Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyeti yaşanması ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döllenme olursa süt bezleri harekete gecince ilk göğüste belli oluyormus hatta uclarinda acı olurmuş..asilama olduysa yarin bile yapsan testte hafif gösterir. Bence iki gun sonra test yap merakin gider ins gebesindir burdan bildirirsen tecrube ediniriz taze hamişten:)

İnşallah Allah nasip eder de paylaşırım tabiki canim benim, sağolasın duan için

Göğüs agrin azaldi mi hala var mi? Eger gebelik yoksa asilamada kullanilan ilac veya igne etki yaptı o zaman bedenine... hayirlisi canim Allah Kerim...
Sanirim ilk defa catlatma ignesi bu etkiyi yaptı ki igne etkisi gecince agrimda bitti. Adeti bekliyorum bakalım, Allah razı olsun canım

Merhabalar hayırlı olsun size de İnşAllah isteyen herkese nasip olur... Ben de 15 nisanda adet olmam gerekiyorken 12 nisanda çok az bir kan ve ardından kavregingi akıntım oldu kesildi bir iki gün hafif kahverengi akıntım oldu, 16 nisanda kan testi yaptım ve 33 küsür çıktı 19 nisanda tekrar verdim 96 çıktı sonra 21 nisanda verdim 131 çıktı ve Dr beklenen 2 katı artış olmamış dedi ama korkmayın dedi ve bugünde acile gidip kan verecem merak ediyorum ve korkuyorum İnşAllah güzel haber alırım

Merhabalar hayırlı olsun size de İnşAllah isteyen herkese nasip olur... Ben de 15 nisanda adet olmam gerekiyorken 12 nisanda çok az bir kan ve ardından kavregingi akıntım oldu kesildi bir iki gün hafif kahverengi akıntım oldu, 16 nisanda kan testi yaptım ve 33 küsür çıktı 19 nisanda tekrar verdim 96 çıktı sonra 21 nisanda verdim 131 çıktı ve Dr beklenen 2 katı artış olmamış dedi ama korkmayın dedi ve bugünde acile gidip kan verecem merak ediyorum ve korkuyorum İnşAllah güzel haber alırım

Merhaba yeni görüyorum yazınızı umarım sağlıklı bir gebeliktir benimde böyle az artış olan bi gebeliğim kimyasal gebelik olmuştu, öyle bile olsa hamile kalabiliyorsunuz ne güzel

Merh
Merhaba yeni görüyorum yazınızı umarım sağlıklı bir gebeliktir benimde böyle az artış olan bi gebeliğim kimyasal gebelik olmuştu, öyle bile olsa hamile kalabiliyorsunuz ne güzel
Merhabalar malesef kimyasal gebelik betam 18 düşmüş ve ocean methyl balance önerdi hayırlısı olsun İnşallah

Kahverengi akıntınız yumurtlamadan ne kadar sonra oldu

Benim de geçen ay yumurtlama ile başladı adet olana kadar çektim. Bel ağrısı, yorgunluk da vardı.
Gebelik olmadı maalesef. Ama dilerim sizin olue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…