• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Merhaba kizlar benimde bat 8 mart yani programa göre :) yumurtlama dönemim bitmek üzere şu bi iki günü daha değerlendirmek lazım.. 1.5 senedir bebiş istiyoruz gecen ay asilama yaptirdim malesef sonuc negatif bu ay da kendi halimdeyim.. pko var bende.. bir takım bitkisel kürler yapiyorum kısmet bu ay da olmazsa bi dahaki ay 2.aşılama için tedaviye başlayacağim.. sizde durumlar nedir ?
Benim ovulasyon yarın son uygulamaya göre tabiki. Bu akşam yada yarını da değerlendiririz. Haftasonu bitmiş oluyor ama yinede değerlendiririz yani. Bu gun feci bir baş ağrısıyla uyandım. Öğlene kadar ağrıdı sabah 8 den itibaren. En sonunda dayanamayıp ağrı kesici kullandım. Sırtıma ağrı giriyor arada. Bende 8 martı bekliyorum daha erken hamilelik aramak için belirtilerle bakalım :işsiz:

Benim ovulasyon yarın son uygulamaya göre tabiki. Bu akşam yada yarını da değerlendiririz. Haftasonu bitmiş oluyor ama yinede değerlendiririz yani. Bu gun feci bir baş ağrısıyla uyandım. Öğlene kadar ağrıdı sabah 8 den itibaren. En sonunda dayanamayıp ağrı kesici kullandım. Sırtıma ağrı giriyor arada. Bende 8 martı bekliyorum daha erken hamilelik aramak için belirtilerle bakalım :işsiz:
Aynen canım bugünü ve yarını ne olur ne olmaz değerlendir bende öyle yapacağim.. sonrasında 2 günde bir iliski olur buyuk ihtimal.. Belirti aramak bencede daha cok erken

Kızlar bol bol istiğfar ve dua edelim inşAllah kısa zamanda kavuşuruz arzularımıza

Eşimin de 19 mart doğum günü bakalım inşaAllah ona sürpriz olsun istiyorum bende :anneadayı:

Eee anlatın bakalım güzeller durumlar nedir vücudunuz size neler söylüyor :))

Göğüslerimin şişliği ve acısı devam ediyor, sağ kasığımda arada yumurtlama zamanı olduğu gibi batmalar var ve böyle rahmimden yukarı doğru vuruyor gibi. Ama kendimi çok dinlememeye çalışıyorum daha 10 gün var çünkü :))

Göğüslerimin şişliği ve acısı devam ediyor, sağ kasığımda arada yumurtlama zamanı olduğu gibi batmalar var ve böyle rahmimden yukarı doğru vuruyor gibi. Ama kendimi çok dinlememeye çalışıyorum daha 10 gün var çünkü :))
Benimde dün akşam ilişki oldu ilk başlarda çok canım acıdı rahime baskı oldu sanki. Anlamadım sonradan geçti ama

Kızlar sık idrar çıkmak derken ne demek istiyor yani sıklığı ne olmalı ben saat başı wc ye gidiyorum ve birkaç gündür sürekli böyle çok fazla su da içmiyorum

ŞUAN OVULASYON HAFTAMDAYIM..
YANİ YUMURTLAMA HAFTASI.. TELEFONUMDAKİ FLO ADLI UYGULAMADAN TAKİP EDİYORUM.,
BAT 8-9 MART... CUMA GÜNÜ OVULASYONUM BİTİYOR YADA ENGEÇ HAFTASONU..
ŞİMDİLİK BELLİ BAŞLI OLARAK BUGÜN Bİ KASIK AĞRISI OLDU BENDE.
GÖĞÜS VE KASIKLARDA İÇTEN YANMA OLUYOR BAZEN.
AKINTIM SULU VE BEYAZ BAZEN YAPIŞKAN...
GECELERİ ÖZELLİKLE ATEŞ BASIYOR YORGANI FALAN ATIYORUM ÜSTÜMDEN...
BUNLAR DIŞINDA BİŞEY YOK ŞİMDİLİK.,
BUYRUN SİZDE ANLATIN BELKİ BU BAŞLIK ALTINDA ÖĞRENİRİZ HAMİLELİĞİMİZİ ??:KK54:

merhabalar
bir oğlum var 7 yaşında ikinci bebeği düşünüyoruz bizde
benimde batım 10 mart
adetim bittikten sonra her gece ilişkiye girdik şu an ovulasyon gösteriyor flo uygulaması devamlı ilişki oluyor
bu arada da inanılmaz sancım var göğüslerim şişti baş dönmesi bel ağrısı yaşıyorum
en son bugün çamaşırım ıslandı idrar falan değildi
sizde bu ıslanma oldu mu
bir de umutlanmak istemiyorum bu kadar kısa sürede belirtiler doğru çıkarmı
nolur cevap yazın kafayı yicem gece gündüz tel pc başında sürekli yorumlara bakıyorum en son üye oldum :))

merhabalar
bir oğlum var 7 yaşında ikinci bebeği düşünüyoruz bizde
benimde batım 10 mart
adetim bittikten sonra her gece ilişkiye girdik şu an ovulasyon gösteriyor flo uygulaması devamlı ilişki oluyor
bu arada da inanılmaz sancım var göğüslerim şişti baş dönmesi bel ağrısı yaşıyorum
en son bugün çamaşırım ıslandı idrar falan değildi
sizde bu ıslanma oldu mu
bir de umutlanmak istemiyorum bu kadar kısa sürede belirtiler doğru çıkarmı
nolur cevap yazın kafayı yicem gece gündüz tel pc başında sürekli yorumlara bakıyorum en son üye oldum :))

oğluma da ilk denemem de hamile kalmıştım ama aradan 7 sene geçti yaş ilerledi

Back