YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Mrb arkadaşlar ben de bi kaç gündür yazılanları okuyorum Rabbim bebiş isteyenlere doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah bizde istiyoruz bu 2.denememiz belirti göğsümde yeşil damarlar belirginleşti bat 15 daha çok var belirti aramak için sanırım sonuç hayırlı olur inşallah herkes için

kaç günde bir adet oluyorson . bata 15 var demek yumurtlama dönemindesin demek nerdeyse, onlar yumurtlama belirtileri

Aslinda ben o kadar stres yapmiyorum biz henuz 2 aydir deniyoruz ama gecen ay ben yumurtlama takibi vs hic bilmiyordum yani sadece bu ay denedik diyebilirim gencim daha yastan da problemim yok allahim en hayirli zamanda guldursun yuzumu insallah hayirlisi diyorum

yalnız şuan kafam karıştı ovulasyon için önümüzdeki ay doktora gitsem iyi olcak sanırım
21 günde bir oluyorsan , benim bildiğim kadarıyla şöyle, yumurtladıktan 14 gün sonra adet oluyorsun. yani sen adet başlangıcının 7-8 gününde yumurtluyorsun o vakit.eğer 18 de adet olduysan, 25-26 da yumurtladın1 12 mart gibi de adet olman gerekir,,, yanlış yönlendirmek istemem tabii, ama adet döngün çok kısa, rabbim hayırlısıyla verir inşallah

1 martta yumurtlama oldu bu ay ovulasyon testi almıştım regl bittikten bir gün sonra yapmaya başladım 1 martta bekliyodum o gün 2 kırmızı çizgi oldu değerlendirdik hayırlısı artık beklemedeyim

bence de senin streslik hiç bir durumun yok, hiç etkilenme forumun havasından canım, daha bu ay ilk denemen sayılır tabi o zaman, doktorlar bile ilk altı ayda hamile kalma olasılığını yuksek diuyorlar yumurta takibiyle

ben 21 diye biliyorum aslında daha önce pek dikkat etmezdim bebiş çalışmalarına başladıktan sonra hesaplar oldum
yok yanlış anlama zaten beni canım, bazen insanlar aylarca uğraşıyor ama bu hesapları bilmeden hamile kalamıyorum diye stres oluyor, ben o yuzden yazıyorum, yap tabi o hesapları , bir vakit sonra vucudunu tanımaya başlıyorsun zaten

Yok canım sen doğru söylüyorsun ben yanlış hesapladım büyük ihtimal teşekkür ederim.olmazsa bi daha ki ay deneriz artık

Kızlar nerelerdesiniz kimsecikte cıt yok
Canım bi şey sorcam eşin bebek istiyor mu senin? Çünkü bi yorumunda istemeyip geri çekilme yöntemini kullandığını söylemiştin. Başka bir yorumunda da eşime hamileliği sürpriz söylicem hamile olmadığımı duyunca üzülüyor demişsin( sen değilsen bu kişi düzelt beni) görüyorum ki çok irdeliyorsun gebelik belirtilerini. Eşin madem olmayınca üzülüyor niye içine boşalmıyor? Çölde küçük bir göletle orman yetiştirmeye çalışmak gibi bir şey bu. Yazık değil mi sana. Bu kadar strese giriyorsun hormonlarını alt üst ediyorsun. Rahatça olabilecek belki de ama sen yüzde 2 lik bir ihtimalden medet umuyorsun. Sana üzüldüğüm için diyorum. Eşiyle düzenli olarak ilişkiye giren bir kadın bile zor hamile kalabiliyorken... bilmiyorum. İnşallah bu ay hamilesindir.

Eşim dün akşam bana dedi ki biliyorum çocuk olmasını çok istiyorsun bende istiyorum istemiyor mu sanıyorsun dedi. Ben hâlâ evli olduğuma bile alışamadım merve dedi. O yuzden tereddüttryim dedi. Yani sonuç olarak evet istiyor ama o benim gibi cesaret edemiyor. Ama olursa da çok mutlu olacağını biliyorum. İsteyerek yaparsa kendini sorumluluk altında hissedecek çünkü. Ama Allah nasip ederse bu şekilde allahtan gelen başımın üstündedir diyecek. Biliyorum karışık bi du ru m ama böyle malesef.

Şimdi anlayabildim durumu biraz. Ah kadınlar ah ne yazık bizlere ya. İnşallah duaların kabul olur canım benim. Eşin de inşallah evliliğe alışır bir an evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…