Yumurtlamanın 11. Günü gebelik belli olurmu

Kasimpaticicegi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
274
53
Yine merhaba bu ay da denedik bugun yumurtlamanın üstünden 11 gün geçti tst yaptım ama idrar koyu değildi pek bilemiyorum ancak testi yapalı 3 4 saat oluyo ilk yarım saat içinde çizgi hafif belirdi ama markası dp sağlık acaba varmıdır çarsamba günü randevum var kan vermeyi düşünüyorum adet olmazsam ve az öncr belki kuruma cızgısıyse diye içini acip yıkadım ama ckmadı duruyo cızgı bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0779.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 35
Yani çizgi var ama ilk yarım saat diyorsunuz, ilk 10 dk içinde belirmediyse bence 2 gün sonra bir tekrar edin duruma göre kan verin derim. Bahsettiğiniz testi daha önce hiç kullanmadım

Belirtlerin nelerdi canım

Merhaba Yumurtlamadan kaç gün sonra regl tarihiniz acaba bu arada hayırlısı olsun var

Merhaba Yumurtlamadan kaç gün sonra regl tarihiniz acaba bu arada hayırlısı olsun var
Yumurtlamanın 12. Günündeyim yanlış bilmiyorsam tabi ama adetime ortalama 2 gün var 2 ay önce düşük yaptım bir adet gördüm bu ay denedim biraz şaştı açıkcası adetim vs bakalım çarsamba sıra aldım bakalım bi kan vercem

Benim belirtim kasıklarıma sanki şırıngayla ilaç verir gibi uyuşuyo batıyo sürekli arada
Benim de bugun kasıklarıma ara ara ağrılar girdim göğüs uclarim sızlıyor üç gün var regle korkuyorum yine olmadıysa diye yarın yumurtlamanın 12. Günü çıkarmı sence idrar testinde test yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…