- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
Bende öyle sandım ama değilmiş dene bakalımYarın sabah yapsam mı acaba olmazsam bilemedim ki ya umarım vardır ama göğüs ağrısı ve kaşık ağrısı aynı regl dönemi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle sandım ama değilmiş dene bakalımYarın sabah yapsam mı acaba olmazsam bilemedim ki ya umarım vardır ama göğüs ağrısı ve kaşık ağrısı aynı regl dönemi gibi
Bende öyle sandım ama değilmiş dene bakalım
Selam canım. Ben öğrenmedim ama bir arkadaşım bata 2 gün kala merakından ovulasyon testi yapıp pik çıktığını görünce koştur koştur kan vermişti ve hamile olduğunu öğrenmişti.Aranızda ovülasyon testi ile gebelik öğrenen var mı ? Ben şimdi bi tane ovülasyon yaptım pik çıktııı . Sonda ki şimd yaptığım
Hakkinda hayırlısı bu arada ovulasyon testi ile gebelik öğrenen çok kişi var inşallah bebeğin seninledirSabah ilk iş deneyeceğim olmazsam bana çok büyük umut oldun
Selam canım. Ben öğrenmedim ama bir arkadaşım bata 2 gün kala merakından ovulasyon testi yapıp pik çıktığını görünce koştur koştur kan vermişti ve hamile olduğunu öğrenmişti.
Hakkinda hayırlısı bu arada ovulasyon testi ile gebelik öğrenen çok kişi var inşallah bebeğin seninledir
Ya yukselir tabi daha gecikmen olmadan yaptin brnimde gecen hafta 116ydi suan kac hic bilmiyorum yarin bende bi daha kan vericemEvet sonrasında hemen dayanamayıp hcg yaptım ve çıktı çift çizgi sonra da kan vermeye gittim 71.43 çıktı sanırım biraz düşük bir değer ama yükselir diye dua ediyorum
Aynısını ben sat'tan 3 -5 gün sonra yaşadım.tuhaf bi kasık agrısı batmalar.acayip uyku hali,duygusal gelgitler,idrar kaçırmışım gibi hissettiren bi akıntı.acaba noluyo ya derken son reglimin normalden az ve kısa sürmesi de aklıma gelince acaba hamile miyim şüphesine düştüm.bat 21 eylül bu kasık agrıları falan daha bir kaç gün önce geçti.röntgen çektirmemem gerektiği için de üç kez gebelik testi yaptm tabi bata epey vardı negatif gördüm hep.beklemedeyim ben de siz regl oldunuz mu bat geçmiş merak ettim test yaptınız mıKızlar konu açmaktan yoruldum ama napııııım şimdi sorum şu , 1 Eylül yumurtlama günümdü o günü öncesini ve sonrasını değerlendirdim ama benim 1 eylülden beri sol kasığımda batma ağrıma gibi bir şey var ve kendini hissettiriyor baya. 5 günde gebelik belirtisi çıkmayacağını biliyorum ama sizce neden olabilir göğüs ağrım ve akıntım da var ama yumurtlama geçti ovülasyon testiyle de kontrol ediyorum. Göğüs ağrım dün başladı akıntım da aynı şekilde. Kaşık ağrısı 1 eylülden beri var bat 17 Eylül. Umutlansam mı acaba forumda bu ağrı ile gebelik öğrenenleri gördüm bir de ben sormak istedim. Siz yaşadınız mı böyle bi ağrı hamile kaldığınız da ? Üşütmüşte olabilirim diyorum ayaklarımı falan ama akıntı ve göğüs ağrısı ne mana
Evet sonrasında hemen dayanamayıp hcg yaptım ve çıktı çift çizgi sonra da kan vermeye gittim 71.43 çıktı sanırım biraz düşük bir değer ama yükselir diye dua ediyorum
Aynısını ben sat'tan 3 -5 gün sonra yaşadım.tuhaf bi kasık agrısı batmalar.acayip uyku hali,duygusal gelgitler,idrar kaçırmışım gibi hissettiren bi akıntı.acaba noluyo ya derken son reglimin normalden az ve kısa sürmesi de aklıma gelince acaba hamile miyim şüphesine düştüm.bat 21 eylül bu kasık agrıları falan daha bir kaç gün önce geçti.röntgen çektirmemem gerektiği için de üç kez gebelik testi yaptm tabi bata epey vardı negatif gördüm hep.beklemedeyim ben de siz regl oldunuz mu bat geçmiş merak ettim test yaptınız mı
Aynısını ben sat'tan 3 -5 gün sonra yaşadım.tuhaf bi kasık agrısı batmalar.acayip uyku hali,duygusal gelgitler,idrar kaçırmışım gibi hissettiren bi akıntı.acaba noluyo ya derken son reglimin normalden az ve kısa sürmesi de aklıma gelince acaba hamile miyim şüphesine düştüm.bat 21 eylül bu kasık agrıları falan daha bir kaç gün önce geçti.röntgen çektirmemem gerektiği için de üç kez gebelik testi yaptm tabi bata epey vardı negatif gördüm hep.beklemedeyim ben de siz regl oldunuz mu bat geçmiş merak ettim test yaptınız mı
Umarım sağlıkla yükseliiiiirYa yukselir tabi daha gecikmen olmadan yaptin brnimde gecen hafta 116ydi suan kac hic bilmiyorum yarin bende bi daha kan vericem
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYaptım canım pozitif çok şükür
İnşallah canımUmarım sağlıkla yükseliiiiir
Gözün aydın canm cok sevindimYaptım canım pozitif çok şükür
Akintiniz var miydi ? Ayni belirtiler bende var mide yanmasi bel agrisi kasik agrisi.ama göğüs hassasiyeti ve akinti yokEvett valla 2gun gecikmem oldu test yaptim pozitif çıktı belirtilerim bel ağrısı sık sık idrara cikma göğüs hassasiyeti kasik ağrısı ve mide yanmasi seklindeydi canim
Evet akıntı çokluğu da olduAkintiniz var miydi ? Ayni belirtiler bende var mide yanmasi bel agrisi kasik agrisi.ama göğüs hassasiyeti ve akinti yok
Ayyyy inşallah Bu ay çok heveslendim hem ovülasyon testi hemde prefert jel kullandım umarım ikimizinde vardır. Bir de benim normalde göğüs ağrım pms dönemi başlar yani genelde 5 gün kala falan ama şu an çok hafifte olsa göğsümde ağrı var ve beyaz akıntı henüz adete 11 gün var umarım güzel şeylerin belirtisidir bunlar
Merhaba prefert jel gercekten ise yariyormu yoksa denk mi gelmistirAyyyy inşallah Bu ay çok heveslendim hem ovülasyon testi hemde prefert jel kullandım umarım ikimizinde vardır. Bir de benim normalde göğüs ağrım pms dönemi başlar yani genelde 5 gün kala falan ama şu an çok hafifte olsa göğsümde ağrı var ve beyaz akıntı henüz adete 11 gün var umarım güzel şeylerin belirtisidir bunlar