Kızlar bugünde sol bacağım ağrıyor önceden sağdı hep tek taraflı mi ağrıyor hamilelikte yoksa değişkenlik gösteriyor mu
Oyyy kuzum etmem mi her zaman ediyorum zaten Rabbim kucaklarinizi tez zamanda hsyirlisyla doldursum inşallah kuzumKizzzzz daha yeni gördüm ohh hadi hayırlısı allahım bizlere de nasip etsin ayy çok mutlu oldum sanki kendimde çift çizgi çıkmış gibi sevindim bebeğim allahım sağlıkla kucağına kalmayı da nasip etsin dua bana bize hepimize
Amin inşallah bebeğim benimOyyy kuzum etmem mi her zaman ediyorum zaten Rabbim kucaklarinizi tez zamanda hsyirlisyla doldursum inşallah kuzum
Benim oglusum oda canım adi çıtır saol tüyü kadar ömrü olsun inşallah senin kızının daKuş çok tatlı ya yicem onu maşallah benim kızıma çok benziyor. Kızım da kuş bu arada :)
Arkadan geliyom karisik goruyom ondan kız
Anladım canisi yani sağ ya da sol diye takılmamak gerek değil miArkadan geliyom karisik goruyom ondan kızbenim sol sağ farketmiyo bugün misal sol kasigim AĞRIDI batma oldu hep
Bugünde benim sollu sağlı kasiklarim da batma oldu ellerimin uçları buz gibi isinamiyorum belinden oturamiyorum bile hic is güç yapmadım canım istemiyordu bi iki lokma ekmek yedim sabahtan beri o kadarBende dokunduğum zaman hafif bir acı var ama içten içe sızlama hissediyorum sırt agrım var birde kuzum üstelik herhangi bir iş yapmama ragmen
Evet benimde bugün ellerim buz gibi ama yüzüm yanıyor yanaklarim bile al al olmuş bende bir bankaya gittim belim kırılıyor gibi agridi seninle belirtilerimiz çok benziyor kuşumBugünde benim sollu sağlı kasiklarim da batma oldu ellerimin uçları buz gibi isinamiyorum belinden oturamiyorum bile hic is güç yapmadım canım istemiyordu bi iki lokma ekmek yedim sabahtan beri o kadar
Anladım canisi yani sağ ya da sol diye takılmamak gerek değil mi
Doğru söylüyorsun aynen canım hayırlısı olur inşallah benim için 5 mart dedik ya ben test için 6 martı bekleyim değil miBence takilmamak gerek kuzucum zaten insan bi garip hissediyo ben gene kesin demiyorum şükür 5martta asil test köyulaşması gerek çünkü
Amiiin. Ay elim ayagım titriyor 2 tane test yaptım ikisi de silik çizgi acaba hamile miyim? İki test de yanılıyor olabilir mi?Benim oglusum oda canım adi çıtır saol tüyü kadar ömrü olsun inşallah senin kızının da
Bizde bakalım testlere :)Amiiin. Ay elim ayagım titriyor 2 tane test yaptım ikisi de silik çizgi acaba hamile miyim? İki test de yanılıyor olabilir mi?
Aynen canım öyle bide yüzüm sapsarı hasta gibi ayni aynaya bakmak istemiyorumEvet benimde bugün ellerim buz gibi ama yüzüm yanıyor yanaklarim bile al al olmuş bende bir bankaya gittim belim kırılıyor gibi agridi seninle belirtilerimiz çok benziyor kuşum
Sen yine tecrubelisin kuzum benim ilk olacak inşallah olursaAynen canım öyle bide yüzüm sapsarı hasta gibi ayni aynaya bakmak istemiyorumkızlarımda hic boyle olmamisrtim çok sakin rahat geçmişti bi belirtim hafif halszlikle mide bulantisiydi o kadar bel agrim kasık agrim falan olmamisti
Bilemedim ki kız sabredebilirsen 6sini bekleDoğru söylüyorsun aynen canım hayırlısı olur inşallah benim için 5 mart dedik ya ben test için 6 martı bekleyim değil mi
Resmen var kuzum hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 2117740 Eki Görüntüle 2117741 Bakar mısınız kızlar?
1. Fotograf ilk test
2.fotograf 2. Uyguladıgım test
Aynı idrardan yaptım testleri de. 2 testte 5 dakika sonucu çıkan.
Hani kız çek at yanılmış olamaz hadi hayırlı olsun kuzummAmiiin. Ay elim ayagım titriyor 2 tane test yaptım ikisi de silik çizgi acaba hamile miyim? İki test de yanılıyor olabilir mi?
Aslında bana kalsa 5 inde yaparım da işte öylesine 6 si yazdım 5 inde yapayım değil mi eşim dün test almış elime alıp bakıp bakıp geri koyuyorumBilemedim ki kız sabredebilirsen 6sini bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?