım ki ya özel değildi gerek duymadımÖzelde gittiyseniz telefonda da söyleyebilirler aslında sağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor sonuçlar geç olsun güç olmasın diyelim
Ozaman aile hekimine bakarsın olmadı günün geçtiyse belli olur heralde ne kadar beklesen o kadar iyi sanırım bekle boşverYok araştırma hastanesiydi gittiğim anlamadım ki ya özel değildi gerek duymadım
Beta hcg 232 çıktı değerim bugun ovulasyına göre 14. Günüm yani adetim 1. Günü bakalım nasıl ilerliycekOzaman aile hekimine bakarsın olmadı günün geçtiyse belli olur heralde ne kadar beklesen o kadar iyi sanırım bekle boşver