- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Ben görüyorum vallaİste çok bulanık
Maşallah canımGözükmüş son cektigimdeee
Belirtilerimiz aynı canım benimde midem çok bulanıyor hep konuştuk zaten ben unutmuşum kusura bakma canım inşallah vardır bebek Allah kalbine göre versinYazmıştım belirtilerimi uzun uzun dun yazmıştım galiba en belirgin belirti yumurtlamadan sonra inmedi göğüslerimin acısı da geçmedi sağ kasıkta hep bi batma belimden kasiklarima doğu ağrı oluyordu midem bulaniyodu son zamanlarda istahim kapandı çok sık tuvalete gitmeye başladım ama tabiki ayin beşinde nolcak koyulascak mi gene çıkacak mi çizgi daha öncede basıma geldi adet gunu yaptim bidaha test koyulaşmadı negatif çıktı ertesi gün adet olmuştum o yüzden hemen ucmucam
Ohh iyi bari en azından bekleyeceğim gün sayisi azaldı bugünü saymazsak 3 gün var :)Aynen canım :)
Kuzum göğüs ağrısını tarif edebilir misim bende bugün içten bir ağrı oldu ama hayatım boyunca da ilk defa göğüslerim agridi yani önceden adet belirtisi olarak bilr ağrımazdıYazmıştım belirtilerimi uzun uzun dun yazmıştım galiba en belirgin belirti yumurtlamadan sonra inmedi göğüslerimin acısı da geçmedi sağ kasıkta hep bi batma belimden kasiklarima doğu ağrı oluyordu midem bulaniyodu son zamanlarda istahim kapandı çok sık tuvalete gitmeye başladım ama tabiki ayin beşinde nolcak koyulascak mi gene çıkacak mi çizgi daha öncede basıma geldi adet gunu yaptim bidaha test koyulaşmadı negatif çıktı ertesi gün adet olmuştum o yüzden hemen ucmucam
Kizzzzz daha yeni gördüm ohh hadi hayırlısı allahım bizlere de nasip etsin ayy çok mutlu oldum sanki kendimde çift çizgi çıkmış gibi sevindim bebeğim allahım sağlıkla kucağına kalmayı da nasip etsin dua bana bize hepimizeİste çok bulanık
Kuş çok tatlı ya yicem onu maşallah benim kızıma çok benziyor. Kızım da kuş bu arada :)Yazmıştım belirtilerimi uzun uzun dun yazmıştım galiba en belirgin belirti yumurtlamadan sonra inmedi göğüslerimin acısı da geçmedi sağ kasıkta hep bi batma belimden kasiklarima doğu ağrı oluyordu midem bulaniyodu son zamanlarda istahim kapandı çok sık tuvalete gitmeye başladım ama tabiki ayin beşinde nolcak koyulascak mi gene çıkacak mi çizgi daha öncede basıma geldi adet gunu yaptim bidaha test koyulaşmadı negatif çıktı ertesi gün adet olmuştum o yüzden hemen ucmucam
Canım inşaAllah gönlüne göre olur inşaAllah :)Kizlaaaaaaaaarrrr ben dayanamadım ucuz testlerden aldım iki tane birini 5inde yapayım desim birini de hemen yaptım dayanamadim sanki kizimdaki gibi gene hayal gibi çizgi var daha 3gun var bata kamerada çıksaydı atacaktim ama gozukmuyo inşallah 5inde net bi şekilde çıkarsa atarim çok heycanlandim
Amin.rabbim sağlıkla kucağına aldirsin.bence de var gebelikÇok saol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum cumlemizin inşallah :)Belirtilerimiz aynı canım benimde midem çok bulanıyor hep konuştuk zaten ben unutmuşum kusura bakma canım inşallah vardır bebek Allah kalbine göre versin
Yumurtlamadan iki gün sonra normal ağrı gibiydi bildigin agriyodu dokununca aciyodu son iki gündür goguslerimden omuzlarıma doğru olan kısımlar bile acıyo ağrıyo omuzlarımdan sırtıma iniyoKuzum göğüs ağrısını tarif edebilir misim bende bugün içten bir ağrı oldu ama hayatım boyunca da ilk defa göğüslerim agridi yani önceden adet belirtisi olarak bilr ağrımazdı
Cumlemizin inşallah canım burdayim bi yere gitmicem inşallah doğuma kadar fırsat buldukça girip yazicamAmin.rabbim sağlıkla kucağına aldirsin.bence de var gebelik
Bende dokunduğum zaman hafif bir acı var ama içten içe sızlama hissediyorum sırt agrım var birde kuzum üstelik herhangi bir iş yapmama ragmenYumurtlamadan iki gün sonra normal ağrı gibiydi bildigin agriyodu dokununca aciyodu son iki gündür goguslerimden omuzlarıma doğru olan kısımlar bile acıyo ağrıyo omuzlarımdan sırtıma iniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?