Ay bende kendımde sorun arıyordum olabılıyormus demekkı. 7 sıne kadın doguma randevu aldım bı gıdeyımde ne var ne yok baktırayım dedımBende de çift yumurta çatlamış işte canım
İnşallah rabbim daha fazla sınamaz bizleri ben bat ı bekliyorum 13 Ağustos.belki psikolojik ama yumurtlamam sağ taraftaydı sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor.göğüs uçlarım açıyor çok. Bakalım göreceğiz.Ay bende kendımde sorun arıyordum olabılıyormus demekkı. 7 sıne kadın doguma randevu aldım bı gıdeyımde ne var ne yok baktırayım dedım
Amin canımm hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah rabbim daha fazla sınamaz bizleri ben bat ı bekliyorum 13 Ağustos.belki psikolojik ama yumurtlamam sağ taraftaydı sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor.göğüs uçlarım açıyor çok. Bakalım göreceğiz.
Merhaba regl oldunuzmu acabaAmin canımm hayırlısı olsun hakkımızda
Hayır kuzum yarın sabah kadın dogum tandevum var bakalım ne cıkacak haber ederımmMerhaba regl oldunuzmu acaba
İnşallah en güzel haberi alırsınHayır kuzum yarın sabah kadın dogum tandevum var bakalım ne cıkacak haber ederımm
u arada bir belirti falan varmı merak ettim de.bnm de bir hafta kaldı bataHayır kuzum yarın sabah kadın dogum tandevum var bakalım ne cıkacak haber ederımm
Ikıncı yumurtlamadan sonra hıcbır belırtı klmadı sırt agrısı harıc kuzum. Alltan muayene oldum yumurtan cok dedı normal kadınlarınkınden ıkı kat fazlaymıs. Ondan cıft yumurtluyormusum. Kan verdım sonuc beklıyoruz bakalımB
u arada bir belirti falan varmı merak ettim de.bnm de bir hafta kaldı bata
Kuzum cıft yumurtlama olmus ılk yumurtlamada bır dollenme olmamıs 23 agustos cunku kanda cıkmadı ama 2 eyluldekı yumurtlamada dollenmıs olabılır daha rahme tutunma olmadıgı ıcın kanda cıkmaz yada goremeyız dedı. O yuzden hamılelık bellı degıl. Kanda d vitamını harıc c bır sorun yok d vıtamınım cok dusuk. Damla basladı ocean mummy folık asıte devam et dedı. Sukur ıcım rahatladı suanlık bır sorun gorunmuyor. Bakalım bekleyecegız bı 10 gun daha ozamana bellı olacak yumurtanın dolllenıp dolllenmedıgı.Hadi inşallahSonuç yaz
On gün sonra beraber mutlu oluruz inşallah bnmde az kaldı bata bakıcaz artıkKuzum cıft yumurtlama olmus ılk yumurtlamada bır dollenme olmamıs 23 agustos cunku kanda cıkmadı ama 2 eyluldekı yumurtlamada dollenmıs olabılır daha rahme tutunma olmadıgı ıcın kanda cıkmaz yada goremeyız dedı. O yuzden hamılelık bellı degıl. Kanda d vitamını harıc c bır sorun yok d vıtamınım cok dusuk. Damla basladı ocean mummy folık asıte devam et dedı. Sukur ıcım rahatladı suanlık bır sorun gorunmuyor. Bakalım bekleyecegız bı 10 gun daha ozamana bellı olacak yumurtanın dolllenıp dolllenmedıgı.
Ay ınsallah balım. 3 aylık evlıyım 3 ay daha dogal denıyorsunuz dedı. 3 ay sonra hala olmazsa ne yaparız nasıl yaparız konusucaz dedı. Bakalım ne olacak. Polıstık over demek ıstemıyorum dedı hususı sordum pcos kıst falan var mı dıyo yok dedı. Cok yumurtan var bu yuzden adetlerım gecıkıyor dedı. Bır bayanda orn 10 yumurta varsa sende 20 var dedı. Yumurtanın gelısım suresı 10 gunse senın 20 ondan dongun sasıyoe bırde cıft yumurtlma olunca ıyıce uZuyor desı gecen ay 50. Gunde adet gormustum. Bakalım ıcım rahatladı sukur çok buyuk bır sorun yok.On gün sonra beraber mutlu oluruz inşallah bnmde az kaldı bata bakıcaz artık
Sen yinede başka bir doktora daha görün kan tahlili yaptırdın mı değerlerine baktır.ben doktorum çok iyi olduğu halde bana da aynıları nı söyledi ama yinede başka bi doktora gittim.evet oda aynı şeyleri söyledi.bizim zaten problem eşim de varikosel ameliyatı olduk.biz bir buçuk sene üstüne sperm testi verdik.canım sana tavsiyem muhakkak sperm tahlili de verinAy ınsallah balım. 3 aylık evlıyım 3 ay daha dogal denıyorsunuz dedı. 3 ay sonra hala olmazsa ne yaparız nasıl yaparız konusucaz dedı. Bakalım ne olacak. Polıstık over demek ıstemıyorum dedı hususı sordum pcos kıst falan var mı dıyo yok dedı. Cok yumurtan var bu yuzden adetlerım gecıkıyor dedı. Bır bayanda orn 10 yumurta varsa sende 20 var dedı. Yumurtanın gelısım suresı 10 gunse senın 20 ondan dongun sasıyoe bırde cıft yumurtlma olunca ıyıce uZuyor desı gecen ay 50. Gunde adet gormustum. Bakalım ıcım rahatladı sukur çok buyuk bır sorun yok.
Kan tahlılı yaptırdık kuzum bakıldı herseyıme . D vıtamını harıc hıcbırınde sorun yok degerlerımın. Bakalım esım goreve gıtsın gelsın 10 gun sonra eger olumlu bısı olmazsa yaptırırız onada test kuzumSen yinede başka bir doktora daha görün kan tahlili yaptırdın mı değerlerine baktır.ben doktorum çok iyi olduğu halde bana da aynıları nı söyledi ama yinede başka bi doktora gittim.evet oda aynı şeyleri söyledi.bizim zaten problem eşim de varikosel ameliyatı olduk.biz bir buçuk sene üstüne sperm testi verdik.canım sana tavsiyem muhakkak sperm tahlili de verin
canım benimde kan değerlerim iyiydi ama amh yüksekti ultrasonda da baktı aynı doktorun sana dediğini dedi ve pcossun dediAy ınsallah balım. 3 aylık evlıyım 3 ay daha dogal denıyorsunuz dedı. 3 ay sonra hala olmazsa ne yaparız nasıl yaparız konusucaz dedı. Bakalım ne olacak. Polıstık over demek ıstemıyorum dedı hususı sordum pcos kıst falan var mı dıyo yok dedı. Cok yumurtan var bu yuzden adetlerım gecıkıyor dedı. Bır bayanda orn 10 yumurta varsa sende 20 var dedı. Yumurtanın gelısım suresı 10 gunse senın 20 ondan dongun sasıyoe bırde cıft yumurtlma olunca ıyıce uZuyor desı gecen ay 50. Gunde adet gormustum. Bakalım ıcım rahatladı sukur çok buyuk bır sorun yok.
Kuzum valla amh falan yazmıyor ama baktırayım bı tabı en yakın zamandacanım benimde kan değerlerim iyiydi ama amh yüksekti ultrasonda da baktı aynı doktorun sana dediğini dedi ve pcossun dediSen kanlarına birde amh baktr canım baktırdın mı bimiyorum ama yumurta fazlalıgı pcosa işaret olabilir. Yumurta rezervimiz fazla yani bende düzenli adet göremem gecikir gecikir..
tsh , ferritin (serum/plazma) hidroksin vitamin d , b12, tam kan hemograma bakılmıscanım benimde kan değerlerim iyiydi ama amh yüksekti ultrasonda da baktı aynı doktorun sana dediğini dedi ve pcossun dediSen kanlarına birde amh baktr canım baktırdın mı bimiyorum ama yumurta fazlalıgı pcosa işaret olabilir. Yumurta rezervimiz fazla yani bende düzenli adet göremem gecikir gecikir..
amh herhangi gün gidip baktırılabilir diyorlar ama adetin 3 günü genel hepsine baktırıp ultrasonlada yumurtalıklarına baktırırsan hoca hem kan değerleri hem ultrason sonucuna göre net bişey söyler canım. Çünkü hepsi birbiriyle bağlantılıtsh , ferritin (serum/plazma) hidroksin vitamin d , b12, tam kan hemograma bakılmıs