Benim kasık ağrım yumurtlama haftasında daha çok olmuştu beraberlikte.Arkadaslar merhaba. 23 agustos yumurtlama gunumdu burayada ovulasyon testlerımı atmıstım. O gunu degerlendırdık. Dun gece esımle bırlıkte oldugumuzda sıddetlı bı kasık agrısı basladı ılıskı bana resmen zulum oldu. Ve hala da sızım sızım devam edıyor. Yumurtlamanın ustunden daha 4 gun gectı. Hamılelık belırtısı falan olabılır mı ? Ikı kasıgımdada var hala.
Hamilelık varmıydı peki? Benim o gunden berı hergun artan bı agrım var bugun belım agrıyor aha dıyorum adet oldum akıntım bıle yok. Ama adete daha cok var. Yumurtlamadan en az 14 gun sonra adet gormem gerekır degıl mı? Ben ovulasyonu ılk defa yapıyorum. Yumurtlama gunumu bılmesem kesın adet olacagım derım ama daha yumurtlamanın ustunden 6 gun gectıBenim kasık ağrım yumurtlama haftasında daha çok olmuştu beraberlikte.
4 günlük herhangi bir gebelik belirtisi olmaz. Psikolojik olarak çok düşündüyseniz belirtileri farklı yorumlamış olabilirsiniz.Arkadaslar merhaba. 23 agustos yumurtlama gunumdu burayada ovulasyon testlerımı atmıstım. O gunu degerlendırdık. Dun gece esımle bırlıkte oldugumuzda sıddetlı bı kasık agrısı basladı ılıskı bana resmen zulum oldu. Ve hala da sızım sızım devam edıyor. Yumurtlamanın ustunden daha 4 gun gectı. Hamılelık belırtısı falan olabılır mı ? Ikı kasıgımdada var hala.
Aynı durum bende de var. Bu aydan bahs ediyorum, yumurtlama haftamda iliskide cok canım yandı, sağlı sollu kasık ağrısı oldu 5,6 gün geçti, bir kaç gün sonra bu sefer adet öncesi ağrıları başladı adetime 9, 10 gün varken daha.Hamilelık varmıydı peki? Benim o gunden berı hergun artan bı agrım var bugun belım agrıyor aha dıyorum adet oldum akıntım bıle yok. Ama adete daha cok var. Yumurtlamadan en az 14 gun sonra adet gormem gerekır degıl mı? Ben ovulasyonu ılk defa yapıyorum. Yumurtlama gunumu bılmesem kesın adet olacagım derım ama daha yumurtlamanın ustunden 6 gun gectı
4 günlük herhangi bir gebelik belirtisi olmaz. Psikolojik olarak çok düşündüyseniz belirtileri farklı yorumlamış olabilirsiniz.
Ağrılarını takip etmelisin eğer geçmiyorsa bir doktora görün belki farklı bir sorun olabilir.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Döllenmiş yumurta kanalda ilerlerken kasık agrısı olabılır olarak belırtıyorlar doktorlar ızledıgım vıdeolarda. Ki bugun 6 gun gecti yumurtlamanın ustunden . Ondan kafam karısık. Adet olacakmısım gıbı artık cunku agrım. Tesekkur ederım yorumunuz ıcın. Sızde hayırlısıyla alın evladınızı kucagınıza ınsallah4 günlük herhangi bir gebelik belirtisi olmaz. Psikolojik olarak çok düşündüyseniz belirtileri farklı yorumlamış olabilirsiniz.
Ağrılarını takip etmelisin eğer geçmiyorsa bir doktora görün belki farklı bir sorun olabilir.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Yaaa aynı şeylerı yaşıyoruz. Yumurtlama sonrası tam 14 gun sonra ıse batı 6 eylulde gorecegım. Ve benım bugun adet agrım var. Haberleşelım buradan olur mu umarım guzel haberler alırızAynı durum bende de var. Bu aydan bahs ediyorum, yumurtlama haftamda iliskide cok canım yandı, sağlı sollu kasık ağrısı oldu 5,6 gün geçti, bir kaç gün sonra bu sefer adet öncesi ağrıları başladı adetime 9, 10 gün varken daha.
Aynen aynı şeyleri yaşıyoruz.Yaaa aynı şeylerı yaşıyoruz. Yumurtlama sonrası tam 14 gun sonra ıse batı 6 eylulde gorecegım. Ve benım bugun adet agrım var. Haberleşelım buradan olur mu umarım guzel haberler alırız
Ağrı eşiğiniz gerçekten çok düşükse ağrı değil böyle hafif kramplar hissetmeniz olabilir. Bana göre en iyi süreç düşünmeden gecikmeyi beklemek :) Erken öğrenince ilerleme bekleme süreçleri daha zor ve yıpratıcı oluyor. Ben gecikmenin 5. Günü test yaptım ama şimdiki aklım olsa 15. Günde yapardım.Döllenmiş yumurta kanalda ilerlerken kasık agrısı olabılır olarak belırtıyorlar doktorlar ızledıgım vıdeolarda. Ki bugun 6 gun gecti yumurtlamanın ustunden . Ondan kafam karısık. Adet olacakmısım gıbı artık cunku agrım. Tesekkur ederım yorumunuz ıcın. Sızde hayırlısıyla alın evladınızı kucagınıza ınsallah
Aynen aynı şeyleri yaşıyoruz.
Seninde yujyrtlama haftanda sağlı sollu kasık ağrısı olmuş muydu?
4,5 gün yürümekte zorlandım ben.
Ve bat da aynı bizim ve sanki her an adet olucam kan gelecek gibi adet öncesi belirttiler var daha çok erken.
Ve kalcam bazen kemiklerim bile ağrıyor ama en çok adet belirtim varbenım
Benım hersey yumurtladıktan sonra başladı kuzum . Yumurtlama gunum oldugunu lıbıdomun yukseklıgınden anladım. Agrım olmadı. Test yaptım ovulasyon oylelıkle kesınlestı benım hersey 27 sınde basladı agrılarımAynen aynı şeyleri yaşıyoruz.
Seninde yujyrtlama haftanda sağlı sollu kasık ağrısı olmuş muydu?
4,5 gün yürümekte zorlandım ben.
Ve bat da aynı bizim ve sanki her an adet olucam kan gelecek gibi adet öncesi belirttiler var daha çok erken.
Ve kalcam bazen kemiklerim bile ağrıyor ama en çok adet belirtim var.
Amin canım isteyen bekleyen herkese inşaallahAğrı eşiğiniz gerçekten çok düşükse ağrı değil böyle hafif kramplar hissetmeniz olabilir. Bana göre en iyi süreç düşünmeden gecikmeyi beklemek :) Erken öğrenince ilerleme bekleme süreçleri daha zor ve yıpratıcı oluyor. Ben gecikmenin 5. Günü test yaptım ama şimdiki aklım olsa 15. Günde yapardım.
Rabbım tez vakitte sizlere de nasip etsin.
Bakalım ne olacak bu ay:)Be
Benım hersey yumurtladıktan sonra başladı kuzum . Yumurtlama gunum oldugunu lıbıdomun yukseklıgınden anladım. Agrım olmadı. Test yaptım ovulasyon oylelıkle kesınlestı benım hersey 27 sınde basladı agrılarım
Habeleselim hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahBakalım ne olacak bu ay:)
Inş, yazarsın burdan:)Habeleselim hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Yazarım sende yaz :)Inş, yazarsın burdan:)
Nin topiğin ben unutabilirim sen hatırlat:)Yazarım sende yaz :)
Canım bende bır saattır vajianmda agrı ve batma var. Kasıklarım yumurtlamadan berı hıc gecmedı zaten . Sende var kı agrı vajınada ?Yazarım sende yaz :)
Amin canım ınsallah ben tekrar yumurtluyomusum o kasık agrım ondanmısKızlar merhaba hemen hemen yumurtlamamız aynı tarih 27 ağst yumurtlama gördüm ovülasyonda bi sonrası gün acayip sağ kasık ağrısı üç gün sonra takibim vardı doktora gittim sağ tarafta iki tane yumurtamın çatladığını ikisininde döllenmekte müsait olduğunu söyledi.göğüs uçlrımda inanılmaz gerilme hafif acı ve adet olacakmışım gibi ara ara ağrılar giriyor .eşimde sperm problemi var 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu.rabbim hepimizin yüzüne gülsün
Bende de çift yumurta çatlamış işte canımAmin canım ınsallah ben tekrar yumurtluyomusum o kasık agrım ondanmıs