Erken gebelik testim Days Doctor

ancoraimparo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
3
0
1
33
Selam kızlar. Gebelik istediğimiz için yumurtlamamı takip ederek 8. Gün test yaptım ve çok silik çıktı.
Testte de hata olabilir elbette kana iki gün sonra gitmeyi düşünüyorum.Merak ettiğim sizce pozitif mi test, çünkü beklenen adete de tam 8 gün var.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 60
Çizgiyi görüyorum ama idrarda çıkması için henüz erken. Kanda bile 10. 11. Günde çıkıyor olsa bile. Yine de umudunuzu kırmak istemem. İki gün sonra tekrarlayın derim o zamanda çıkarsa kan verin bence.

Ben de arada kaldım ama aldığım testte 7. Günden itibaren deneyebilirsiniz yazıyordu . Bilemedim. kan için de acele etmeyeyim diyorum teşekkür ederim.

Ben de arada kaldım ama aldığım testte 7. Günden itibaren deneyebilirsiniz yazıyordu . Bilemedim. kan için de acele etmeyeyim diyorum teşekkür ederim.
ben de ovulasyonun 8. günü doktora gitmiştim kan testi yaparken gebeliğe de bakmıştı negatif çıktı 12. günü silik çizgiyle testte çıktı sonra kanda 61 çıktı bence erken pozitifi görmek için en az 4 gün daha beklemenizi öneririm

Psikolojik mi bilmiyorum ama vücudumda da sancılar ve ağırlık hissediyorum dr gitsem adet gecikmesine yakın test yapalım demişti aile hekimim. Sabredip beklemek istiyorum fikrinizi merak ettim:) teşekkürler

Selam kızlar. Gebelik istediğimiz için yumurtlamamı takip ederek 8. Gün test yaptım ve çok silik çıktı.
Testte de hata olabilir elbette kana iki gün sonra gitmeyi düşünüyorum.Merak ettiğim sizce pozitif mi test, çünkü beklenen adete de tam 8 gün var.
Bu marka maalesef sürekli yalancı pozitif çıkarıyor ama hamileyseniz de çıkarır yani o ayrı bir mevzu emin olmak başka bir marka ile yapın awox, prodoctor falan daha güvenilir. Bir de bence biraz bekleyin öyle yapın adet gününüze biraz yaklaşın şu an biraz erken

Back
X