YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Canım yanlış anlamada bebek olayları daha kötü de yapabilir benimde bazı sorunlarım oluyor kayınbabam çocuk olsun ayrılmayın dedi bana bende dedim ki ona eşim daha da kötü olursa nasılsa gidemez kolay kolay diye daha kötü davranırsa dedim Allah hayırlısını versin hayırlısıyla olsun baba dedim biliyorum beni sevdiğin torun istediğin için söylüyorsun ama benimde böyle kaygılarım var dedim ayrıca stres altındayken hamile kalma süreci daha da zorlaşıyor canım

Canim bebek diye tutturman yanlis o zaman hayirlisini dile allahtan. Bebegin olup yine huzursuz olacaksan hic olmasin daha iyi. Ayrica kendi aranizdaki bagi oturtamadan saglikli bir cocuk buyutebilecegine inaniyor musun sen? Hem esin de keske evlenmeseydim demis belli ki cocuk istemiyor bu isler tek tarafli olmaz.Bebege tutunman da cok yanlis ya duzelmezseniz bir de pesinize subyan surukleyeceksiniz. Benden yasca buyuksun ama lutfen biraz daha olgunca dusun. Verirse allahim vardir bir hayri tutturma oyle bebek bebek diye olup hayirsiz olmasi olmamasindan daha iyi emin ol

neyse ben çokta yorum yapmıcam. yorldum herşeyden. allah hakkımda haıylısını versin herşeye rağmen...

elbette hayırlısını istiyorum allahtan.. ama dedim ya kendimi anlatmaktanda yoruldum boşver...

elbette hayırlısını istiyorum allahtan.. ama dedim ya kendimi anlatmaktanda yoruldum boşver...
Psikolojik destek alabilirsiniz esinizle beraber bu kotu birsey degik sureci daha yarasiz atlatirsiniz sonrasinda rabbim izin verirse olsun bir bebeginiz. Ama anlattigine gore suan dogru bir zaman degil. Esini nikahinda tutabilmek icin hamile kalmak istiyorsun ya daha kotu olursa? Allah hayirlisini versin hakkinda.

Evliliğin ilk başlarında uyum.problemleri olur ama kurtulus bebek mı? Ya riskli bir hamilelik gecirirsen,cinsellik yasak olursa.bebegin kolik olursa inan evliliginiz tepetaklak olur Allah muhafaza. Biz 2.5 çocuk istemedik.sonra istedik 2 kimyasal sonra çocuğum oldu.ona rağmen bebeğim rahat olmasına rağmen duzen çok değişiyor.bi bayanlar için değil ama erkekler için cinsellik önemli.inan çocuk olduğundan beri o bile zor oluyor.hatta 2. Çocuk için denk getirmek daha zor diye espri yapıyoruz.evet çocuk çok güzel ama illa evliliği kurtarmak.once eşinle uyum yakalayın.sonra onu razi et çocuğa.erkek evde huzur yoksa çocuğa çok olumlu bakmayabilir.onlrin annelik içgüdüsü yok..Biz anne olmak istiyoruz ama onlar doğumdan sonra anca çocuk gülücük falan atmaya başlayınca baba oluyorlar.raabbim.evinize huzur versin,daha yeni yeni alisiyorsunuz aynı evi paylaşmaya,olur öyle,sen daha çok yapıcı ol bu süreçte.inan erkeklerin genetiginde evlilik yok

nikahımda tutabilmek için mi ??
hayır. ben inanıyorum ki huzur gelecek.
çünkü bi kere onunla hamilelik şüphesiyle teste gittik nasıl heyecanlıydı ben gördüm. ne kadar istemesede içinden hep istediğini biliyorum ben

sağolun desteğiniz için hepiniz.. herşey olacağına varır.
gram umudum yok zaten çocuk için.
şimdi hiç kalmadı.
olmasında umudum zaten böylesi daha iyi...

3 yillik evliyim esime kalirsa hemen olsun istiyordu sorunlarimiz olmasina ragmen o da senin gibi bebek olunca duzelir diyordu.
Ne guzel ozetlemis bak. Hem de
O zaman esin ne dedigini bilmiyor??? Keske evlenmeseydim demis belli ki cocuk buyutecek kapasiteyi de goremiyor yuvanizda. Beni yanlis anlama bu durum iki tarafin da rizasi olmasi gereken bir durum. Benim de esime kalsa suana kadar cocuk 2 yasindaydi. Ama ben istemedim oturtamadan. iki aydir deniyoruz henuz. Riza olayi cok cok onemli benim gozumde

zaten kendiside hep söyüyor. hani allah verirse başımın üstünde yeri var diye.
hiç istemese daha garantili bi yöntem kullanırdı. prezervatif gibi..

Ya sen eksik anlatiyorsun ya da esinde de tutumsuzluk var o zaman. Allahim en hayirlisini versin sizin icin
o biraz maddiyata kafayı takıyor. yoksa çocuk yapmamak içi hiç bi sebebimiz yok. bide ben istediğim içindeğilde o isterse olsun istiyor. eminim ki ben istemeyen taraf olsaydım o isteseydi çoktan yapmıştı kaçırdım derdi farketmedim derdi beni takmazdı yani.

Kizlaaaaaaaaarrrr ben dayanamadım ucuz testlerden aldım iki tane birini 5inde yapayım desim birini de hemen yaptım dayanamadim sanki kizimdaki gibi gene hayal gibi çizgi var daha 3gun var bata kamerada çıksaydı atacaktim ama gozukmuyo inşallah 5inde net bi şekilde çıkarsa atarim çok heycanlandim

Ayy canım hadi inşallah

Ayy canım hadi inşallah
Amin inşallah çok heycan yaptım atamadim üstünden daha gecen ay çok uzulmustum gecen ayki testimi gördüm atmamisim üzüldüm biraz ama çizgi var gibi yeni testtede bekliycem ama biraz daha umutluyum

canım sen at testi bi bakalım :)

Hic bi şekilde gozukmuyo ki kız çok bulanık telefonun bozuk tabletin kamerası çok bulanık cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…