• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Arkadaşlar merhaba kimse bana cevap vermiyor tecrübesi olanlar yardım edebilir mi ? Adetime 8 gün var 2 gündür genellikle gece yattığımda hissettiğim kramplar var sanki karnımın altı boydan boya kasılıyor geriliyor gibi sağdan soldan tutmuşlar germişler gibi biraz tuhaf oldu ama :))) belirti takip etmekten kafayı yedim. Yerleşme ağrısı diye bişey varmış bilen Yaşayan var mı acaba ?

Arkadaşlar merhaba kimse bana cevap vermiyor tecrübesi olanlar yardım edebilir mi ? Adetime 8 gün var 2 gündür genellikle gece yattığımda hissettiğim kramplar var sanki karnımın altı boydan boya kasılıyor geriliyor gibi sağdan soldan tutmuşlar germişler gibi biraz tuhaf oldu ama :))) belirti takip etmekten kafayı yedim. Yerleşme ağrısı diye bişey varmış bilen Yaşayan var mı acaba ?
Canım bende acemiyim yani bi tecrubem yok. Bilgisi olanlar yardımcı olurlar görünce merak etme

Kızlar işten geldim o kadar çok yorgunum ki uyumak istiyorum ama yemek yemem ve yemek yapmam gerek. İş yerinde yorucu bişey de yapmıyorum. Akşama kadar oturuyorum. Bilgisayar başındayım. Ama şuan ölüyorum yorgunluktan. Kasıklarım ve göğüslerim de biraz ağrıyor. Eve gelirken de ara ara çok kısa baş dönmesi yaşadım . İnşallah bebektendir yaaa ♥️

Kızlar işten geldim o kadar çok yorgunum ki uyumak istiyorum ama yemek yemem ve yemek yapmam gerek. İş yerinde yorucu bişey de yapmıyorum. Akşama kadar oturuyorum. Bilgisayar başındayım. Ama şuan ölüyorum yorgunluktan. Kasıklarım ve göğüslerim de biraz ağrıyor. Eve gelirken de ara ara çok kısa baş dönmesi yaşadım . İnşallah bebektendir yaaa ♥️
Ay Merve git eşinden gizli kan testi ver gözünü seveyim.en çok seni merak ediyorum.hayirli bir bekleyiş umarim

Ay Merve git eşinden gizli kan testi ver gözünü seveyim.en çok seni merak ediyorum.hayirli bir bekleyiş umarim
Hahahahajahahaahahahah kız allah seni bildiği gibi yapsın güldürdün beni yaaa :KK48:
Şaka bi yana herkes aynı şeyi söylüyor o yüzden güldüm yanlış anlama :))
Bende merak içindeyim bu kadar belirtiye ve rüyalar bilmem neler bu işaretlere rağmen hamile çıkmazsam bu ay valla onumuzdeki ay bekar kız gibi beklicem adetimi bebeği aklıma bile getirmicem artık yaaa:KK70:

Kızlar erken hamilelikte Göğüslerinde sanki 3 kilo demir taşıyor gibi hissettiniz mi hiç ?
Benim şuan öyle. Dokununca falan çok şiş değil cok fazla acımıyor ama sanki içinde 3 kilo demir var gibi ağır hissediyorum sizce bu nedir yaşayan varmı hiç ?

Ben olurmuş diye duydum hamile kaldığını göğüslerinden anlayan da varmış adetine kaç gün vardı başından itibaren okumadım ben

Kızlar ben heralde adet olcam ya ağrılarım iyice daha önceki adet öncesi belirtiler gibi olmaya başladı sabah test yapcam ama hiçççç umudum yok

Erken gebelik belirtisi şu yerleşme ağrısını yaşayan yok muuuuuuuu?????????

Canim ben adetime 5 gun kaldiginden beri ara ara vajina girisinde batmalar oluyor ama kasik falan degik anlayabiliyorum. sabah test yaptim negatifti ama hala bel ve bu batma gecmis degil bilemiyorum bende boyle tecrubelenicem :))

Canim ben adetime 5 gun kaldiginden beri ara ara vajina girisinde batmalar oluyor ama kasik falan degik anlayabiliyorum. sabah test yaptim negatifti ama hala bel ve bu batma gecmis degil bilemiyorum bende boyle tecrubelenicem :))
Peki akıntın nasıl vajina girişi başka bişey enfeksiyon olmasın

Peki akıntın nasıl vajina girişi başka bişey enfeksiyon olmasın
Enfeksiyonu arastirdim idrar sirasinda batma ve ozellikle yanma olursa olurmus. Bende idrar sirasinda olmuyor normal gun icerisinde. Bu batmayi gebelikte rahim buyumesi diye yazmislar internett. Hic dogum yapmamislarda erken olabilirmis ilk defa acilacagi icin vs vs. Bu yuzden de biraz umutlanmistim ama bitmis degil henuz :))

Ahahaahah bekar kız
Hahahahajahahaahahahah kız allah seni bildiği gibi yapsın güldürdün beni yaaa :KK48:
Şaka bi yana herkes aynı şeyi söylüyor o yüzden güldüm yanlış anlama :))
Bende merak içindeyim bu kadar belirtiye ve rüyalar bilmem neler bu işaretlere rağmen hamile çıkmazsam bu ay valla onumuzdeki ay bekar kız gibi beklicem adetimi bebeği aklıma bile getirmicem artık yaaa:KK70:
Ahahah bekar kız
Valla şuan değerim kaç bilmiyorum ama ara ara batma yaşıyorum rahimde ,belim ağrıyor,akintim yok,halsizlik,uyku durumu var.ama hem çalışıyorum hem çocuk olduğu için uyuyamıyorum.ilk gebeliğin de ne çok uyuyordum yaaa ,artık eşime valla git evden istediğin gibi takıl diyordun.sıkıyordu adam sürekli uyuyan biri:)

Ahahaahah bekar kız

Ahahah bekar kız

Valla şuan değerim kaç bilmiyorum ama ara ara batma yaşıyorum rahimde ,belim ağrıyor,akintim yok,halsizlik,uyku durumu var.ama hem çalışıyorum hem çocuk olduğu için uyuyamıyorum.ilk gebeliğin de ne çok uyuyordum yaaa ,artık eşime valla git evden istediğin gibi takıl diyordun.sıkıyordu adam sürekli uyuyan biri:)
Göğüslerinde ağırlık hissettin mi hiç canım? Böyle şiş değil göğüslerim çokta acımıyor ama sanki var olan göğüs o kadar ağır ki aşağı çekiliyor gibi oldu mu hiç?

Back