- 29 Ekim 2019
- 193
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9. Gün test yapmış mıydınız peki silik Te olsa çizgi falan çıkmış mıydıBenim ilişki yumurtlama gününde oldu ve 10. günde çıktı hem de kaset testle erken gebelik testleri boştan yere para tuzağı bana göre
9. gün negatifti 10. gün pozitifi gördüm9. Gün test yapmış mıydınız peki silik Te olsa çizgi falan çıkmış mıydı
9. gün negatif 10. gün pozitifti ve benim adetime 6 gün vardı9. Gün test yapmış mıydınız peki silik Te olsa çizgi falan çıkmış mıydı
Aa bunların ikisi de 10. Gün ki testleriniz miBenim adetime 3 gün kaçdı
9. gün negatifti 10. gün pozitifi gördüm
Yumurtlama adet arası 14 gün olması gerekiyor aslındaYumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkıyor diyolar benim de bugün 10. Gün dün test yaptım negatif ama erken gebelik testi falan değil normal testti bu yüzden 12. Günü bekleyeyim dedim (adetime 5 gün var gösteriyor uygulama)
9. Gün negatif yarın tekrar deneyeceğim inşallah10. Günde varsa çıkıyor canım
Benimde 5 gösteriyor bugün negatifti bakalım hayırlısıYumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkıyor diyolar benim de bugün 10. Gün dün test yaptım negatif ama erken gebelik testi falan değil normal testti bu yüzden 12. Günü bekleyeyim dedim (adetime 5 gün var gösteriyor uygulama)
Benım yumurtlama 10. Gün çatlama 9. Gün ama ben görmedim daha bişi :/Kızlar merhaba,
Yumurtlama gününden kaç gün sonra idrar testinde pozitif çıkar? Yani bu erken gebelik testlerinden bahsediyorum. Yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti üzerinden regliye 5 gün var. Siz en erken yumurtlamadan sonra kaçıncı gün pozitif sonuç aldınız?
Pozitif gözüküyor maşallah inşallah kanda da çıkarYok hayır 14 aylık bir kızım var o zamandan bahsetmiştim bu testlerim bugünün 3 gün var adetime silik olduğu için emin olamadım belki yanlıştır testler dedim. Yarın kan vereceğim inşallah
Allahtan ümit kesilmez diyelim bende yarın yine yapacağımBenım yumurtlama 10. Gün çatlama 9. Gün ama ben görmedim daha bişi :/
Bende normal yaptım bugün negatif çıktı yumurtlama 10. Çatlama 9. Gundeyım ….. genelde herkes 11. Gün görmüş ama bilmiyorum :) en erken 9. Gün pozitif olanda gördüm ama çok değil genelde 11.-12. Gün adetime de 3 gün varYumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkıyor diyolar benim de bugün 10. Gün dün test yaptım negatif ama erken gebelik testi falan değil normal testti bu yüzden 12. Günü bekleyeyim dedim (adetime 5 gün var gösteriyor uygulama)
Benimde aynı şekilde tarihler pik 13 ünde oldu yumurtlamadan 14 ünde olsa 9. GünBende normal yaptım bugün negatif çıktı yumurtlama 10. Çatlama 9. Gundeyım ….. genelde herkes 11. Gün görmüş ama bilmiyorum :) en erken 9. Gün pozitif olanda gördüm ama çok değil genelde 11.-12. Gün adetime de 3 gün var
Ama benim adet tarihime 5 gün var gözüküyor 27 gün döngümBenimde aynı şekilde tarihler pik 13 ünde oldu yumurtlamadan 14 ünde olsa 9. Gün
İnşallah hayırlısı olurPozitif gözüküyor maşallah inşallah kanda da çıkar
Yumurtlamaua göre regl oluyoruz yanı 14. GündeAma benim adet tarihime 5 gün var gözüküyor 27 gün döngüm