- 13 Ocak 2020
- 44.646
- 168.429
- 33
Hayırlısıyla gelmesin inşallah.17si diye düşünüyorum ama yumurta olayi kafami karıştırdı iste reglimde düzensiz malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla gelmesin inşallah.17si diye düşünüyorum ama yumurta olayi kafami karıştırdı iste reglimde düzensiz malesef
Nasip se olmuştur ❤ simdi ben 6sindan mi sayip test yapsam acabaHayırlısıyla gelmesin inşallah.
Hani yumurta var degerlendir dedigi için demekki once dollenme olmamıştır diye düşünüyorum ondan kafam karışıyor hangi gunden saysam diyeHayırlısıyla gelmesin inşallah.
Gittiğin günü sayma. Sonrasından say.Nasip se olmuştur ❤ simdi ben 6sindan mi sayip test yapsam acaba
7 sinden mi sayayim o zaman canimGittiğin günü sayma. Sonrasından say.
Garanti olsun bence evet7 sinden mi sayayim o zaman canim
Allah razı olsun gercekten kafam allak bullak olmustuGaranti olsun bence evet
Hepimizden.Allah razı olsun gercekten kafam allak bullak olmustu
Rabbim tümisteyenlere aratmadan sağlıkla hayirlisiyla salih saliha evlat nasip etsin insaAllah tez zamanda ve seninde insaAllah mucizen tutunmustur sağlıkla ❤Garanti olsun bence evet
Masallah ne güzel Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağıniza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah ❤bizlerede dua edin bizde tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla kavusalim mucizelerimize❤12. Gün yaptım sabah ilk idrarda çıktı
Amin inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsinMasallah ne güzel Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağıniza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah ❤bizlerede dua edin bizde tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla kavusalim mucizelerimize❤
Aminnn Allah razı olsun ❤Amin inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin ❤
Canım ilk gebeliğimde adetimn 10.gün yumurtlama oldu, adetimin 24.gün ben idrar testinde silik çzgi gördüm, 25.gün kan testim pozitifti,Selam canlar 3mart pik gördüm bu ay. Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız???? Bugün maalesef yaptım ve negatif pik mi birinci gün sayıyorsunuz çatladığı günü mü? Lütfen hala şansımın olduğunu söyleyin
( 3martı sayarsam bugün 12.gün oluyor )
Bunu nerden hesapladın canım? Hangi site acaba?Bak bu benim ne zaman test yapmam gerektiğini gösteren bir foto..
O siteden hesaplamıstım... Yeşil pikli olan günler test yaparsam büyük oranda doğru sonuc verecek...
Kırmızı olan günler test yaptıgım da negatif çıkma ihtimali var demek istiyor... Bat 5mart idi.
Siteyi paylastım sayfada canım güzel bilgilendirici bir sayfa...Bunu nerden hesapladın canım? Hangi site acaba?
Hayır iğne flan olmadım ovulasyon testi kullandım sadeceİğne filan oldunuz mu?
Umarım benim de 4-5 mart yumurtlama ve test yaptım sabah negatifBenim de çatlama 4-5 Mart gibi oldu canım ben de yaptım ve negatif umarım erken yapmışızdır ayrıca piki sayma çatladığı günden sonra say yani senin de benim gibi 10. 11. Gün falan
10 güne belli olabiliyor mu yani kan verdiniz mi?Hayır iğne flan olmadım ovulasyon testi kullandım sadece