Kızlaaaarrr!
Dün doktora gittim veee hamile olduğumu öğrendim :)) doktor önce karından ultrasonla baktı. Gebelik yok dedi. Sonra ben geçen hafta kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Doktor dedi ki tekrar kan alalım senden sonuç negatif olursa yine sana adet söktürücü vericem dedi. Bende tamam dedim gittim kan verdim. 3 buçuk gibi sonucu aldım. Veeee kanda beta hcg değerim 216,7 çıktıdoktor daha çok yeni gebelik dedi. Enfazla olsa olsa 2 haftadır dedi. Haftaya tekrar kontrole gidicem işte :))
İnşallah güzelim inşallah bunu tüm kalbimle istiyorumBenim bugün ovitrelle nin 14. Günü dua edin kızlar inşallah vardır bebeğim çok yoruldum beklemekten
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha güzeli bekleyenlerin olsun inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ya senin bebek varmıydı unuttum ben kafam karıştıran azıcıkHahahaha ay deli kız al kız yap. Fotolarini cek hatira kalsin.ben öyle yapmıştım ama...
Belirtin var mı canımİnşallah güzelim inşallah bunu tüm kalbimle istiyorum
Ben bebeğimi kaybetim maalesef. 16 haziranda düşürdüm bebeğimin kalbi 11 haftalikken durmuşYa senin bebek varmıydı unuttum ben kafam karıştıran azıcık
Belirti olarak göğüslerim şiş ve aşırı hassas. Kasıklarıma batmalar oluyor. Uzun süre ayakta durduğum zaman kasıklarım acıyor direk baskı yapıyor gibi sanki. Aşırı duygusal ve gerginim. Vucut ısım normalden yüksek bunu hissedebiliyorum. Sık idrara çıkıyorum. Arada canım bişeyler istşyor yemek falan. Şuanlık mide bulantısı baş dönmesi vesaire yaşamıyorumBelirtin var mı canım
Hadi yaa başın sağolsun canım benim. Şimdi hatırladım. Belli bi sebep varmıymış neden durmuş kalbiBen bebeğimi kaybetim maalesef. 16 haziranda düşürdüm bebeğimin kalbi 11 haftalikken durmuş
Çok teşekkür ederim canım.valla bakılmadı sebebine böyle şeyler çok normalmiş üstünde durmadılar.hatta dusukten sonra hemen denememi söylediler.Hadi yaa başın sağolsun canım benim. Şimdi hatırladım. Belli bi sebep varmıymış neden durmuş kalbi
Anladım canım. Rabbim en güzel şekilde bu mutluluğu yaşatır inşallah sana ve tüm isteyenlereÇok teşekkür ederim canım.valla bakılmadı sebebine böyle şeyler çok normalmiş üstünde durmadılar.hatta dusukten sonra hemen denememi söylediler.
GEnelde aynı belirtileri yaşıyoruz benim ek olarak bulantım da oluyor dün ateşimi ölçtüm öğle saatinde öylesine 37,3 çıktı inşallah benimde vardır iğnenin bugün 16. GünüBelirti olarak göğüslerim şiş ve aşırı hassas. Kasıklarıma batmalar oluyor. Uzun süre ayakta durduğum zaman kasıklarım acıyor direk baskı yapıyor gibi sanki. Aşırı duygusal ve gerginim. Vucut ısım normalden yüksek bunu hissedebiliyorum. Sık idrara çıkıyorum. Arada canım bişeyler istşyor yemek falan. Şuanlık mide bulantısı baş dönmesi vesaire yaşamıyorum
Ben bu iğne şeylerini tam bilmiyorum. o yüzden bi yorum yapamıyorum canım sana. Nasıl oluyor neye göre oluyor bi fikrim yokGEnelde aynı belirtileri yaşıyoruz benim ek olarak bulantım da oluyor dün ateşimi ölçtüm öğle saatinde öylesine 37,3 çıktı inşallah benimde vardır iğnenin bugün 16. Günü
benimde hep kafamı karıştırıyor o yüzden hep şaşırıyorumBen bu iğne şeylerini tam bilmiyorum. o yüzden bi yorum yapamıyorum canım sana. Nasıl oluyor neye göre oluyor bi fikrim yok
Hayırlısı olsun canım beklemekten başka çare yok. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İnşallah. Bende daha başındayım yolun. Kalp atışları duyulana kadar hiç bişey kesin değil. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahbenimde hep kafamı karıştırıyor o yüzden hep şaşırıyorum
Amin canımHayırlısı olsun canım beklemekten başka çare yok. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İnşallah. Bende daha başındayım yolun. Kalp atışları duyulana kadar hiç bişey kesin değil. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Canım nasıl gidiyor annelik :)Hayırlısı olsun canım beklemekten başka çare yok. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İnşallah. Bende daha başındayım yolun. Kalp atışları duyulana kadar hiç bişey kesin değil. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Valla şuanlık bi değişiklik yok canım. En belirgin şey göğüslerim 12 gündür falan şiş ve acıyor hiç geçmedi yani. Daha çok erken olduğu için henüz çok bişey hissetmiyorum. Mide bulantısı falan yok. Arada aşerme oluyor. Kasıklarımda batmalar kramplar oluyor. Bide tabi çok duygusalım ve gerginim maalesefCanım nasıl gidiyor annelik :)
Doktora gittin mi :)Valla şuanlık bi değişiklik yok canım. En belirgin şey göğüslerim 12 gündür falan şiş ve acıyor hiç geçmedi yani. Daha çok erken olduğu için henüz çok bişey hissetmiyorum. Mide bulantısı falan yok. Arada aşerme oluyor. Kasıklarımda batmalar kramplar oluyor. Bide tabi çok duygusalım ve gerginim maalesef
He bi de sürekli çişe gidiyorumponçiğim çok rahatsız etmiyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?