• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Şimdi anlayabildim durumu biraz. Ah kadınlar ah ne yazık bizlere ya. İnşallah duaların kabul olur canım benim. Eşin de inşallah evliliğe alışır bir an evvel.
Beni anlamana çok sevindim gerçekten :) çünkü genelde herkes ayıp görüyor benşm durumumu eşinin rızasını almıyorsun diye.
Halbuki eşimde istşyor ama cesaret edemiyor. Ben sadece ona yardımcı olmaya çalışıyorum.

Beni anlamana çok sevindim gerçekten :) çünkü genelde herkes ayıp görüyor benşm durumumu eşinin rızasını almıyorsun diye.
Halbuki eşimde istşyor ama cesaret edemiyor. Ben sadece ona yardımcı olmaya çalışıyorum.
Canım senin durumun ayıp değil ki anne olmayı istemek en doğal hakkın inşaallah hayırlı zamanda bebişin olur

Bencede yap kuzum belirsizlik daha kötü bir şey çünkü bende yerleşme kanaması görüyorum bugün:KK43:
Bende yerleşme kanaması falanda olmadı hiç. O zaten herkeste olmuyormuş. Sağ kasığım sürekli batıyor yada içten yanma oluyor. Belime ağrı vuruyor ara sıra. Göğüslerim hafif hassas. İçten yanma oluyor onlarada bazen. Arada batma oluyor. Ama özellikle üstüne basa basa söyleyebilirim sağ kasıkta sürekli bi ağrı batma yada yanma illaki oluyor. Şuan yanma var mesela

Kızlar merhaba nasılsınız?Demin lavaboda pembe akıntı geldi(kırmızı ip gibi kan vardı içinde de damar gibi) daha adete 3 gün var acaba erken mi olacağım?
Sanırım bu ay da boşa geçti.Pazartesi sabah test yapmıştım negatifti ama erken olduğunu biliyorum.Bugünde pembe akıntı görünce acaba erken mi olacak dedmim.
Keşke olmasa ya.

Canım Allahım inşallah bu hissettiklerini bebiş ile karşılığını verir.Erkekler pek fazla anlayamıyor malesef bu duyguyu.Ne zaman doğup kucaklarına alırlarsa daha farklı hissedebiliyorlar.Bizz kadınlarda annelik duygusu doğarken yükleniyor.
Bence sen kalbinden geçeni dinle herzaman.Herkesin söylediği kendine.
İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.

Canım Allahım inşallah bu hissettiklerini bebiş ile karşılığını verir.Erkekler pek fazla anlayamıyor malesef bu duyguyu.Ne zaman doğup kucaklarına alırlarsa daha farklı hissedebiliyorlar.Bizz kadınlarda annelik duygusu doğarken yükleniyor.
Bence sen kalbinden geçeni dinle herzaman.Herkesin söylediği kendine.
İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun .. Rabbim isteyen hakeden herkese nasip eder inşallah ♥️ şunun şurasında pazartesiye ne kaldı Ki :) ama bat 8 Mart pazartesiyi garanti olsun diye beklicem tabi becerebilirsem ve adet olmazsam o zamana :KK48:

Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun .. Rabbim isteyen hakeden herkese nasip eder inşallah ♥️ şunun şurasında pazartesiye ne kaldı Ki :) ama bat 8 Mart pazartesiyi garanti olsun diye beklicem tabi becerebilirsem ve adet olmazsam o zamana :KK48:

Allah senden de razı olsun canım.Batlarımız aynı tekipteyim ve dualarım sen ve tüm anne olmak isteyenlere.:dua::dua:

Kizlar cuma pazar ve bugünün testi ...koyulasti sukur tabii insallah duzenli artistir

Eklentiler

• _20180306_162010.jpg
    _20180306_162010.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20180306_161810.jpg
    IMG_20180306_161810.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 34
  • _20180302_145630.jpg
    _20180302_145630.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar Demin lavaboda pembe akıntı geldi(kırmızı ip gibi kan vardı içinde de damar gibi) daha adete 3 gün var acaba erken mi olacağım?
Pazartesi sabah test yapmıştım negatifti ama erken olduğunu biliyorum.Bugünde pembe akıntı görünce acaba erken mi olacak dedmim.
Hiç böyle akıntısı olan oldu mu?İçinde de kılcal damar gibi kan vardı?Hamileleik belirtisi olabilir mi?

Back