Bence belirti için çok erken ama belli de olmaz canım beklemek lazım
iyi yaptınız hoş geldiniz öncelikle :)) ama dediğiiz gibi henuz erken bata daha çok var bi hamilelik geçirmişsiniz. siz daha iyi bilirsiniz bunlar hep psikolojik en erken adete 1 hafta kala belirti olabilir bencemerhabalar
bir oğlum var 7 yaşında ikinci bebeği düşünüyoruz bizde
benimde batım 10 mart
adetim bittikten sonra her gece ilişkiye girdik şu an ovulasyon gösteriyor flo uygulaması devamlı ilişki oluyor
bu arada da inanılmaz sancım var göğüslerim şişti baş dönmesi bel ağrısı yaşıyorum
en son bugün çamaşırım ıslandı idrar falan değildi
sizde bu ıslanma oldu mu
bir de umutlanmak istemiyorum bu kadar kısa sürede belirtiler doğru çıkarmı
nolur cevap yazın kafayı yicem gece gündüz tel pc başında sürekli yorumlara bakıyorum en son üye oldum :))
canım sık idrara çıkma göreceli diyebiliriz. kimisi 10-15 dk da bir çıkıyor. kimi yarım saatte bir. ama insan kendini bilir yani. mesela ben geçen aylarda 10 dk da bir gidiyordum wc ye ama hamile değildimKızlar sık idrar çıkmak derken ne demek istiyor yani sıklığı ne olmalı ben saat başı wc ye gidiyorum ve birkaç gündür sürekli böyle çok fazla su da içmiyorum
iyi yaptınız hoş geldiniz öncelikle :)) ama dediğiiz gibi henuz erken bata daha çok var bi hamilelik geçirmişsiniz. siz daha iyi bilirsiniz bunlar hep psikolojik en erken adete 1 hafta kala belirti olabilir bence
Üşütme olabilir o zaman yada psikolojik teşekkürler canımcanım sık idrara çıkma göreceli diyebiliriz. kimisi 10-15 dk da bir çıkıyor. kimi yarım saatte bir. ama insan kendini bilir yani. mesela ben geçen aylarda 10 dk da bir gidiyordum wc ye ama hamile değildim
Benim içinde öyle bat a 1 hafta kaldı her ay olduğu gibi heyecanla bekliyorumsanki dakikalar saatler günler geçmiyor :))inşallah hepimiz güzel haberler alırız burdan da duy
inan ki her belirti psikolojık oluyor. sancı bulantı baş dönmesi idrara çıkma iştah artması yada kesilmesi bunlar gibi belirtiler psikolojık oluyor genelde. ama gözle görülür belirtiler mesela yerleşme kanaması göğüs büyümesi ucunun kararması gibi belirtiler normal oluyor. yada en güzeli çift çizgiÜşütme olabilir o zaman yada psikolojik teşekkürler canım
Biz sabırsızız kendimizi çok dinliyoruz ondan oluyor hep bunlarinan ki her belirti psikolojık oluyor. sancı bulantı baş dönmesi idrara çıkma iştah artması yada kesilmesi bunlar gibi belirtiler psikolojık oluyor genelde. ama gözle görülür belirtiler mesela yerleşme kanaması göğüs büyümesi ucunun kararması gibi belirtiler normal oluyor. yada en güzeli çift çizgi
mutlaka haberleşelim zaten :) ben 7-24 aktifim heran bekliyorum tetikte :) ay sonunda hamile çıksın mutlaka birimiz olmazsa birimiz çıkar inşallah :)) birbirimize yardımcı oluruz :)))ne kadar sakin kalıyım dersem o kadar umutlanıyorumkesinlikle psikolojik öyle olmasını umduğum için belki de
bekleyip göreceğiz ama sürekli etkileşim halinde olalaım bakalım hepimizin süreci nasıl ilerliyor
inan ki her belirti psikolojık oluyor. sancı bulantı baş dönmesi idrara çıkma iştah artması yada kesilmesi bunlar gibi belirtiler psikolojık oluyor genelde. ama gözle görülür belirtiler mesela yerleşme kanaması göğüs büyümesi ucunun kararması gibi belirtiler normal oluyor. yada en güzeli çift çizgi
aynen ben yumurtlama döneminde bile ilk defa bu ay yumurtlama takibi yaptım onda bile bi sürü belirti keşfettim. daha önce hiç farketmediğim. insan kendini dinleyince bi sürü şey çıkıyorBiz sabırsızız kendimizi çok dinliyoruz ondan oluyor hep bunlar
dün gece rüyamda eşim yatakta yatıyordu yan dönmüş bana doğru dirseğinne dayanmış hemen yanındada beyaz kundakta bi bebek vardı çok şaşırmıştım. kundak açıktı bebeğin üstü çıplaktı. eşiminde öyle. yatağın çarşafı falan beyazdı. hayır olsun inşallahmesela oğlumda bat ı beklemeden gebelik testi yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm belirtiler ise aşırı yorgunluk mide bulantısıydı bulantım geçsin diye hafif bi çorba içmeye zorlandım kendimi şişerdim onda bile ama o bulantı geçmezdi hastaneye gittikten sonra da kan da çıkmıştı hemen
oğlumdan önce de düşük geçirdim ben
trombofili varmış bende genetik testinden sonra çıktı
kese oluştu bebek oluşmadı kan değerlerim saçma sapandı
şimdi tekrar ilaç kullanmaya başladım kan sulandırıcı ve folik asit birazda onun için telaş yapıyorum çünkü gebelik kesinleşince iğne vurulmam gerekiyor doğum ve doğumdan 40 gün sonraya kadar her gün
kısa bi özet geçtim size de
kahverengi akıntı geçen yıllarda benimde olmuştu. servikal polip miş nedeni. hamileliğe engel değil ama gebelikte baya can sıkıyo. kanamanın polipten mi gebelikten mi olduğu anlaşılmıyor. bi doktorda yumurtlama günündede gelebilir demişti oysaki polipmiş.Hakkindizda hayirlisi olsun kizlar. Bende 1 senedir korunmuyorum. Adetim cuma gunu gelecek gelecek diyorum cunki onden kahve akintim geldi...benim sag tupum timali aylardir sol tarafimdan yumurta bekliyorum...
dün gece rüyamda eşim yatakta yatıyordu yan dönmüş bana doğru dirseğinne dayanmış hemen yanındada beyaz kundakta bi bebek vardı çok şaşırmıştım. kundak açıktı bebeğin üstü çıplaktı. eşiminde öyle. yatağın çarşafı falan beyazdı. hayır olsun inşallah
inşallah yaa :) herkes forumlarda önceden rüyada gördüğünü yazıyordu ben hiç göremiyordum bu ilk oldu inşallah rabbim bana göstermiş olsun rüyamda :))hayırlara dilediğine çıksın inşallah canım
ben hep rüyaların verdiği mesajlara inanırım inşallah hissettiğin gibi sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebişini
Tam bana göre bi topik merhaba kızlar benim de tam yumurtlama günümde ilişkimiz oldu bende flo kullanıyorum aslında floya göre 15.günde yumurtlama ama bence benim vücuduma göre 16.günde oldu bugun tam 3.günüm yumurtlama ve ilişkiden sonraki 3.günüm yumurtlama gününü saymıyorum dün gece yüzükoyun yatarken kasıklarımda hafif bi ağrı bi kıpırtı hissettim yok canım daha ikinci gün olmaz o kadarda dedim bugun belimde hep bir ağrı bazen belimden kasıklarına iğne gibi vuruy bugüne kadar cok belirti yasadım 4aydır ama bunlar ilk defa oluyo inşallah sizlerle hayırlı haberler alırız bu topikteŞUAN OVULASYON HAFTAMDAYIM..
YANİ YUMURTLAMA HAFTASI.. TELEFONUMDAKİ FLO ADLI UYGULAMADAN TAKİP EDİYORUM.,
BAT 8-9 MART... CUMA GÜNÜ OVULASYONUM BİTİYOR YADA ENGEÇ HAFTASONU..
ŞİMDİLİK BELLİ BAŞLI OLARAK BUGÜN Bİ KASIK AĞRISI OLDU BENDE.
GÖĞÜS VE KASIKLARDA İÇTEN YANMA OLUYOR BAZEN.
AKINTIM SULU VE BEYAZ BAZEN YAPIŞKAN...
GECELERİ ÖZELLİKLE ATEŞ BASIYOR YORGANI FALAN ATIYORUM ÜSTÜMDEN...
BUNLAR DIŞINDA BİŞEY YOK ŞİMDİLİK.,
BUYRUN SİZDE ANLATIN BELKİ BU BAŞLIK ALTINDA ÖĞRENİRİZ HAMİLELİĞİMİZİ ??
hoşgeldin canım :))Tam bana göre bi topik merhaba kızlar benim de tam yumurtlama günümde ilişkimiz oldu bende flo kullanıyorum aslında floya göre 15.günde yumurtlama ama bence benim vücuduma göre 16.günde oldu bugun tam 3.günüm yumurtlama ve ilişkiden sonraki 3.günüm yumurtlama gününü saymıyorum dün gece yüzükoyun yatarken kasıklarımda hafif bi ağrı bi kıpırtı hissettim yok canım daha ikinci gün olmaz o kadarda dedim bugun belimde hep bir ağrı bazen belimden kasıklarına iğne gibi vuruy bugüne kadar cok belirti yasadım 4aydır ama bunlar ilk defa oluyo inşallah sizlerle hayırlı haberler alırız bu topikte
hoşgeldin canım :))
benim sağ kasıkta yanma oluyor bugun başladı bayadır devam ediyor .
idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bilmiyorum. ama fena yakıyor sadece sağ kasıkta var bide
Valla herşey olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu falan da olabilir. Bide benim hiç çıkmayan yerlerde sivilce cıkmaya başladı. Yüzümde çıkıyordu o normal. Ama boynumda gerdan kısmında Göğüslerimde falan çıkıyor ilginç bi şekilde. Hayır olsun inşallahGünaydın kızlar :)
Canım dün aynısı banada oldu feci hissettirdi kendini ama benimki sol kısıma oldu bugünde yine karın ağrısıyla uyandım üşütüyor muyuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?