-
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
Erken gebelik testi mi yaptin canim?Kızlar bugün çatlatmanin 12.gunu negatif gördüm@Gossip123
Evet canım erken gebelik testiydiErken gebelik testi mi yaptin canim?
Umudumu kesmelimiyim sence yoksa erken mi reglim Perşembe günü iki gün varErken gebelik testi mi yaptin canim?
Umudumu kesmelimiyim sence yoksa erken mi reglim Perşembe günü iki gün var
Haklısın biz erken öğrenen şanslılar dan değiliz insanın kendini herşeye alıştırması gerekiyor ama çok yoruluyor bu imtihan çok zor çok yoruldum..Vallahi canım herkes o kadar farklı tarihlerde öğrenmiş ki. Erken gebeliklerde regl öncesi gören oluyor biliyorsun. Ne çok umutlu ne çok umutsuz ol. Bende aynı durumdayım benim sadece normal kaset testti negatif olan mecbur regli gününü bekleyeceğiz ..
Bende öyle yalnız değilsin her yeni ay yeni süreç ilaç kullan bekle test yap. Yorgun olmamak mümkün mü.. Kullandığımız ilaçlarda hormon bir de onun yan etkileri. Güzel haberler aldığımız da kolay olmadı ama oldu diyeceğiz değerini daha iyi anlayacağız bazı şeylerin belkide hayırlısıHaklısın biz erken öğrenen şanslılar dan değiliz insanın kendini herşeye alıştırması gerekiyor ama çok yoruluyor bu imtihan çok zor çok yoruldum..
Rabbim bizede güldürür inşallah birgün çok zor çünküBende öyle yalnız değilsin her yeni ay yeni süreç ilaç kullan bekle test yap. Yorgun olmamak mümkün mü.. Kullandığımız ilaçlarda hormon bir de onun yan etkileri. Güzel haberler aldığımız da kolay olmadı ama oldu diyeceğiz değerini daha iyi anlayacağız bazı şeylerin belkide hayırlısı
Amin inşallah inşallahBen femara ile hep ilerliyorum ve femara sonrasi genelde 1 yumurta olusuyor o yüzden 4 yumurtaya sasirdimm. Hadi bakalim pcos ayni 29 bat ayni net olmamakla beraber insallah güzel sonuclar paylasiriz burda
Umudunuzu hiç kaybetmeyin, olmasa bile bir sonraki yumurtaları etkiler stres adrenalin hormonu salgilatiyor bunun olumsuz etkisi olur ve inanç önemli inanca göre beyin komutlar veriyor gibi insallah tez zamanda güzel haberler alırsınızHaklısın biz erken öğrenen şanslılar dan değiliz insanın kendini herşeye alıştırması gerekiyor ama çok yoruluyor bu imtihan çok zor çok yoruldum..
Aminn inşallah canım haklısın Allah razı olsunUmudunuzu hiç kaybetmeyin, olmasa bile bir sonraki yumurtaları etkiler stres adrenalin hormonu salgilatiyor bunun olumsuz etkisi olur ve inanç önemli inanca göre beyin komutlar veriyor gibi insallah tez zamanda güzel haberler alırsınız
Ay bende yarıb kan vericem hemen yazcam inşalalhHamileyim kuzum gecikmenin 3.günü 1742 çıktı
Yaptın mı canimTamam canim
Evet canım sabah iki tane yaptım birisi silik çıktı diğerinde birde çıkmadı moralim bozuldu ertesi sabah tekrarlayım diyorumYaptın mı canim
Kuzum banada dua edermisi hamilelerin duası kabul olurmus bugün çatlatma iğnesinin 12. Günüydü iki test yaptım birisi silik diğerinde bişey çıkmadı sence erkenmi pozitif olurmuHamileyim kuzum gecikmenin 3.günü 1742 çıktı
Tabi herşey olabilir silik öıkanın resmini atsana bakayımKuzum banada dua edermisi hamilelerin duası kabul olurmus bugün çatlatma iğnesinin 12. Günüydü iki test yaptım birisi silik diğerinde bişey çıkmadı sence erkenmi pozitif olurmu
Canım tam çıkmıyordu kamera pürüzsülestiriyoTabi herşey olabilir silik öıkanın resmini atsana bakayım
Tabi yani idrarın koyuluguda önemliEvet canım sabah iki tane yaptım birisi silik çıktı diğerinde birde çıkmadı moralim bozuldu ertesi sabah tekrarlayım diyorum
Yani ortalama 14 gün sonra adet oluyorum takvime göre bugun 1. Gün gözüküyor ama yumurtlamaya göre yarın 14. Gün yani adet günüm bugunde test yaptım yine aynı cizgi cikti yarin kan vercem inşallahMerhaba Yumurtlamadan kaç gün sonra regl tarihiniz acaba bu arada hayırlısı olsun var
Evet silikleri göstermiyor pek gözle daha rahat gözüküyorCanım tam çıkmıyordu kamera pürüzsülestiriyo
Yarın 13. Gün birdaha denicem şansımıTabi yani idrarın koyuluguda önemli